«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ALERT: Τρεις εξωγήινοι βίασαν μια γυναίκα στη Μύκονο και αφέθηκαν ελεύθεροι


Σχόλιο: Πως οι εβραίοι που ελέγχουν τα ΜΜΕ στην ΕΛΛΑΔΑ κρύβουν ότι οι βιαστές είναι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, από ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

***
Αγαπητέ Βλαδίμηρε, έχουμε κι εμείς Πολώνιο-210

Διασυρμός της Ελλάδας από την ανομία! Πακιστανοί βίασαν 23χρονη στη Μύκονο και κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι

Αδιανόητο! Έκοβαν βόλτες στο νησί για έναν μήνα μετά τον ομαδικό βιασμό της νεαρής γυναίκας

Στιγμές απόλυτης φρίκης βίωσε μια 23χρονη κοπέλα στη Μύκονο, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από Πακιστανούς, οι οποίοι κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στο νησί για σχεδόν ένα μήνα!

Η χώρα μας διασύρεται διεθνώς από την ανομία και την ατιμωρησία, καθώς στο κοσμοπολίτικο νησί που είναι πασίγνωστο για τους διάσημους επισκέπτες που το επιλέγουν ως κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό, οι αλλοδαποί που βίασαν την 23χρονη από τη Νότιο Αφρική στις 30 Ιουνίου, συνελήφθησαν τελικά στις 24 Αυγούστου!

Πρόκειται για τρεις Πακιστανούς οι οποίοι προσήχθησαν από την αστυνομία σχεδόν έναν μήνα μετά την αποτρόπαια πράξη τους και ομολόγησαν ότι κακοποίησαν σεξουαλικά τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στάλθηκε προς εξέταση και βιολογικό υλικό.

Είναι εξωφρενικό το πώς σε ένα τόσο μικρό νησί, στο οποίο μεταξύ άλλων παραθερίζουν και πρόσωπα υψηλού κύρους, επικρατούν η ατιμωρησία και η ανομία!



https://www.newsbreak.gr/ellada/685493/diasyrmos-tis-elladas-apo-tin-anomia-pakistanoi-viasan-23chroni-sti-mykono-kai-kykloforoysan-anenochlitoi/

Comments