“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Όταν η Εβραία Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας συμπεριφέρεται ως Πόρνη


Σκέρτσος, Πατέλης, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και Ντόρα Μπακογιάννη..


Η εμφάνιση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο πανηγύρι για την ψήφιση του νομοσχεδίου αναγνώρισης του γάμου ομοφυλόφιλων, ήταν άλλο ένα θεσμικό ατόπημα.

Δυστυχώς, η πρόεδρος επιμένει να προκαλεί το πανελλήνιο με τις επιλογές της, ενώ στα τέσσερα χρόνια της θλιβερής της παρουσίας στο προεδρικό μέγαρο, δεν έχει κάνει ούτε μία παρέμβαση υπέρ της κοινωνίας, των εθνικών θεμάτων, των πραγματικά αδύναμων που χρειάζονται την προστασία της Δημοκρατίας και δη, της προέδρου της.

Ο σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας φυσικά, δεν ήταν άλλος από το να πείσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της ανανεώσει την θητεία της. Δεν θα έπρεπε να ανησυχεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον χειρότερο πρωθυπουργό, να βρει χειρότερη πρόεδρο από την Σακελλαροπούλου.

Με την προκλητική και διχαστική της συμπεριφορά, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

***

Σκέρτσος, Πατέλης και Κ. Σακελλαροπούλου γιόρτασαν σε γνωστό wine bar μετά την ψήφιση του ν/σ για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

***

ΝουΔο-ΠΑΣΟΚ-ο-ΣΥΡΙΖΑίων εθνικών σουργελοξεφτιλαράδων κωμωδία







Ότι και να ψηφίσετε, όσο και διεφθαρμένοι να είστε, αυτή ήταν, και θα είναι η συνέχεια της ζωής στη γη. Μπορεί να κατασκευασετε "μάνες"με έναν μουστακαλή. Μπορεί να βαφτιζετε "οικογένεια" ένα έκτρωμα.Τη θέση της μήτρας δεν θα την αλλάξετε για όλα τα λεφτά του Σωρ.. εε..του κόσμου https://t.co/1RpgeSGzx4— Thanos 🇮🇹🇬🇷 (@taurothanos) February 15, 2024

ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Comments