«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

RAND: Προειδοποιήσεις για συντριπτική ήττα των ΗΠΑ από Κίνα και Ρωσία


Σχόλιον: Το RAND, έχει πάντα δίπλα σε όλους τους Προέδρους των ΗΠΑ δικούς του ανθρώπους, υπουργούς, υφυπουργούς, στο Πεντάγωνο, παντού υπάρχουν άνθρωποι της RAND!.... Άρα και στα Κέντρα Αποφάσεων όπως το CFR!....

Ανάλυση:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιθανότατα θα χάσουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση είτε με τη Ρωσία και την Κίνα, υποστηρίζει σε έκθεσή του το αμερικανικό think tank RAND Corporation, προειδοποιώντας για ανεπαρκή εκπαίδευση και ετοιμότητα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Στην πρόσφατη έκθεση με τίτλο «Αμερικανικές Στρατιωτικές Ικανότητες και Δυνάμεις για έναν Επικίνδυνο Κόσμο» (US Military Capabilities and Forces for a Dangerous World), το εγνωσμένου κύρους «non partisan» (χωρίς πολιτικές εξαρτήσεις από τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικάνους σε… ελεύθερη μετάφραση) think tank με έδρα την Καλιφόρνια, προειδοποίησε ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν αρκετές πιθανότητες να επικρατήσουν σε πιθανή σύγκρουση είτε με τη Ρωσία στην Ευρώπη είτε με την Κίνα για το ζήτημα της Ταϊβάν!


Comments