«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΟΗΕ - Φραντσέσκα Αλμπανέζε: ανήκω σε ένα κίνημα που θέλει την ολοκληρωτική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Εβραίων στο Ισραήλ


Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ (…) αλλά ανήκω σε ένα κίνημα που θέλει την ολοκληρωτική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Εβραίων στο Ισραήλ από τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, σχολίασε σήμερα η Αλμπανέζε, λέγοντας ότι «καταδικάζει» επίσης και τη Χαμάς.

***
Η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία», μετά το πολύνεκρο πλήγμα σε σχολείο γεμάτο Ισλαμιστές κανίβαλους.

«Το Ισραήλ διαπράττει μία γενοκτονία Παλαιστινίων, μία συνοικία τη φορά, ένα νοσοκομείο τη φορά, ένα σχολείο, ένας καταυλισμός προσφύγων, μια ζώνη ασφαλείας», έπειτα από 10 και πλέον μήνες πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε η Αλμπανέζε σε ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Το Ισραήλ διεξάγει τέτοια πλήγματα εναντίον των Παλαιστινίων χρησιμοποιώντας «αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα», είπε επίσης η ίδια.

«Ας μας συγχωρήσουν οι Παλαιστίνιοι για τη συλλογική ανικανότητά μας να τους προστατεύσουμε, σεβόμενοι την πιο στοιχειώδη έννοια του διεθνούς δικαίου», συμπλήρωσε.

Σχόλιο: Η Τουρκία, Ρωσία και Αζερμαϊτζάν έσφαξαν 30 Χιλιάδες παιδιά των Αρμενίων στο ΑΡΤΣΑΧ, δεν είπε καμία κουβέντα συμπόνιας για αυτά τα παιδιά. 

***

Το νέο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Αρμενίων στο ΑΡΤΣΑΧ. Το εκτέλεσαν οι Εβραίοι των ΗΠΑ, Ρωσίας, Ισραήλ και Τουρκίας

***

Κυανόκρανοι του ΟΗΕ διακινούν τρομοκράτες του ισλάμ στην Κύπρο έναντι αμοιβής


Ντόρος έχει δημιουργηθεί από τον σκοτεινό ρόλο της ειρηνευτική δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις κυπριακών ΜΜΕ ότι τα Ηνωμένα Έθνη εκβιάζουν ουσιαστικά την Κυπριακή Δημοκρατία να δεχθεί Λαθρομετανάστες του Ισλάμ στο έδαφός της.


Comments