“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως οι Εβραίοι, Ροθτσάϊλντ και Τζέικομπ Σιφ κατέσφαξαν τους Τσάρους της Ρωσσίας και τους Ρώσσους πολίτες!!...

Τα κράτη της «Εσωτερικής η Περιφερειακής Ημισελήνου» πρέπει, σύμφωνα με την γεωπολιτική, να επιλέξουν με ποιόν πόλο θα συνάψουν γεωστρατηγική συνεργασία- με τον πόλο της ξηράς ή με τον πόλο της θάλασσας. Εξ ου και ο Χίτλερ, ανταγωνιζόμενος συγχρόνως τον πόλο της ξηράς (Ρωσσία) και τον πόλο της θάλασσας (Αγγλία-ΗΠΑ), ήταν γεωπολιτικά προδιαγεγραμμένο ότι θα ηττάτο, εφ’ όσον, ως χώρα της Rim land, η Γερμανία δεν μπορούσε να εφαρμόσει ηγεμονική πολιτική αφ’ εαυτής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η βρετανική γεωπολιτική κρύβεται πίσω και από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ρώσσου μυστικιστή διανοούμενου Γκριγκόρι Ρασπούτιν, ο οποίος δρούσε ως σύμβουλος του Τσάρου ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β’ (1868-1918) και της συζύγου του Τσαρίνας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.

Ο Ρασπούτιν συμβούλευε τον τσάρο να αναπτύξει τις σχέσεις της Ρωσσικής Αυτοκρατορίας με την Γερμανία, ώστε να εδραιώσει τη γεωπολιτική υπεροχή της Ρωσσίας στην ηπειρωτική Ευρώπη. Αντίθετα η Μεγάλη Βρετανία ήθελε να απονώσει την Ρωσσία από την περιοχή της «Εσωτερικής ή Περιφερειακής Ημισελήνου», ή Rim land.

Ο Πρίγκηπας Φέλιξ Γιουσούποφ, παλάτι του οποίου πέθανε ο Ρασπούτιν, όχι μόνον παραδέχθηκε την ανάμιξή του σε αυτήν την δολοφονική ενέργεια, αλλά την δικαιολόγησε σθεναρά, ισχυριζόμενος ότι ο Ρασπούτιν ήταν επιβλαβής για τα συμφέροντα της Ρωσσίας. Ο μοιραίος πυροβολισμός ο οποίος επέφερε το θάνατο του Ρασπούτιν προήλθε από ένα βρετανικό πιστόλι «.455 Webley revoler», και ο δολοφόνος του Ρασπούτιν ήταν ο Όσβαλντ Ρέινερ (Oswald Rayner), ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, συγκεκριμένα της σημερινής MI6 (και μετέπειτα ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας The Daily Telegraph στο Ελσίνκι), ο οποίος δρούσε στην Ρωσσία κατ’ εντολή του τότε Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Λόιντ Τζορτζ και συνδεόταν φιλικά με τον Πρίγκηπα Φέλιξ Γιουσούποφ.

Τα ιστορικά στοιχεία για αυτήν την υπόθεση αποκάλυψαν, το 2004, ο Ρίτσαρντ Κάλεν, συνταξιούχος ντέντεκτιβ της ΣΚΟΤΛΑΝΤ ΓΙΑΡΝΤ-Scotland Yard, και ο ιστορικός Άντριου Κουκ, σύμφωνα με τους οποίους το 1916, η βρετανική κυβέρνηση επεδίωκε αλλαγή καθεστώτος στην Ρωσσία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σχεδιασμοί και τα συμφέροντα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην βρετανική εφημερίδα The Telegraph στις 19 Ιουνίου 2007).

Επίσης, ο χρηματοοικονομικός Οίκος των Ροθτσάιλντ είχε βαθιά εχθρότητα προς τους Τσάρους της Ρωσσίας, καθ’ ότι, ήταν οι μοναδικοί ΒΑΣΙΛΕΙΣ που ΔΕΝ συνεργάζονταν με τους Ροθτσάιλντ.

Μάλιστα στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, ο Αβραάμ Λίνκολν ζήτησε από τον Τσάρο Αλέξανδρο Β’ να στείλει τον Ρωσσικό Στόλο στην Αμερική για να αποτρέψη μια συνωμοσία των ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ , συνωμοσία η οποία είχε σκοπό να προκαλέσει παρέμβαση της μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας υπέρ των Νοτίων. Έτσι και έγινε. Ο Τσάρος Αλέξανδρος Β’ βοήθησε τον ΛΙΝΚΟΛΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ!.......

Για τον Τσάρο της Ρωσσίας, η Ένωση την οποίαν επιχειρούσε να οικοδομήσει στην ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΛΙΝΚΟΛΝ ( σε αντιδιαστολή προς την αποσχιστική πολιτική των Συνομοσπόνδων Πολιτειών της Αμερικής), ήταν ένα απαραίτητο στοιχείο για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας πολιτικής ισορροπίας.

Η Ρωσσία συμμεριζόταν την φιλοδοξία των Πατέρων της Αμερικανικής Συμπολιτείας για την δημιουργία ενός νέου διεθνούς πολιτικού συστήματος, διαφορετικού από την Βρετανική Αυτοκρατορία, τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των Γάλλων και γενικά των παλαιών Μεγάλων Δυνάμεων της Δυτικής Ευρώπης.

Μάλιστα ο Ρώσσος ΤΣΑΡΟΣ δεν έμεινε στα λόγια και στις ελπίδες, αλλά έκανε και πράξεις. Ο Τσάρος Αλέξανδρος Β’ έστειλε τον ΡΩΣΣΙΚΟ ΣΤΟΛΟ του Ειρηνικού στο Σαν Φραντσίσκο και τον Ρωσσικό Στόλο της Βαλτικής στην Νέα Υόρκη, δίδοντας γραπτές και σφραγισμένες εντολές στους ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ αυτών των δύο ΣΤΟΛΩΝ να αναφέρονται στον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΝΚΟΛΝ και να υποστηρίξουν την κυβέρνηση Λίνκολν σε περίπτωση που αυτή εμπλακεί σε πόλεμο με την Μεγάλη Βρετανία ή την Γαλλία!......

Το παλαιό ιμπεριαλιστικό κατεστημένο της Δυτικής Ευρώπης, ειδικά δε η βρετανική Αυτοκρατορία και η Γαλλία, καθώς και το μεγάλο τραπεζικό κεφάλαιο, ειδικά δε οι ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ και ο ΣΙΦ, αντέδρασαν δυναμικά απέναντι στην Ρωσσική γεωπολιτική και βεβαίως, εναντίον των πολιτικών σχεδιασμών και οραμάτων του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΝΚΟΛΝ και άλλων Πατέρων της Αμερικανικής Συμπολιτείας, με τους εξής τρόπους: έθεσαν τις ΗΠΑ υπό την στρατηγική πολιτική επιρροή της ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ Μεγάλης Βρετανίας και ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ δυνάμεων που δρούσαν μέσω της Μ.Β. (μεταλλάσσοντας το αρχικό ήθος της Αμερικανικής Διπλωματίας), υπέταξαν την οικονομία των ΗΠΑ στην δυτικοευρωπαϊκή και ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΕΒΡΑΪΚΗ τραπεζική ολιγαρχία (με εμβληματικό εκπρόσωπο τον Οίκο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ), μέσω του συστήματος της FEDERAL RESERVE και γενικά του χρηματοοικονομικού καπιταλισμού, επεδίωξαν μεθοδικά και συστηματικά να αποδομήσουν την ισχύ και την παρουσία του ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ώστε το νέο αγγλοαμερικανικό υποκείμενο να κυριαρχεί στα παγκόσμια ύδατα, ενώ επίσης επεδίωξαν και πέτυχαν αλλαγή καθεστώτος στην ΤΣΑΡΙΚΗ ΡΩΣΣΙΑ!...

Το μεγάλο και μοιραίο κτύπημα εκ μέρους των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τραπεζιτών (ιδίως των Ροθτσάιλντ και ΣΙΦ), και εκ μέρους των σχεδιαστών της ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ της Μ> Βρετανίας εναντίων της Ρωσσίας, ήταν η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1917 και η ΣΦΑΓΗ του ΤΣΑΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β’ και της οικογένειάς του το 1918, από την ηγεσία των Μπολσεβίκων.

Σημ: Σας θυμίζει κάτι, ο ρόλος των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Της ΕΛΛΑΔΑΣ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ Τις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!..... 

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Νικόλαου Λάου…
40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!...