«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η μαύρη επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού

SUPER Marios VS Great Reset και επιχείρησης μείωσης του δυτικού πληθυσμού

Μετά τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ο Σαλμάς ακουμπάει το αφήγημα της μεγάλης επαναφοράς


Αίφνης η Ελλάδα ξυπνάει από τον λήθαργο και συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει εκεί έξω και αυτό που συμβαίνει είναι η γενοκτονία ερήμωσης του δυτικού πληθυσμού με όλα τα εργαλεία της Ατζέντας 2030 για την οποία περιέργως σύμπασα η αντιπολίτευση δεν έχει ακούσει τίποτε!

By Benjamin Guggenheim

Υποτίθεται ότι υπάρχει αντιπολίτευση στη χώρα αλλά μόνο κατά φαντασία. Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσεις και να περιγράψεις τη κατάντια του εγχώριου πολιτικού συστήματος. Η υποκρισία τους χτυπάει κόκκινο. Στη πραγματικότητα συγκυβερνούν με τον Κυριάκο μια και όλοι τους είναι εξίσουν θαλασσοδανεισμένοι και ελάχιστα περιθώρια αντιπολίτευσης έχουν. Έτσι κανείς τους δεν τολμά να αντικρύσει τη πραγματικότητα. Και να που η αντιπολίτευση έρχεται μέσα από τα έγκατα της ίδιας της κυβέρνησης.

Ποιοι έχουν αντισταθεί στην Ατζέντα της παγκόσμιας elite ανάμεσα στους Έλληνες πολιτικούς;

Έως πριν μερικά 24ωρα μόνο δύο και μάλιστα πρώην πρωθυπουργοί τόλμησαν να μιλήσουν ανοιχτά για την επίθεση που δέχεται η κοστοβόρα δυτική οικογένεια με εργαλεία όπως οι μετανάστες, οι WOKE εμμονές, η καλλιέργεια του μίσους των κοριτσιών για τους άνδρες, η εργαστηριακή κλιματική κρίση, η απαλλοτρίωση του νερού, η εργαστηριακή καταστροφή των πόρων όπως συνέβη με την εργαστηριακή πλημμύρα του Θεσσαλικού Κάμπου, η επιβολή του ψηφιακού νομίσματος, η διαρκής παρακολούθηση των πολιτών, η λογοκρισία και πάει λέγοντας.

Λοιπόν μόλις δύο πρωθυπουργοί είχαν τολμήσει να μιλήσουν ως τώρα ανοιχτά και να αποδοκιμάσουν την γραμμή που δίνει ο Klaus Schwab στους ελεγχόμενους ηγέτες-puppets.

Aυτοί ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής.

Μερικά 24ωρα πριν στους δύο προστέθηκε και ο SUPER Marios (Σαλμάς). Ο Σαλμάς δεν μάσησε τα λόγια του και χτύπησε ακριβώς στη καρδιά της Ατζέντας. Στην επιχείρηση τρολαρίσματος και αφανισμού της δυτικής οικογένειας που βρίσκεται σε εξέλιξη όπως για παράδειγμα με τους gay γάμους και τις gay τεκνοθεσίες.

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επαλήθευσε τις καταγγελίες του Super Μάριου Σαλμά ζητώντας παγκόσμια διακυβέρνηση με άλλοθι τα παγκόσμια “προβλήματα” που η ίδια η elite προκαλεί για τις ανάγκες του ελέγχου.

Σχεδόν ουδεμία “φυσική” καταστροφή δεν είναι φυσικής προέλευσης, ούτε ο ιός που προκαλεί τον COVID ήταν φυσικής προέλευσης, ούτε η καταστροφή του Θεσσαλικού Κάμπου ήταν φυσικής προέλευσης.

Μάλιστα η κυβέρνηση είχε στη διάθεσή δωρεάν αεροπλάνα με τα οποία θα μπορούσε να επηρεάσει το καιρό ώστε τα φαινόμενα του Daniel να είναι πιο ήπια αλλά δεν τα αξιοποίησε. Και όχι μόνο δεν τα αξιοποίησε αλλά εντελώς συμπτωματικά έσπασαν (;) και τα φράγματα ώστε η καταστροφή να είναι ολοσχερής όπως προέβλεπε η μελέτη του 2017 του Υπ. Περιβάλλοντος για τις πιο ευπαθείς περιοχές της χώρας μας στις πλημμύρρες. Τη μελέτη παρουσίασε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος στο Facebook.

Ζούμε στην εποχή των εργαστηριακών “φυσικών” καταστροφών και των διαρκών γεγονότων Μαύρου Κύκνου.

Οι Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Μάριος Σαλμάς δείχνουν να γνωρίζουν ακριβώς αυτό που συμβαίνει.

Η παραδοσιακή δεξιά στην Ελλάδα μοιάζει να αφυπνίζεται καθώς οι Κασσελάκηδες, οι Τσιπραίοι και οι Ανδρουλάκηδες βρίσκονται στο έλεος της μεγάλης επαναφοράς και απλά σιγοντάρουν τη κυβέρνηση.

Όταν η elite εννοεί παγκόσμια διακυβέρνηση εννοεί σε έναν κόσμο με 500 εκατ. με 2 δις κατοίκους. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και όσοι πολιτικοί κάνουν λόγο για παγκόσμιες λύσεις και παγκόσμιες κυβερνήσεις.

