«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εμείς οι συνωμοσιολόγοι: Κωνσταντίνος Μουράτης, 48 ετών. Είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19.

Κωνσταντίνος Μουράτης, 48 [ΣΥΡΙΖΑ]> Φεύγουν ένας μετά τον άλλον κατόπιν οδηγιών περί εμπιστοσύνης στην επιστήμη

Kαι ο καθηγητής Βενιζέλος να νομιμοποιεί το κυβερνητικό πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60


Τόσο ο ανεκδιήγητος Τσίπρας, όσο και οι Κουτσούμπας, Κασιδιάρης, Βελόπουλος, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης, Σακελλαροπούλου και σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της χώρας από την άκρα δεξιά έως την άκρα ακριστερά και τους αναρχικούς-μηδενός εξαιρουμένου-με πρωτοφανή και προφανή μαλθακότητα σκέψης απεδέχθεισαν το επίσημο αφήγημα της φυσικής προέλευσης του ιού που προκαλεί τον COVID-19 και το αντίστοιχο αφήγημα των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων ευθανασίας COVID χρησιμοποιώντας ως δακτυλοδεικτούμενους κάποιους γραφικούς αντιεμβολιαστές της πλατείας Συντάγματος (λες και δεν υπάρχουν γραφικοί εμβολιασθέντες) ώστε να εκτοξεύσουν χολερικά σχόλια σε όλους τους αντεμβολίαστους.

By Breaking Bad

Έτσι μπορούσες να παρατηρήσεις κάτι περσόνες οι οποίοι αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος των εναλλακτικών όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος και κάτι εμβληματικές περσόνες της Αριστεράς όπως η Λιάνα Κανέλλη και η Έλενα Ακρίτα να σιγοντάρουν πρόθυμα το θανάσιμο αφήγημα των Κικίλια-Τσιόδρα-Χαρδαλιά και της λοιπής διακινούμενης τηλεμπάντας των επιδημιολόγων της τυραννίας του εμβολιασμού οι οποίοι ως τελάληδες της μεγάλης επαναφοράς των Klaus Schwab και Bill Gates ζητούσαν περισσότερη και αμείλικτη τιμωρία για τους ανεμβολίαστους και μαζί τους ο έξοχος συνταγματολόγος καθηγητής Βενιζέλος να νομιμοποιεί το κυβερνητικό πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60…

Ώσπου σήμερα οι γιατροί των διαδρόμων του Ευαγγελισμού και των άλλων Νοσομοκείων της χώρας όταν τα φώτα χαμηλώνουν να παραδέχονται ότι έχουν εκτοξευθεί κατά 500% οι λευχαιμίες εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις πολυεμβολιασμένες χώρες.

Σε αυτό το σημείο θα περιμέναμε τουλάχιστο μια συγνώμη από τον κορυφαίο ράπερ της εργατικής τάξης Κουτσούμπα ο οποίος έδωσε γραμμή στα μέλη του κόμματος να εμβολιαστούν ακολουθώντας την επιστήμη για έναν ιό πίσω από την κατασκευή του οποίου όπως κατήγγειλε ο Robert Kennedy Jr (του δολοφόνησε πατέρα και θείο) βρίσκεται η CIA.

(Oι ειδήσεις που δημοσιεύονται αυτές τις ώρες ακόμη και στα αμερικανικά ΜΜΕ τύπου New York Times και στα εγχώρια βλαχοκακέκτυπά τους χαρακτηρίζουν την απόπειρα δολοφονίας Trump ως inside job)

Συνεχίζουμε κάπως έτσι…

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Μουράτης σε ηλικία 48 ετών, αδερφός της Ξανθίππης Μουράτη, υποψήφιας βουλευτή στο παρελθόν με τον Σύριζα.

Είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Βογατσικού Καστοριάς.

Ο Κωνσταντίνος Μουράτης ήταν και ο ίδιος μέλος του Συνασπισμού και αργότερα του ΣΥΡΙΖΑ. Σπούδασε στην Αγγλία και εργαζόταν ως καθηγητής Αγγλικών, ενώ κατά καιρούς αρθογραφούσε.

“Τον θυμάμαι έτσι όπως ειναι σε αυτή την φωτογραφία ( η έτσι θέλω να τον θυμάμαι). Τον γνώρισα προ 20ετίας. Ένας νεαρός της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ που σύχναζε στο Stretto και την Γαζία.” γράφει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Parallaxi Γιώργος Τσιτιρίδης σε ανάρτηση του.

Comments