«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Βρετανοί αγρότες πληρώνονται από το κράτος για να μην καλλιεργούν τρόφιμα


Σύμφωνα με την Daily Expose , οι Βρετανοί αγρότες πληρώνονται για να μην καλλιεργούν τρόφιμα στο πλαίσιο ενός σχεδίου της Ντάουνινγκ Στριτ .

Δημοσίευσε ένα βίντεο του Keith Andrews, ενός αγρότη από την Κορνουάλη, που ακολουθεί το συγκεκριμένο σχέδιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, στους αγρότες έχουν προσφερθεί μηνιάτικο 2.500 £ (3.222 $) για τα επόμενα τρία χρόνια εάν δεν καλλιεργήσουν καλλιέργειες για φαγητό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

The Government has offered us a scheme whereby we get paid for not supplying food for 3 years

“Θα οργώσω ένα χωράφι, θα βάλω ανοιξιάτικο κριθάρι. Θα πάρω 440 £ (567,07 $) από την κυβέρνηση ανά στρέμμα. Στη συνέχεια, όταν πρόκειται για το μέγεθος της καλλιέργειας, το αφήνω να σαπίσει Το έδαφος, λοιπόν, δεν παίρνω [κανένα] άχυρο για τα βοοειδή, δεν παίρνεις [τίποτα] για το ψωμί σου, για όλα όσα φτιάχνουμε», είπε ο Andrews.

Ο Andrews αποκάλυψε ότι ο λογιστής του τον ενθαρρύνει να εγγραφεί στο πρόγραμμα, ώστε να αποφύγει την αγορά λιπασμάτων. Από μόλις 250 £ (322,13 $) ο τόνος, η τιμή του λιπάσματος έχει αυξηθεί σε 1.000 £ (1.288,50 $) ο τόνος από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας. (Σχετικό: είχαμε πει απο τις αρχές αυτού του παράλογου πολέμου, πως οι κυρώσεις στη Ρωσία είναι μέρος της αντζέντας του Great Reset για να φέρουν παγκόσμια επισιτιστική κρίση!)

Comments