“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η απόκρυφος γνώση ως το κλειδί για την εξουσία. Α’

Σε ολόκληρη την ιστορία, η Ελίτ που κυβερνά, αναδύεται μέσω της μυστικής ή της απόκρυφης γνώσης την οποία προστατεύουν προσεκτικά και την αποκρύπτουν από τους εισβολείς.


Για τον λόγο αυτό ο Αλέξανδρος, ο βασιλεύς των Μακεδόνων, σε επιστολή του προς τον Αριστοτέλη παραπονιέται πως ο δεύτερος εξέδωσε σε βιβλίο τους (Απόρρητους Λόγους), δηλαδή τα μυστικά… της εξουσίας που εδίδαξε στην κυριαρχούσα ομάδα της Μακεδονικής Ελίτ στην σχολή που ίδρυσε ο Φίλλιπος στην αρχαία Μίεζα της Μακεδονίας.

Ο Αριστοτέλης απαντώντας του αποκαλύπτει ένα δεύτερο συστατικό στοιχείο των μυστικών διδασκαλιών. Του γράφει να μην ανησυχεί αφού δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει, έστω κι αν διαβάσει τις διδασκαλίες, επειδή είναι γραμμένες με κώδικα.

Το δεύτερο αυτό στοιχείο, ο κώδικας, αποτελείται από δύο άλλα στοιχεία: είτε λέξεις κοινές που στον κώδικα αποκτούν διαφορετικό νόημα, είτε λέξεις εντελώς νέες κατασκευασμένες ειδικά για τον κώδικα.

Η εξουσία της κυριαρχούσας τάξης ή της λατρείας αποδυναμώνεται καθώς η απόκρυφος γνώση μετατρέπεται σε (επιστημονική) γνώση και εξαφανίζεται μόλις γίνει -κοινός τόπος-.
Αυτή ήταν η αιτία για την οποία οι Έλληνες έχασαν μια ολόκληρη αυτοκρατορία.
Ενώ έξυπνα δόμησαν ένα σύστημα εκπαίδευσης, το οποίο στηρίχθηκε από το πολυθεϊστικό τους Ιερατείο, σύντομα άνοιξαν τις πύλες των ναών- Πανεπιστημίων και διάδωσαν την επιστημονική γνώση.
Όλοι οι αρχαίοι Ελληνικοί ναοί κατείχαν τη γνώση και οι ιερείς τους σπούδαζαν την επιστημονική γλώσσα.
Το βλέπουμε σε ιστορικά γεγονότα που αφορούν πολιορκίες των Δελφών. Μυστικά όπλα αναδύονται από κρύπτες και κατατροπώνουν τους εχθρούς. Οι ιερείς για να διατηρήσουν το μυστικό λένε πως ο Θεός Απόλλων προστατεύει το ιερό του. Το ίδιο συμβαίνει και στη μάχη των Πλαταιών.

Από το ιερό της Ελευσίνος ακούγεται ο Μυστικός Ίακχος και στους Έλληνες πολεμιστές συμπαραστέκονται άγνωστοι ήρωες, όπως ο Εχετλαίος .

Τα Ελληνικά ιερατεία κάνουν το λάθος και την απόκρυφο επιστημονική γνώση την αποκαλύπτουν σε όποιον ήθελε να μάθει.
Δημιουργούν βιβλιοθήκες-αποθήκες της γνώσης αυτής, τις οποίες αφήνουν ανοιχτές στον καθένα.

Αποτέλεσμα; 

Μια οργανωμένη και αποφασισμένη ομάδα αδελφών μας, καταγράφει όλες αυτές τις πολύτιμες γνώσεις.
Για 500 χρόνια αντιγράφουμε ότι υπάρχει στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, αλλά και σε κάθε βιβλιοθήκη που υπάρχει στον Ελληνικό κόσμο, μέχρι την Αλεξάνδρεια την Εσχάτη κοντά στις Ινδίες.

