“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ (ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ) ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!....

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, οι δημοσιογράφοι Μακάριος Δρουσιώτης και Βίκτωρας Παπαδόπουλος αποτελούν τον πυρήνα της επικοινωνιακής ομάδας που έδωσε τη μάχη υπέρ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ. 

Υπενθυμίζεται ότι τι 2004 είχαν δαπανηθεί σημαντικά ποσά από απροσδιόριστες ΠΗΓΕΣ (από νορβηγικές ΜΚΟ), από την Αμερικανική Πρεσβεία και αμερικανικά ιδρύματα, για την τεράστια επικοινωνιακή επιχείρηση, προκειμένου να ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΜΜΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ και να αναλάβουν το έργο πειθούς των Ελληνοκυπρίων, ώστε να ψηφίσουν υπέρ του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ!....

Πολλές ομοιότητες με την τότε περίοδο σημειώνονται και τώρα, καθώς στην μεν Κύπρο, εκτός της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που κρατά μια επικριτική και επιφυλακτική στάση, εφημερίδες όπως ο «Πολίτης» ξανασηκώνουν τη σημαία με το σύνθημα « ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ», ενώ τα άλλα συγκροτήματα όπως η « Σημερινή» και το «Σίγμα» είναι πιο ουδέτερα καθώς βεβαίως έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα προβλήματα.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ επίσης, με την εξαίρεση ορισμένων άρθρων στην «εφημερίδα των Συντακτών», στην «Ελευθεροτυπία» και στη «Δημοκρατία», σχεδόν όλα τα άλλα ΜΜΕ διακριτικά ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ με τον Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ο οποίος εξασφάλισε στην Ελλάδα και την ένθερμη υποστήριξη του ΕΒΡΑΙΟΥ Γ. ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ως προέδρου της Σοσιαληστικής Διεθνούς, του ΕΒΡΑΙΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ αλλά και μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!....

Από άρθρο της εφ. ΠΑΡΟΝ. 
Περίληψης..
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments