“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

H CIA στην Ελλάδα!..και τον Κόσμο!...

Στο εξωτερικό η CIA εργάζεται υπό την προστασία των κατά τόπους πρεσβειών των ΗΠΑ. Πράκτορές της εμφανίζονται επίσης ως ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ αντιπρόσωποι και υπάλληλοι διαφόρων Εικονικών Επιχειρήσεων.Σε πολλές χώρες του κόσμου, η CIA διατηρεί μικρές επιχειρήσεις που κάτω από τη φίρμα τους οι πράκτορές της δρουν ανενόχλητοι!....

Κάθε αμερικανική πρεσβεία στο εξωτερικό, διαθέτει έναν Απαγορευμένο όροφο ή ένα Διαμέρισμα-Διαμερίσματα, που στεγάζει τα μέλη της αποστολής της CIA για την περιοχή εκείνη.

Κάθε αποστολή αποτελείται από τον υπεύθυνο και πολλά στελέχη. Οι πράκτορες της CIA Στρατολογούν και τοπικούς πράκτορες (είτε πολίτες, είτε των Σωμάτων Ασφαλείας της εκάστοτε χώρας), για την οργάνωση του δικτύου πληροφοριών.

Το προσωπικό της CIA στις κατά τόπους πρεσβείες είναι Καταχωρημένο ως προσωπικό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Πολύ σύντομα όμως η ιδιότητά τους αποκαλύπτεται στα μέλη των άλλων διπλωματικών αποστολών και στους δημοσιογράφους και κατά συνέπεια στις άλλες μυστικές υπηρεσίες…….

Στις 12 Απριλίου 1989, ο πλοίαρχος Τσαρλς Κλάρκ, ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ στην ΑΘΗΝΑ από το 1987 κατέθεσε στην υποεπιτροπή της Γερουσίας για την Εσωτερική Ασφάλεια.

Τις ερωτήσεις υπέβαλε ο Τζ. Σαουργουέιν.

Τζ. Σαουργουέιν: Υπάρχει προσωπικό της CIA στην πρεσβεία;
Πλοίαρχος Κλαρκ: Μάλιστα κύριε, ένας σεβαστός αριθμός.
Σαουργουέιν: Είναι καλά καμουφλαρισμένοι; 
Πλοίαρχος Κλαρκ: Νομίζω ότι το καμουφλάρισμά τους είναι φοβερό. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην πόλη (ΑΘΗΝΑ) γνωρίζουν ποια είναι τα μέλη της αποστολής της CIA.
Σαουργουέιν: Γνωρίζετε προσωπικά καμμιά περίπτωση κατά την οποία τα μέλη της CIA ήταν στο ίδιο «πάρτι»; 
Πλοίαρχος Κλαρκ: Μια φορά στο πάρτι ενός Αθηναίου γιατρού που είχε εγχειρήσει ένα από τα παιδιά μου……..είχαν προσκληθεί όλα τα μέλη της αποστολής της CIA και μόνον εγώ δεν ήμουν από την αποστολή… και ο γιατρός τους ήξερε όλους γιατί ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ μαζί τους!......
Τα μέλη της αποστολής της CIA σε κάθε πρεσβεία φέρονται επίσημα ως «ακόλουθοι» κι έτσι είναι καταχωρημένοι στο επίσημο «βιογραφικό μητρώο» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. 

Ο Χέντρι Πλέζανς, για παράδειγμα, πολύ γνωστός ως υπεύθυνος (ΣΤΑΜΑΡΧΗΣ) της αποστολής της CIA στην Αθήνα (1990-1993), ήταν καταχωριμένος στην πρεσβεία με τον βαθμό του ακόλουθου «s-1» που είναι και ο ανώτερος βαθμός στην ιεραρχία του διπλωματικού προσωπικού…..!....

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments