«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Kamala Harris & Λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ξημερώματα Τρίτης 10 Μαΐου 2011. 

Ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης βάδιζε βιαστικά στο αμάξι του. Με μια κάμερα στο χέρι, ήταν έτοιμος να απαθανατίσει τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του στον κόσμο. Τελικά η κάμερα έγινε το ματωμένο λάφυρο στα χέρια των τριών δολοφόνων του, ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΩΝ που την κοστολόγησαν πάνω από την ζωή του. 

*****

Η Jocelyn Nungaray, η Rachel Morin, η Laken Riley, είναι νεαρές γυναίκες που δέχθηκαν βάναυση επίθεση και δολοφονήθηκαν από κάποιους από τους άνδρες που αφέθηκαν ελεύθεροι στην αρχή της θητείας Μπάιντεν, πολύ πριν δεσμευτείτε πως θα λύσετε το μεταναστευτικό», πίεσε ο Baier. 

«Ο πρώην πρόεδρος Κλίντον αναφέρθηκε πράγματι στην Laken Riley την Κυριακή, κάνοντας προεκλογική εκστρατεία για εσάς στη Τζόρτζια, λέγοντας ότι αν αυτοί οι άνδρες είχαν ελεγχθεί σωστά, η Laken Riley πιθανόν να μην είχε σκοτωθεί…

Πρόκειται για μια συγκεκριμένη πολιτική απόφαση της κυβέρνησής σας να απελευθερώσει αυτούς τους άνδρες στη χώρα. Οπότε αυτό που σας λέω, οφείλετε πραγματικά μια συγγνώμη σε αυτές τις οικογένειες;».


Comments