«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Συνωμοσιολογία: ΟΗΕ, Παγκόσμια Ιερατεία & προγραμματισμός

Ο πληθυσμός του Καναδά, της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδεκατιστούν ταχύτερα από ό, τι στις άλλες ηπείρους, μέχρι ο παγκόσμιος πληθυσμός να φθάσει στο διαχειρίσιμο επίπεδο του 1 δισεκατομμυρίου, εκ των οποίων τα 500 εκατομμύρια θα αποτελούνται από κινέζους και Ιάπωνες, που επιλέχθηκαν επειδή είναι άνθρωποι που ήταν κατευθυνόμενοι επί αιώνες και οι οποίοι είναι συνηθισμένοι, στο να υπακούσουν στην εξουσία χωρίς αντιρρήσεις.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ 300

Το Adrenochrome είναι γνωστό ως Ορός “Πηγή νεότητας”

Arthur Cherep-Spiridovich wrote that the group may also be known as the "Hidden Hand", which is headed by the Rothschild family of international financiers and based loosely around many of the top national banking institutions and royal families of the world.


Αδρενοχρώμιο – Adrenochrome.

Ο Δρ. John Coleman έχει να παρουσιάσει στα βιβλία και στίς ομιλίες του, ένα μεγάλο πλούτο πληροφοριών, σχετικά με την δράση και την ιστορία των εωσφοριστών ληστών και δολοφόνων, που σήμερα αποκαλούμε νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές, που απεργάζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας τους.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα από το βιβλίο του.....

Ο κόσμος θα κυβερνάται από τα διοικητικά διατάγματα της επιτροπής των 300 που αμέσως θα γίνονται νόμοι.

Ο Μπόρις Γέλτσιν χρησιμοποιούσε (τον Νοέμβριο 1991) διατάγματα της επιτροπής των 300, γιά να επιβάλει τη βούληση της επιτροπής, στη Ρωσία ως δοκιμαστική πορεία.

Θα υπάρχουν δικαστήρια επιβολής τιμωρίας και όχι δικαστήρια δίκαιης δίκης.

Η βιομηχανία πρέπει να καταστραφεί εντελώς μαζί με τα πυρηνικά ενεργειακά εργοστάσια.

Μόνο τα μέλη της Επιτροπής των 300 και η ολιγαρχία τους θα έχει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε από τους πλουτοπαραγωτικούς πόρους της γης.

Η γεωργία θα είναι αποκλειστικά στα χέρια της Επιτροπής των 300 με αυστηρά ελεγχόμενη παραγωγή τροφίμων.

Καθώς αυτά τα μέτρα αρχίζουν να ισχύουν, οι μεγάλοι πληθυσμοί των πόλεων θα απομακρυνθούν με βίαιο τρόπο προς τις απομακρυσμένες περιοχές και εκείνοι που θα αρνούνται να φύγουν, θα εξοντωθούν σύμφωνα με το πείραμα της παγκόσμιας δικτατορίας, που πραγματοποίησε ο κομμουνιστής δικτάτορας Pol Pot στην Καμπότζη.

Η ευθανασία για τους ανίατα ασθενείς και τους ηλικιωμένους θα είναι υποχρεωτική. Οι πόλεις δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερες από έναν προκαθορισμένο πληθυσμό, όπως περιγράφεται στο έργο, που έγραψε το 1932 ο παρανοϊκός Coudenhove-Kalergi με τίτλο, «Επανάσταση μέσω Τεχνολογίας» (REVOLUTION THROUGH TECHNOLOGY).

Comments