«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Πέμπτη Φάλαγγα των Εβραίων Κομμουνιστών στην Άμυνα της Ελλάδας



Έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Ελευθερίου Σταυρίδη, «ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ». Και ο Σταυρίδης ο οποίος υπήρξε Γενικός Γραμματεύς και Βουλευτής του ΚΚΕ, διευθυντής του Ριζοσπάστη, αρχηγός και υπεύθυνος της πολιτικής του ΚΚΕ εις το εκστρατευτικό Σώμα της Μικράς Ασίας, όπου υπηρετούσε μέχρι της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ του, γράφει μετά παρρησίας, σ’ αυτό, ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας δια την κατάρρευσιν του ΜΕΤΩΠΟΥ.

Το γελοίον της υπόθεσης των φαντάρων του ΚΚ

Πριν από λίγες μέρες κάποιοι ένστολοι στρατιώτες εμφανίστηκαν σε συγκεντρώσεις του ΚΚ και υποστήριξαν δημοσίως απόψεις σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ, οι οποίες είναι αντίθετες με τους στρατηγικούς προσανατολισμούς της χώρας ως μέλος της Δυτικής Συμμαχίας.

Το ΚΚ είναι ένα κόμμα που δεν έχει καταγγείλει ποτέ την εγκυρότητα των εκλογών στην Ελλάδα και αποσπά τα τελευταία 20-30 χρόνια ποσοστά από 5%-8%. Μαζί με το υπόλοιπο της Αριστεράς αυτές οι αντιλήψεις δεν αθροίζουν πάνω από 10%.

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ακόμη 10%-15% ακροδεξιών που υποστηρίζουν είτε την Ρωσία είτε εκδοχές του αραβικού εθνικισμού που όμως με το ΚΚ έχουν κοινό παρονομαστή την αντιπάθεια για τη Δύση, τη δημοκρατία και τον καπιταλισμό.


Comments