“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Επιλεγμένα Άρθρα - Analyst.gr

Ειδήσεις:

Η ληστεία των ταμείων

Η ληστεία των ταμείων

Προτείνεται στην ελληνική κυβέρνηση να δημιουργήσει και να πουλήσει νέους τίτλους περιουσιακών στοιχείων, οι οποίοι θα έχουν ως αντίκρισμα/εγγύηση δημόσιες εθνικές οδούς, κρατικά κτίρια ή το ενεργητικό των ασφαλιστικών οργανισμών.
American Statistics!

American Statistics!

Η χειραγώγηση των στατιστικών εκ μέρους των Η.Π.Α. υπερβαίνει συνεχώς κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με στόχο να αποφευχθεί το αναμενόμενο κραχ - η δύναμη των πλοκαμιών του τεράστιου χταποδιού που αγκαλιάζει ασφυκτικά τον πλανήτη: της Fed.

Ανάλυση:

Το ξενοδοχείο Schumpeter

Το ξενοδοχείο Schumpeter

Όλοι όσοι διαμένουν στα φτωχικά δωμάτια έχουν την ευκαιρία να μετακινηθούν στα υπερπολυτελή, ενώ οι πανάκριβες σουίτες δεν κατοικούνται πάντοτε από τους ίδιους ανθρώπους - η μάστιγα της ανεργίας στην Ευρώπη και στην Αφρική.

Διεθνή, Απόψεις και Αρχείο:

Ακίνητα, έκρηξη τιμών

Ακίνητα, έκρηξη τιμών

Παρά την σκόπιμη κατάρρευση της αγοράς στην Ελλάδα, το μέλλον τους προβλέπεται θετικό - γεγονός που οφείλουν να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν πρέπει να προβούν σε βιαστικές κινήσεις (το πρόβλημα των ασφαλιστικών εταιρειών).
Τι θα γινόταν αν
αλλάζαμε εκ βάθρων
αντίληψη για το κράτος;

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε εκ βάθρων αντίληψη για το κράτος;

Η κρίση είναι σίγουρα ευκαιρία, αλλά όχι για ημίμετρα. Και σίγουρα όσοι απέδιδαν την απραξία τους στην έλλειψη οράματος, θα πρέπει να ψάξουν για άλλη δικαιολογία.
Πόλεμοι, πλούτος και
πολιτισμός

Πόλεμοι, πλούτος και πολιτισμός

Η βασική αιτία της ανάπτυξης / προόδου της Ευρώπης δεν ήταν η αναγέννηση, ο διαφωτισμός ή η βιομηχανική επανάσταση, αλλά οι πόλεμοι – τους οποίους μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρίσει κανείς ως «δημιουργική καταστροφή».

© Copyright 2005 - 2014 — Analyst.gr. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/