«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

"170.000" Επισυνδέσεις & παρακολουθήσεις από τους Κομμουνιστές στην Ελλάδα


Παράτυπες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και επί ΣΥΡΙΖΑ

Στα χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ο αριθμός των κρατικών υποκλοπών παρουσίασε εντυπωσιακή αύξηση. Το 2017 από την ΑΔΑΕ είχαν καταγραφεί 7.182 εισαγγελικές διατάξεις που αφορούσαν άρση απορρήτου των επικοινωνιών με ταχύρρυθμες διαδικασίες μόνο με μια διάταξη εισαγγελέα για λόγους – όπως επισήμως αναφέρεται – κατασκοπείας, δράσης τρομοκρατικών οργανώσεων αλλά και σε περιπτώσεις όπου οι Αρχές «βιάζονται» να εξιχνιάσουν υποθέσεις απαγωγών, σε καταδιώξεις επικίνδυνων κακοποιών κ.λπ. Με ορισμένες από αυτές τις αιτιολογήσεις ασαφείς. Ακόμη είχαν εκδοθεί 3.194 βουλεύματα δικαστικών συμβουλίων για δολοφονίες, ληστείες, ανθρωποκτονίες κ.λπ. ενώ το 2017 καταγράφηκαν συνολικά 10.376 άρσεις απορρήτου. Το σύνολο των αιτημάτων για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις έφτασε, συνολικά, στις 14.513, σε ένα πρωτοφανές ρεκόρ όλων των εποχών αύξησης, της τάξης του 45%, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν με επίκληση την παρακολούθηση διερχόμενων τζιχαντιστών.

Πάνω από 170 χιλιάδες παρακολουθήσεις σε Έλληνες καταγράφηκαν την εποχή διακυβερνήσεως των Κομμουνιστών Εβραίων.....  Τότε έβαλαν σε εφαρμογή τις προληπτικές συλλήψεις...  

«Το Βήμα της Κυριακής» αποκάλυψε απόρρητα έγγραφα ελεγκτικών αρχών, από τα οποία προσδιορίζονται μεγάλες παρατυπίες της ΕΥΠ και εν μέρει της ΕΛ.ΑΣ. επί περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, στα συστήματα υποκλοπών των Ελλήνων πολιτών. 

Comments