“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έκτακτο: Τεράστιο πρόβλημα στον Αμερικανικό Στρατό


Σχόλιο: Δεν μπορούν να καλύψουν τον αμερικανικό Στρατό με ΤΑΜΠΟΝ και ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ.... Τρομερές ελλείψεις καθώς οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Γκαστρώνουνε τους άλλους Πούστηδες... Δεν μπορούν να καλύψουν τα επιδόματα κύησης των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ μέσα στις στρατιωτικές βάσεις....  Και το χειρότερο όλων.... τοποθετούν σφαίρες αντί για ΤΑΜΠΟΝ. Τρομερές ελλείψεις. 

Καί στόν "ὑπερἠφανο" Στρατό τῶν ΗΠΑ :


Η Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ εισάγει το πρόγραμμα σπουδών Woke με μαθήματα για την αποδόμηση του πατριωτισμού, την ένδυση τραβεστί στο στρατό κι άλλα θέματα που σχετίζονται με τους κανόνες και την εκπροσώπηση των φύλων.

Η Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Γουέστ Πόιντ εισάγει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με την «αποδόμηση του πατριωτισμού», «διασταυρούμενη ένδυση στο στρατό» και άλλα θέματα που σχετίζονται με τους κανόνες και την εκπροσώπηση των φύλων...

Αυτά τα μαθήματα αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας του καθεστώτος Μπάιντεν για την ενσωμάτωση της προπαγάνδας της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης (DEI) στο πρόγραμμα σπουδών σχετικά με το καθήκον, την τιμή και τη χώρα.

Ο πρώην πεζοναύτης και εκπρόσωπος στην Βουλή των Αντιπροσώπων, Scott Taylor (R-VA) ανάρτησε τις ανησυχίες του στο Twitter μαζί με την κοινοποίηση του προγράμματος σπουδών, δηλώνοντας: «Αυτό εστάλη σε μένα,τα μαθήματα στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ στο West Point. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν διδάσκουν αυτές τις ανοησίες στους αξιωματικούς τους. Ελάτε στα συγκαλά σας "...

Ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ


Πῶς ἡ Woke ἀτζέντα ἀποδυναμώνει τόν ἀμερικανικό στρατό ( ἐδῶ)


https://sxolianews.blogspot.com/

Comments