Άλλωστε ο επίκαιρος αυτές τις μέρες OHE δεν είναι παρά μια εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων όπως και ο ΠΟΥ και ο Ερυθρός Σταυρός, κλπ. Ολες αυτές οι εταιρίες είναι σφόδρα αντισημιτικές και η αποστολή είναι κοινή και δεν είναι άλλη από τη μείωση του δυτικού πληθυσμού.

Πριν συνεχίσουμε για τον ρόλο του ΟΗΕ πάμε στον Super Mario Σαλμά>

«Διαγράφηκα για τις απόψεις μου, είναι αντισυνταγματική απόφαση, δεν θα παραδώσω την έδρα μου» είπε ο Μάριος Σαλμάς.

Ο Μάριος Σαλμάς, για πρώτη φορά μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στα αίτια της, στην τριβή με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στους διαγωνισμούς για τα κυλικεία, ενώ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό και διευκρίνισε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του.

«Κανένας δεν γνωρίζει, ούτε η Επιτροπή Δεοντολογίας που με κάλεσε να δώσω εξηγήσεις. Γι’αυτό και η διάρκεια της συζήτησης κράτησε μόνο 48 δευτερόλεπτα», απάντησε για τους λόγους διαγραφής του και περιγράφοντας τον διάλογο με τον Γιάννη Τραγάκη, είπε ότι έφυγε από μέσα με ένα χαρτί με δύο άρθρα που έκανε λόγο για «αντισυναδελγική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Στην περίπτωσή μου διαγράφηκα για τις ιδέες μου, απόψεις μου», υποστήριξε ο Μάριος Σαλμάς, τονίζοντας πως, «είναι αντισυνταγματική απόφαση, το άρθρο 60 αναφέρει πως ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία λόγου, έκφρασης και κρίσης».

Ed is awesome. https://t.co/Q7ZNIoxu2i
— John Hansen (@canada7hansen) September 24, 2024

«25 χρόνια δεν έδωσα μία αφορμή, δεν έφερα στην παράταξή μου αντίρρηση σε ένα νομοσχέδιο. Ούτε τώρα έδωσα αφορμή για να συμβεί αυτό. Απλά, μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ για να μεριμνήσουμε γιατί ο κόσμος μάς γύρισε την πλάτη στις ευρωεκλογές, είπα την προσωπική μου άποψη, ότι είναι μη αναστρέψιμο, μπροστά στον Πρωθυπουργό. Όλοι υπηρετούμε την παράταξη. Όποιος έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης, κάνει λάθος» ανέφερε και επικαλέστηκε διάλογο που είχε με τα παιδιά του. «Γιατί ο γιος του πρωθυπουργού ανακοίνωσε από την Αμερική ότι διαγράφεσαι;» τον ρώτησαν για να απαντήσει: «Είναι λάθος να πιστεύεις ότι σου ανήκει ο κόσμος που εμπιστεύεσαι. Εμείς υπηρετούμε τον κόσμο».

«Δεν θα παραδώσω την έδρα μου»

Ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον ο κ. Σαλμάς σημείωσε: «Ποιος νοιάζεται τι θα κάνω εγώ ή ο κάθε πολιτικός; Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του. Η πρώτη μου σκέψη είναι οι ιδέες που εκφράζει ο κάθε Σαλμάς πού θα βρουν έκφραση στην περίπτωση που είναι αναγκαίες. Τα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν. Τόσο καιρό είχα μάταια την άποψη πως μπορώ να πείσω τον πρωθυπουργό να στρίψει το καράβι και να δει τους πολλούς, τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Αν υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση αυτή και ο πρωθυπουργός ακούσει και στρίψει το καράβι και λύσει τα θέματα των πολλών, εγώ θα πάω σπίτι μου. Γιατί εξυπηρετήθηκε ο στόχος των ιδεών μου», συμπλήρωσε.

Ξεκαθάρισε πως δεν θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας σχετικά πως, «η έδρα είναι εντολή των πολιτών. Οι πολίτες είπαν ότι θέλω να εκφράζω τις ιδέες τους. Για να έχω άποψη, πέρασα από έντεκα εκλογικές αναμετρήσεις. Η απόφαση να βρεθώ εκτός κόμματος και ΚΟ δεν μου δίνει το δικαίωμα να παραιτηθώ από την έδρα μου».
Ο διάλογος με τον πρωθυπουργό

Ο Μάριος Σαλμάς αποδίδει τη διαγραφή του στον διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και υποστήριξε πως τον αποκαλύπτει για πρώτη φορά στον Γιώργο Παπαδάκη και τους τηλεθεατές.

«Του είπα: είναι ωραίο να λες ότι πάμε μπροστά, αλλά όταν πας μπροστά, πρέπει να ξέρεις με ποιον πολιτικό μπούσουλα πας. Π.χ. όταν αποφασίζεις σε ποιους θα δώσεις τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τις έδωσες στους λίγους, όχι στους πολλούς.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

Δεν προκαλεί πλέον καμία περιέργεια το γεγονός ότι όλοι οι πιστοί στην νέα τάξη πραγμάτων, «αμείβονται» και με βραβεία..


Comments