“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Βενεζουέλα: Απέλαση Αμερικανών αξιωματούχων


Στην απέλαση τριών Αμερικανών προξενικών υπαλλήλων προχώρησαν οι αρχές της Βενεζουέλας.
Ο Νικολάς Μαδούρο τους κατηγόρησε δημόσια για συνωμοσία εναντίον της κυβέρνησης του και τόνισε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις κινήσεις τους στα πανεπιστήμια επί μήνες.


Ο καταζητούμενος ηγέτης της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ δήλωσε ότι θα διαδηλώσει μαζί με τους υποστηρικτές του στους δρόμους του Καράκας την Τρίτη.

«Θα είμαι εκεί και θα τους δείξω το πρόσωπό μου, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ», ανέφερε ο Λόπεζ σε ένα σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Τον κατηγορούν για τρομοκρατία αλλά και τους θανάτους τριών διαδηλωτών, κατά τη διάρκεια των αιματηρών συγκρούσεων της περασμένης εβδομάδας.

Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του προέδρου Μαδούρο, τον όποιο θεωρούν υπεύθυνο για τον υψηλό πληθωρισμό, τις ελλείψεις σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης και τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας που μαστίζει τη χώρα.

Copyright © 2014 euronews
http://dia-kosmos.blogspot.gr/