“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι Ιππότες της Μάλτας στο παιχνίδι!...Πάπας και Βαρθολομαίος «γρανάζια» στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!....

Η τελευταία σημαντική πράξη του Πάπα Βενέδικτου 16ου , πριν από την παραίτησή του, αφορούσε την Τράπεζα του Βατικανού. Μετά την αποκάλυψη των προαναφερθέντων σκανδάλων, η θέση του επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού παρέμεινε κενή από τον Μαΐο του 2012.

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2013, ο Ερνστ φον Φράιμπεργκ (Ernst von Freyberg), ΓΕΡΜΑΝΟΣ δικηγόρος και χρηματοοικονομικός σύμβουλος, έγινε ο νέος επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φράιμπεργκ είναι Ιππότης της Μάλτας (επίσημη ιστοσελίδα του αυθεντικού ρωμαιοκαθολικού Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας είναι η εξής: (http://www.orderofmalta.int/?lang=en). Το Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ και επιρροή από την οργάνωση OPUS DEI, στην οποία ανήκει ο πρώην επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού Ετόρε Τεντέσκι.

Το Τάγμα της Μάλτας (γνωστό και ως Τάγμα των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη) έχει σήμερα δύο Βραχίονες-ο ένας διοικείται από τον Πάπα και ο άλλος από την Βρεταννική Μοναρχία- και αποτελεί έναν κλειστό συνασπισμό Ευρωπαίων ευγενών καθώς και ένα διεθνές επιχειρηματικό λόμπι!

Ο διορισμός του Ερνστ φον Φράιμπεργκ στην θέση του επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της καθυπόταξης του Βατικανού σε συγκεκριμένες χρηματοοικονομικές κλίκες.

Αξίζει να σημειωθεί-ως δείγμα της κατάπτωσης του Παπισμού- ότι ο Πάπας Βενέδικτος 16ος ποτέ δεν είδε ο ίδιος τον νέο διευθυντή της παπικής τράπεζας, εφ’ όσον η απόφαση για την επιλογή του Ερνστ φον Φράιμπεργκ ως νέου παπικού τραπεζίτη ελήφθη από την ΕΤΑΙΡΙΑ SPENSER & STUART, μια συμβουλευτική ΕΤΑΙΡΙΑ ανεύρεσης στελεχών επιχειρήσεων που εδρεύει στο ΣΙΚΑΓΟ!......

Παρ’ ότι ο Πάπας Βενέδικτος 16ος προσπάθησε να συμβαδίσει με τις τάσεις της Παγκοσμιοποίησης και διευκόλυνε την προσέγγιση μεταξύ Ρωμαιοκαθολικισμού και Ιουδαϊσμού-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, είχε ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν ήταν ανεκτά από την κυρίαρχη ΕΛΙΤ του παγκοσμιοποιητικού παιγνίου.

Συγκεκριμένα, οι συντηρητικές θεολογικές απόψεις του και οι παραδοσιακές αξίες του δεν ταίριαζαν με την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ των σημερινών κυρίαρχων ελίτ της παγκοσμιοποίησης και του χρηματοοικονομικού ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!...

Οι κυρίαρχες σημερινές ελίτ της παγκοσμιοποίησης θέλουν έναν ΠΑΠΑ «μοντέρνο» τεχνοκράτη και σίγουρα περισσότερο διπλωμάτη από ότι θεολόγο.

Ο λεγόμενος ΠΡΑΣΙΝΟΣ –ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ κων/λεως ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Α’ έχει από καιρού « λάβει το μήνυμα» και για αυτό έχει επιλέξει να ασχολείται πρωτίστως με την «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» εναρμονισμένος με τον επίσης Πράσινο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΚΑΙ με την προώθηση της Διαθρησκειακής συνεννόησης χάριν της παγκοσμιοποίησης, αντί της παραδοσιακής ορθόδοξης θεολογίας!...

Νικόλαος Λάος
40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/