«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Χριστιανισμός: Εδώ είναι τα εμβόλια, εκεί ο τάφος... Διάλεξε και πάρε

Αμήχανη η Εκκλησία της Ελλάδας καλεί τους πιστούς να προσευχηθούν εξαιτίας των πολλών Ξαφνικών Θανάτων νέων ανθρώπων!

Θα χρειαστεί η βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης για να χτυπάνε οι καμπάνες καθότι το πλήρωμα είναι εμβολιασμένο.


Όπως πάνε τα πράγματα θα χρειαστεί η βοήθεια της αμφιλεγόμενης Τεχνητής Νοημοσύνης ώστε να χτυπάνε οι καμπάνες καθότι η χειροκίνητη διαδικασία μπαίνει σε σκοτεινούς ατραπούς. Oλο σχεδόν το πλήρωμα της Εκκλησίας έσπευσε να λάβει τα εμβόλια COVID-19 (της μεγάλης επαναφοράς) κατόπιν οδηγιών και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου αλλά και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Γράφει ο Dr. Klaus Tsiodras

-Εδώ είναι τα εμβόλια, εκεί ο τάφος. Διάλεξε και πάρε…,

Είχε δηλώσει (καθόλου εκβιαστικά) ο εκπρόσωπος του Θεού Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος…

Το πλήρωμα της Εκκλησίας, όπως φυσικά και η ελληνική κοινωνία, είναι τίγκα στο mRNA.

Aποτέλεσμα σήμερα (Αύγουστος 2024) αμήχανη η Εκκλησία καλεί τους πιστούς σε προσευχές “καθώς το τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετοί θάνατοι και μάλιστα νέων ανθρώπων”.

Ακριβώς έτσι έχει η διατύπωση της σχετικής ανακοίνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης όπως δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο orthodoxianewsagency.gr

Τι είχε προηγηθεί; Για δείτε…

Στις 27/1/2021 ο ιστότοπος Romfea.gr δημοσίευε την ακόλουθη είδηση>

Το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιανουαρίου 2021 εξειδικευμένα συνεργεία του ΕΟΔΔΥ επισκέφθηκαν τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», προκειμένου να εμβολιάσουν κατά του ιού Covid-19 τούς τροφίμους και το προσωπικό τού Ιδρύματος.

Στον εμβολιασμό, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τάξη και επιτυχία, συμμετείχαν και τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα (στη κεντρική photo με την Πρόεδρο Δημοκρατίας), το παράδειγμα του οποίου ενθαρρύνει κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως, και μάλιστα τους πιστούς, ώστε να υπερβούν τυχόν ενδοιασμούς και να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό για την επίτευξη της ανοσίας, επ΄ωφελεία τού κοινωνικού συνόλου.



Η “ωφελεία” ήτο τέτοια που στις 18 Αυγούστου 2024>

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης καλεί τους πιστούς το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου 2024, στις 19:30 να προσευχηθούν, καθώς τον τελευταίο καιρό στην περιοχή υπάρχουν αρκετοί θάνατοι, και μάλιστα νέων ανθρώπων.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ι Σ- Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Ι Σ

Ἡ περιοχή μας δοκιμάστηκε τὶς τελευταῖες ἑβδομάδες ἀπὸ σειρὰ θανατηφόρων τροχαίων ἀτυχημάτων καθὼς καὶ ἀπὸ αἰφνίδιους θανάτους συμπολιτῶν μας, καὶ μάλιστα νέων στὴν ἡλικία.

Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Ξάνθης καὶ Περιθεωρίου καλεῖ τὸν λαὸ τῆς περιοχῆς μας τὴν ἐρχόμενη Κυριακὴ 18 Αὐγούστου 2024 καὶ ὥρα 19:30 μ.μ. στὸν αὔλειο χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Τριάδος Μαγγάνων, ὅπου θὰ τελεσθεῖ τὸ Μυστήριο τοῦ Ἱεροῦ Εὐχελαίου ἐξ ἀφορμῆς τῶν ἀνωτέρω θλιβερῶν συμβάντων καὶ πρὸς ἁγιασμὸν τῶν πιστῶν.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ





Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η Εκκλησία έχει τρομάξει ήδη από τις συνέπειες των παροτρύνσεών της προς το ποίμνιο να λάβει τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19. Tην ίδια στιγμή η απατεωνία του πολιτικού και μηντιακού προσωπικού της χώρας τούς επιτρέπει να σφυρίζουν ακόμη δήθεν αδιάφοροι. 

Για να δούμε ως πότε. Ο κλοιός σφίγγει…

https://kourdistoportocali.com/news-desk/amichani-i-ekklisia-tis-elladas-kalei-toys-pistoys-na-proseychithoyn-exaitias-ton-pollon-xafnikon-thanaton-neon-anthropon/

Comments