«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Greta Thunberg: Εβραία Κομμουνίστρια - Δεν εργάζεται αλλά οι καταθέσεις της ξεπερνούν το (1) εκατομμύριο ευρώ


Greta Thunberg> Η Σουηδή αντισημίτρια-ακτιβίστρια του κλίματος οδηγεί σε συνειρμούς για το ποιοι βρίσκονται πίσω από την 7η Οκτωβρίου

Δεν εργάζεται αλλά οι καταθέσεις της ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Είναι θαμώνας και ομιλήτρια του WEF Davos


Η Σουηδή αντισημίτρια, ακτιβίστρια, μασκότ του κλίματος καθώς και θαμώνας- ομιλήτρια του WEF Greta Thunberg οι υποστηρικτές και υψηλοί χορηγοί της οποίας γίνεται όλο και πιο ολοφάνερο στη κοινή γνώμη ότι είναι οι εμπνευστές και σχεδιαστές της 7ης Οκτωβρίου 2023 όταν οι ναζί της Hamas κατακρεούργησαν αθώους νέους που διασκέδαζαν και πάνω από 1200 Ισραηλινούς πολίτες στο Νότιο Ισραήλ κατηγόρησε την Τετάρτη τη γερμανική αστυνομία για υπερβολικά σκληρές τακτικές στη διάλυση ενός φιλοπαλαιστινιακού στρατοπέδου πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή της.

By Pendulum

Η αστυνομία διέλυσε τον καταυλισμό των μεταναστών στο Dortmund της δυτικής Γερμανίας μια μέρα νωρίτερα μετά από ανακοίνωση της εκατομμυριούχου (τι δουλειά κάνει;) Thunberg ότι σχεδίαζε να πάει στον καταυλισμό διαμαρτυρίας.

–Η αστυνομία είπε ότι θα με συλλάβει αν πήγαινα εκεί», έγραψε η Thunberg στο X. «Όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή οι φοιτητές με είχαν καλέσει να μιλήσω στην εκδήλωσή τους και είχα πάει σε μια διαδήλωση [υπέρ των Παλαιστινίων] στο Βερολίνο την ημέρα πριν εισβάλει η αστυνομία…

«Η Γερμανία απειλεί και φιμώνει τους ακτιβιστές που μιλούν εναντίον της γενοκτονίας και της κατοχής», είπε.

Η Thunberg έχει εκφράσει επανειλημμένα την αλληλεγγύη της στους Παλαιστίνιους-δλδ στη Hamas- και κατηγόρησε το Ισραήλ για γενοκτονία τους τελευταίους μήνες. ,

Η αστυνομία είπε ότι κατέλυσε τον καταυλισμό, που βρισκόταν εκεί για αρκετούς μήνες, με ειρηνικό τρόπο, με επτά διαδηλωτές παρόντες.

Από την επίθεση της Hamas στο Ισραήλ πριν από έναν χρόνο και με την επακόλουθη στρατιωτική δράση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, η Τούνμπεργκ παρευρέθηκε τακτικά σε συγκεντρώσεις υπέρ των Παλαιστινίων.

Ιδού πως στήθηκε το νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023

Comments