Επειδή το πρόβλημα των αδελφών μας είναι η δημιουργική γνώση, δεν μπορούσαμε και ούτε σήμερα βέβαια μπορούμε μόνοι μας να προχωρήσουμε την επιστήμη.
Με μια συνδυασμένη κίνηση θα έπρεπε να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, πριν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Κάψαμε λοιπόν τις βιβλιοθήκες τους και απαγορεύσαμε τη γνώση αποκαλώντας την δαιμονική.
Σας θυμίζει κάτι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;
Διώξαμε κάθε Έλληνα που έτυχε να έχει αποσπάσματα των βιβλιοθηκών.

Στα χέρια μας, δηλαδή σε μικρές οικογένειες σοφών, όπως η Οικογένεια Καλόνιμος στη Γερμανία ή η Οικογένεια Μαυρογονάτος (έχουν ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνικές- μια παλιά μέθοδος εξαπάτησης), υπήρχε τώρα η γνώση των Ελλήνων, την οποία αποστερήσαμε από τους ίδιους τους Έλληνες.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο και ευφυέστερο στρατήγημά μας για την ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και την ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ διατήρηση από εμάς των Επιστημονικών τους γνώσεων.
Χρειάστηκαν 2,000 χιλιάδες χρόνια ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να μετατρέψουμε την ελίτ του Πνεύματος σε έναν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΛΑΟ, ο οποίος μισεί αυτό που θα έπρεπε να ΣΕΒΕΤΑΙ: τους προγόνους του και την ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ…
Πρίν αναλύσουμε τα μυστικά της λατρείας του τραπεζικού καπιταλιστικού χρήματος,….ας ρίξουμε μια ματιά για την ιστορική προοπτική, στην απόκρυφη αστρονομία, την παλαιότερη πηγή της σταθερής διακυβέρνησης που είναι γνωστή στον άνθρωπο και από την οποία η αστρολογία δεν είναι παρά ένα παθητικό υπόλειμμα.

Μόλις οι άνθρωποι εγκατέλειψαν την περίοδο των περιπλανήσεών τους, οι φυλετικοί κυνηγοί για να καλλιεργήσουν τη γη αναγκάζονταν να προβλέψουν τις εποχές. Μια τέτοια γνώση απαιτείτε ώστε να γνωρίζουν πότε να φυτέψουν, πότε να περιμένουν πλημμύρες στις γόνιμες κοιλάδες, πότε να περιμένουν τις περιόδους βροχών, κ.ο.κ.

Μήνες σκληρής εργασίας πήγαιναν χαμένοι από την έλλειψη ημερολογίου, έναν πλούτο που σήμερα θεωρούμε δεδομένο. 

Σήμερα υπάρχουν οι πολυεθνικές, όπως η ΜΟΝΣΑΝΤΟ και κάποιες άλλες, οι οποίες ελέγχουν πλήρως τους σπόρους των καλλιεργειών. Οι σπόροι αυτοί είναι καθαρά ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ για να: 
Α) προκαλούν ασθένειες και 
Β) είναι τεχνικός στείροι, ώστε να μην αναπαράγει ξανά ο γεωργός από τον ίδιο σπόρο. Να αγοράζει από αυτές τις εταιρίες, και αν θέλουν τους δίνουν. \
Οι άνθρωποι που πρώτοι μελέτησαν και κατανόησαν την κανονική πορεία του ήλιου, της σελήνης, (όταν αυτή κατέφθασε και μπήκε σε τροχιά γύρω από τη γη), και των αστέρων που ορίζουν τις εποχές, είχαν μια πολύτιμη γνώση για να πουλήσουν, την οποία εκμεταλλεύτηκαν στον ύψιστο βαθμό εις βάρος των αφελών συνανθρώπων τους.

