“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η NSA ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ: Επάνοδο Κ. Καραμανλή στην Ελλάδα. Επιτροπή 40. Οι Όροι!....


Η «εξαφάνιση» του Α. Παπανδρέου και η επιστροφή του στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 1974.

Το ΚΚΕ σε διατεταγμένη πολιτική θέση. 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 1974. ώρα 8:45 π.μ. Η βαριά σιδερένια πόρτα της πύλης 4, στο βόρειο σημείο των κτιρίων της NSA, ανοίγει αργά και σταθερά, με εκείνο το περίεργο βουητό.

Αμέσως άναψε ένα πράσινο φως. Ο βλοσυρός φύλακας, με το αυτόματο στο χέρι, έδειξε έξοδο. Ο μοτοσυκλετιστής με την λαδιά στολή, χωρίς διακριτικά και την ειδική κάσκα στο κεφάλι, ξεκίνησε σαν βολίδα.

Η κάσκα στο κεφάλι του ειδικά επιλεγμένου αγγελιοφόρου, μεταδίδει ήχο και εικόνα ταυτόχρονα, στην αίθουσα 12, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η ειδική ομάδα αμέσων επεμβάσεων.

Η εικόνα που μεταδίδεται από την κάσκα του ειδικού αγγελιοφόρου, είναι της τάξεως των 20 μιλίων, περιμετρικά, με την συνδρομή δορυφόρου….

Σε περίπτωση υψηλού κινδύνου-επίθεσης από εχθρό κλπ. , ενεργοποιείται η Ομάδα της αίθουσας 12 και η πρώτη κίνηση είναι το πάτημα ενός κουμπιού. Σε 30 δεύτερα γίνεται έκρηξη και ο μοτοσυκλετιστής γίνεται στάχτη.

Στο σημείο, οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στην ακτίνα καίγεται…ταυτόχρονα με την έκρηξη, αρχίζει η επιχείρηση σύλληψης του εχθρού…

Εκείνο το πρωϊνό της Πέμπτης, δεν συνέβη τίποτα. Όλα πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί. Ο ειδικός αγγελιοφόρος έφθασε στο Λευκό Οίκο και παρέδωσε στα χέρια του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας τον φάκελλο.

Η διαδικασία της επιστροφής στο στρατηγείο της NSA είναι η ίδια.
Ο φάκελλος περιείχε εντολή του Συμβουλίου της NSA, για την επιστροφή στην Ελλάδα και ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Κ. Καραμανλή. Παράλληλα, αναφερόταν στο έγγραφο, πως η Υπηρεσία (NSA) ευνοούσε την Αμερικανική υποστήριξη στον καθηγητή Α. Παπανδρέου, με την έννοια της στενής συνεργασίας με τα Αμερικανικά συμφέροντα και των ΔΥΟ!..... 
Προϋπόθεση στα παραπάνω ήταν, πως και οι δύο πολιτικοί, έπρεπε να υιοθετήσουν το Αμερικανικό σχέδιο, δηλαδή της NSA, για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ…..

Ώρα 11:50 π.μ. της ίδιας ημέρας, ο Υπουργός Εξ. Χένρυ Κίσσιγκερ έπαιρνε στα χέρια του το έγγραφο…στο πάνω μέρος, λίγο δεξιά από το κέντρο του εγγράφου, υπήρχε μια μικρή σφραγίδα με κωδικούς και κάτω από την μικρή σφραγίδα μια μονογραφή του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας.

Ο Χένρυ κίσσιγκερ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σύμβουλο στο Λ. Οίκ, στις 12:25 μ.μ

Κανόνισαν για την επόμενη το πρωΐ ώρα 8:30 να συνέλθει η Επιτροπή 40.

Στις 12:55 ενημερώθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σύσκεψη της Επιτροπής 40, 31 Μαΐου, ώρα 8:30 πμ.
Όμως πριν τη σύσκεψη από τις 8:00-8:20, ο Πρόεδρος με τον Χένρυ Κίσσιγκερ και τον Τζο Σίσκο (Πρώην πράκτορας της CIA. Έγινε υφυπουργός Εξωτερικών και ΕΛΑΒΕ μέρος στην ΑΠΟΒΑΣΗ των Τούρκων στην ΚΥΠΡΟ), είχαν σύσκεψη, ονομαζόμενη, (ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ)… 
Ο πρόεδρος τους έβγαλε ένα λογίδριο, για να τους δείξει ότι ανεγνώριζε τις προσπάθειές τους. Τους είπε, ότι η δουλειά τους ήταν να περιφρουρήσουν τα Αμερικανικά και Νατοϊκά(των ΚΑΡΤΕΛ) συμφέροντα στην Ελλάδα και την Κύπρο, για την ισορροπία στην περιοχή (ήθελε να ακούσει την εκτίμησή τους, αδιάφορο τι πίστευαν προηγουμένως).

Στις 8:20, τα μέλη της Ομάδας Ειδικών Ενεργειών, έφυγαν «εμπνευσμένα»από το γραφείο του Προέδρου και επανέλαβαν την σύσκεψή τους κάτω στην αίθουσα Επισκόπησης Καταστάσεων.

Η σύσκεψη τελείωσε στις 9:15 πμ.

Εκεί μεθοδεύτηκε η επιστροφή Κ. Καραμανλή-Α. Παπανδρέου στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ᾹΛΕΞΗ η Αξελ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ  ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΤΟΥ στις ΗΠΑ και την NSA………
Η ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον πρώτο και η σιωπηρή αποδοχή της ΕΙΣΒΟΛΗΣ στην ΚΥΠΡΟ και από τους ΔΥΟ!.... 
Η NSA και η CIA ανέλαβαν τις «λεπτομέρειες» με τις οποίες δεν ασχολούνται οι πολιτικοί…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που απέστειλε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στον ΕΒΡΑΙΟ Χένρυ Κίσσιγκερ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, που σημαίνει ότι γνώριζε …..τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;



http://dia-kosmos.blogspot.gr/