«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Kamala Harris: Δεν είναι αυτό που βλέπεις (NOVA H1 - Bluetooth), είναι αυτό που λέμε εμείς

Γιατί τέτοιος χαμός με τα σκουλαρίκια της Kamala Harris στο ντιμπέιτ; Ήταν πράγματι ακουστικά Bluetooth;

Ο Malte Iversen, ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA, που είναι πίσω από την εταιρεία Icebach Sound, λέει ότι δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει αν πρόκειται πράγματι για τα σκουλαρίκια τους.


Αρκετές πλέον ώρες μετά το προεδρικό ντιμπέιτ στις ΗΠΑ και στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζεται, με πολλές και διαφορετικές θεωρίες, το ζευγάρι σκουλαρικιών που φορούσε η Kamala Harris το βράδυ της Τρίτης.

Από,τον Stephen M. Lepore/Dailymail.Com

Η Harris, η οποία στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι τα ακουστικά Bluetooth ενέχουν «κίνδυνο για την ασφάλεια», καταγγέλθηκε από διάφορες πλευρές ότι φορούσε ακουστικά μεταμφιεσμένα σε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια προκειμένου να τη βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του 90λεπτου ντιμπέιτ ενάντια στον Ρεπουμπλικανό αντίπαλο της Donald Trump.

Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται, χωρίς πολλά στοιχεία είναι αλήθεια, ότι οι χρυσές θηλιές με μαργαριτάρια, τις οποίες η 59χρονη Harris είχε φορέσει και στο παρελθόν και που πιστεύεται ότι είναι από τον οίκο Tiffany’s, είναι στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι έξυπνων ακουστικών-σκουλαρικιών κατασκευασμένα από τη γερμανική νεοσύστατη εταιρεία NOVA. Ωστόσο, όπως φαίνεται η μόνη ομοιότητα μεταξύ των δύο σετ σκουλαρικιών είναι ότι και τα δύο διαθέτουν μαργαριτάρια.

Ο Malte Iversen, ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA που είναι πίσω από την εταιρεία Icebach Sound, λέει ότι δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει αν πρόκειται πράγματι για τα σκουλαρίκια τους.

«Δεν γνωρίζουμε αν η κυρία Harris φόρεσε ένα από τα προϊόντα μας. Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή και ενώ το προϊόν μας δεν αναπτύχθηκε -ειδικά- για χρήση σε προεδρικά ντιμπέιτ, εντούτοις είναι κατάλληλα για αυτά», ανέφερε ο Iversen σε μια δήλωση του.

Στη συνέχεια έκανε χιούμορ με τον αντίπαλο της Harris, προσφέροντας την ευκαιρία να κάνει τα πράγματα… ομοιόμορφα. «Για να διασφαλίσουμε ίσους όρους ανταγωνισμού και για τους δύο υποψηφίους, αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε μια ανδρική έκδοση και σύντομα θα μπορούμε να την προσφέρουμε στην εκστρατεία του Trump», είπε ο Iversen στο Just the News.





Διευκρίνισε επίσης ότι η εταιρεία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει μια αγωγή κατά μιας κινεζικής εταιρείας τεχνολογίας για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της. Προσέθεσε επίσης ότι τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια έχουν εξαντληθεί.

«Μιλάμε με επενδυτές για να αυξήσουμε τις δραστηριότητες μας αναλόγως και είμαστε σίγουροι ότι θα τα βγάλουμε ξανά πολύ σύντομα στην αγορά».

Ένας λογαριασμός στην πλατφόρμα X που ονομάζεται The Maverick Approach, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι πηγή «εναλλακτικών ειδήσεων», ώθησε σε μεγάλο βαθμό τη θεωρία περί των ακουστικών. «Υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα με αυτό το ντιμπέιτ», έγραψε στο πρώην Twitter. «Σκέφτηκα ότι της έλεγαν τι να πει κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ και η προαίσθησή μου ήταν σωστή. Η Nova έχει τα πρώτα και μοναδικά ασύρματα σκουλαρίκια-ακουστικά στον κόσμο». Το Maverick Approach πρόσθεσε: «Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται».

