“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το Εβραϊκό Γερμανικό Δ‘ Ράιχ και η κατασκευή μειονοτήτων


Και από που θαρρείτε ότι ξεκίνησε η εκστρατεία αποσταθεροποιήσεως;

Από το… Φλένσμπουργκ, στη γερμανοδανική μεθό­ριο! Τό Φλένσμπουργκ της Βορείου Γερμανίας επέλεξε ο „μακεδονολόγος“ κ. Στέφαν Τρέμποτ και η βεβαρημένου παρελθόντος παρέα του (μεταξύ αυτών σεσημασμένοι παλαιοναζί!) ως έδρα, από τον Δεκέμβριο του 1996, του „Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτή­των“. 

Και το ίδιο Φλένσμπουργκ είχαν επιλέξει, κατά τη δεκαετία του 1920, οι ομογάλακτοί τους, ως αφετηρία της εξορμήσεώς τους για τη διάλυση της Ευρώπης των κυριάρχων και ισοτίμων εθνών-κρατών και τη μετα­τροπή της σε μιά μάζα από εκατοντάδες „ανεξάρτητα“ εθνάρια („εύκολη τροφή“ πλέον για τον τευτονικό „Γαργαντούα”).


Ιδρύθηκε, λοιπόν, ένα „Συνοριακό Γραφείο Συνδέσεως Βορρά“ στο Φλένσμπουργκ, το οποίο και ανέλαβε αμέσως δράση από την άλλη πλευρά της γερμανοδανικής μεθορίου. 

Η γεωγραφική γειτνίαση με την Δανία συνιστούσε για τούς ιθύνοντες ένα πρώτης τάξεως άλλοθι: Αφού υφίστατο μία γερμα­νική μειονότης „απέναντι“, η οποιαδήποτε „πολιτιστική“ δραστηριότης επί δανικού εδάφους όχι μόνον δεν εφάνταζε ύποπτη, αλλά έμοιαζε, αντιθέτως, ως αυθόρμητη και δικαιολογημένη συνεργασία των ανθρώπων των διαβιούντων ένθεν και ένθεν των συνόρων („διπλωματία των πολιτών“, που θα έλεγαν σήμερα και οι ευρωλάγνοι του “Aristera“!).

Η ομοιότης με τη σημερινή τακτική του „Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτήτων“ είναι συγκλονιστική:

Τι υποκρύπτεται, άραγε, πίσω από τον επιτηδείως καθησυχαστικό όρο "προστασία των μειονοτήτων''; Και γιατί η τελευταία ανάγεται σε τόσο σημαντική προτεραιότητα της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής, προσλαμβάνουσα μάλιστα πανηπειρω­τικές διαστάσεις και επιτάσσουσα την ενεργό παρέμβαση των Γερμανών "ειδικών" σε Ανατολή και Δύση;

Κατά την τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Μειονοτήτων, ο καθηγητής Κούρτ Σέλτερ (ανώτατος κρατικός αξιωματούχος με Βαθμό υφυπουργού) εξηγεί, λέγων τα εξής καταπληκτικά: 

"Ο πληθυσμός των περισσοτέ­ρων κρατών της Ευρώπης δεν είναι εθνικώς ομοιογενής(...). 

Αντιπαρα­θέσεις προκύπτουν επειδή οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ότι γίνο­νται αρκούντως σεβαστοί ως ιδιαι­τέρα εθνοτική ταυτότης''.

Η "βιαία μεταβολή των συνόρων" είναι, εν ανάγκη, μέσα στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τις χώρες της Ευρώπης.





Comments