“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Character Assassination is done to destroy personal and professional life


Φίλοι και οικογένεια

Αν είστε στοχευμένος, οι φίλοι σας και η οικογένεια σας μπορεί να προσληφθούν για να σας τσακίσουν. Μπορούν να συμμετέχουν σε σκετς παρενόχλησης που προορίζεται να σας κάνει να φαίνεστε ανίκανοι, ασυνεπείς, υποκριτικοί, και να σας κοροϊδεύουν για να σας σπάσουν το ηθικό. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την στρατολόγηση των φίλων και της οικογένειας θα πρέπει να καλύπτονται στο τμήμα των Πληροφοριοδοτών. 


Νέοι φίλοι, μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μια προσπάθεια να κάνουν το ίδιο.

"Ένας αριθμός ατόμων σε επαφή μαζί μας αναφέρει μια σειρά από εμπειρίες με νέους «φίλους»", έγραψε ο McKinney. Αυτοί οι «φίλοι» εμφανίζονται σαν έμπιστοι και θέτουν απότομα τέλος σε αυτές τις «φιλίες» με σκόπιμα εξευτελιστικές και ταπεινωτικές συνθήκες. 

Και πρόσθεσε, "Όταν λαμβάνονται στο πλαίσιο των εν εξελίξει επιτηρήσεων και της παρενόχλησης, οι ασκήσεις αυτές εμφανίζονται να προορίζονται να αυξήσουν το συναισθηματικό τραύμα, και ίσως να προκαλέσουν μια ανεξέλεγκτη αντίδραση ή να επιβάλουν την απομόνωση." 


Αν είστε στοχευμένος και ζείτε με κάποιον που είναι συνεργάτης , ίσως ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας, πιθανότατα θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει κάποια από αυτές τις τακτικές παρενόχλησης. Στο σπίτι μπορούν να κτυπούν συχνά τις πόρτες, τα ντουλάπια, τα συρτάρια, και να κάνουν και άλλα είδη θορύβων. Μπορούν συχνά να δημιουργούν πλήθος ή να σας εμποδίζουν.

 Περιοχές που συνήθως συχνάζετε, ή χώροι που χρησιμοποιείτε κανονικά, θα πρέπει να είναι γεμάτοι με αντικείμενα (κλείδωμα), που έχετε ευαισθητοποιηθεί σε αυτά. Συχνά χρησιμοποιούμενες οδοί θα πρέπει επίσης να αποκλειστούν. 

Μπορεί να στήσουν παγίδες, όπως αντικείμενα συχνά να πέφτουν από καταψύκτες ή ντουλάπια, όταν τα ανοίγετε. Τηλεφωνικές συνομιλίες που συμβαίνουν ενώ είστε παρόντες θα είναι θορυβώδεις και θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την προσωπική σας ζωή. 

Στους δημόσιους χώρους, αυτοί οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειας μπορεί να αναγκαστούν από τους χειριστές τους να σας καθοδηγήσουν και να συμμετάσχουν στο Θεάτρο του δρόμου, όπου θα αλληλεπιδρούν με άλλους πληροφοριοδότες πολίτες που θα σας παρενοχλούν. Αυτά τα σκετς θα προορίζονται να σας κάνουν να αισθανθείτε ανόητοι, ανίκανοι, ή ασυνεπείς.

Περίεργο "TANGO" χορεύει η Mossad, με το ΚΕΕΡΦΑ, ΙΣΛΑΜ, στην Ελλάδα;


Comments