 #BREAKING Theres a major issue with this debate
I told myself she was fed what to say during the debate and my hunch was right. Nova is the world’s first and only wireless earphone earrings.
Nothing is what it seems. pic.twitter.com/CHWsgHW4yx
— The Maverick Approach (@Maveapproach) September 11, 2024

Ο λογαριασμός μοιράστηκε μια φωτογραφία της Harris κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ντιμπέιτ, στην οποία εμφανίζονται ξεκάθαρα τα σκουλαρίκια της. Μοιράστηκε επίσης έναν σύνδεσμο με τα NOVA H1 Audio Earrings, τα οποία φέρεται να είναι τα «πρώτα ακουστικά με κλιπ στον πλανήτη».

Μια σελίδα kickstarter που προωθεί την τεχνολογία είπε ότι τα σκουλαρίκια τοποθετούνται στους λοβούς των αυτιών και μπορούν να «προβάλλουν τον ήχο από το εσωτερικό του μαργαριταριού κατευθείαν στο κανάλι του αυτιού». «Δύο μικροσκοπικά ακουστικά υψηλής τεχνολογίας είναι ενσωματωμένα σε κάθε σκουλαρίκι που παρέχουν στον χρήστη κρυστάλλινες τηλεφωνικές κλήσεις και ακύρωση του θορύβου του ανέμου», αναφέρεται στη διαφήμιση.

«Αυτά τα σκουλαρίκια είναι πλήρως γεμάτα με την τελευταία τεχνολογία ενσωματωμένη με αληθινά μαργαριτάρια για να σας προσφέρουν μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις και ψηφιακούς βοηθούς όλη την ημέρα».

Ωστόσο, τα σκουλαρίκια NOVA H1, τα οποία πωλούνται για περίπου 625 $, είναι διαθέσιμα σε χρυσό, αλλά κατά τα άλλα δεν φαίνεται να μοιάζουν με τα σκουλαρίκια που φορούσε η Harris την Τρίτη το βράδυ.

Τα σκουλαρίκια NOVA φαίνονται να έχουν σχεδόν σχήμα μισής Σελήνης, ενώ το ζευγάρι της Harris διαθέτει διπλό χρυσό βρόχο κάτω από τον πολύτιμο λίθο.


Tiffany’s

Οι υποστηρικτές της Harris, απαντώντας στους διαδικτυακούς της επικριτές, ισχυρίστηκαν ότι τα σκουλαρίκια της είναι σχεδόν πανομοιότυπα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια του οίκου Tiffany που πωλούνται για πάνω από 2.000 δολάρια. Τα σκουλαρίκια δεν είναι πλέον διαθέσιμα στον ιστότοπο του λιανοπωλητή.

Η Αντιπρόεδρος δέχτηκε πυρά την περασμένη εβδομάδα αφού την εντόπισαν να φοράει ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά καθώς περνούσε μέσα από μια ομάδα δημοσιογράφων που προσπαθούσαν να της θέσουν ερωτήσεις. Η Harris, η οποία χρειάστηκε περισσότερο από ένα μήνα για να δώσει συνέντευξη σε ένα σημαντικό μέσο ενημέρωσης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για πρόεδρος, βιντεοσκοπήθηκε να επιβιβάζεται στην πτήση της καθώς έφευγε από την Κοινή Βάση Άντριους στο Μέριλαντ για να κάνει εκστρατεία στη μεσοδυτική περιοχή.

Στο βίντεο, οι δημοσιογράφοι ακούγονται να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της Harris, αλλά η Αντιπρόεδρος απλώς κουνούσε το χέρι της απορριπτικά ενώ προσάρμοζε τα ακουστικά της σαν να δεχόταν κάποια κλήση.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/giati-tetoios-chamos-me-ta-skoylarikia-toy-foroyse-i-kamala-harris-sto-ntimpeit-itan-pragmati-akoystika-bluetooth/

Comments