Τα απόκρυφα ιερατεία των πρώτων αστρονόμων και μαθηματικών, όπως οι σχεδιαστές του Στόουνχετζ, έπεισαν τους υπηκόους τους πως μόνον αυτοί είχαν επαφή με τους θεούς και έτσι μόνον αυτοί μπορούσαν να βεβαιώσουν την επιστροφή των εποχών της σποράς, προϋπόθεση για μια πλούσια σοδειά.

Έχοντας τα ιερατεία στα χέρια τους μια τέτοια πολύτιμη γνώση, την χρησιμοποιούσαν πάντοτε ως στοιχείο εκβιασμού στην ανερχόμενη τάξη των πολεμιστών βασιλέων.

Έτσι βλέπουμε πως για να μειώσουν την δύναμη τους και να τους υποτάξουν όταν οι βασιλείς αποφάσιζαν ένα μεγάλο έργο που θα τους έφερνε πλούτο αλλά και θα τους ισχυροποιούσε στον ανταγωνισμό τους με τα ιερατεία, απαιτούσαν το σκληρότερο δείγμα υποταγής: Την Σφαγή Ενός Μέλους της Βασιλικής Οικογένειας.

Το βλέπουμε στην περίπτωση της θυσίας της Ιφιγένειας αλλά και στην θυσία του Αβραάμ. Επίσης το βλέπουμε στις θυσίες των Μάγιας και των Ίνκας. Αργότερα είναι οι θυσίες των ανυπότακτων ευγενών, που στο Μεσαίωνα το ιερατείο τους στιγμάτιζε ως αιρετικούς. 
Επίσης το βλέπουμε στην Επανάσταση του 1821, με τον ΑΦΟΡΙΣΜΟ των Ελλήνων που επαναστάτησαν κατά των Τουρκομογγόλων. Άμεσα η χριστιανική εκκλησία πήρε το μέρος των Τουρκομογγόλων και δικαίως μιάς και ο χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό Αίμα…. 
Οι μύθοι λένε πως η Ιφιγένεια σώθηκε από τον ίδιο θεό, σηματοδοτούν την πονηριά των πολεμιστών βασιλέων που φυγαδεύουν τα υποψήφια θύματα του ιερατείου.

Το δίπολο αυτό Ιερατείο-βασιλείς συνεχίζει ως τις μέρες μας να συγκρούεται με την ίδια αγριότητα αλλά και την πονηριά. Οι συγκρούσεις αυτές δεν γίνονται γνωστές στις εξαθλιωμένες μάζες παρά μόνον ως προφάσεις.

Η πρόβλεψη των ηλιακών και σεληνιακών εκλείψεων ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην διαχείριση της κοινότητας.

Η γενική επιτυχία που υπήρξε αποτέλεσμα των χρονικών πινάκων του ιερατείου που αφορούσε το όργωμα, τη σπορά, το πότισμα και την συγκομιδή, εξασφάλιζε την εξουσία του ιερατείου.

Σήμερα η περίοδος των εορτών των Χριστουγγένων συνεχίζει την παράδοση που έθεσαν τα αρχαία ιερατεία που επέβαλαν τελετουργίες στο Χειμερινό ηλιοστάσιο για να αντιστρέψουν την υποχώρηση του ήλιου από τον ουρανό. Η εξασφαλισμένη επιτυχία τους ακολουθείτο από ξέφρενους εορτασμούς.
Η 25η Δεκεμβρίου αποτελεί την ημερομηνία γέννησης ΟΛΩΝ των ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ , από τον ΜΙΘΡΑ έως τον Απόλλωνα.
Αναπόφευκτο ήταν να τοποθετήσουν στην ίδια ημερομηνία την γέννηση του Εβραίου Ιησού, ως πανίσχυρου και με την επιβολή στους ανθρώπους με το σπαθί , πανίσχυρου και (ζωοδότη) θεού….

Συνεχίζεται σε επόμενη ανάρτηση……
http://dia-kosmos.blogspot.gr/