“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (Α'-Β΄) Στο κατώφλι των ισχυρών της γης. Ποτάντικο Χιλς.




Ο Αριστοτέλης και οι Στωικοί θεωρούσαν τον χρόνο τελείως κυκλικό επηρεασμένοι προφανώς από την κυκλική επαναφορά των εποχών. 

Ο Πλούταρχος είχε περιγράψει πως εναλλάσσονται ανά 3000 χρόνια οι θεϊκές δυνάμεις από καλές σε κακές σαν ένα εκκρεμές. 

Ο Πλάτωνας για να προστατέψει την εικόνα του θείου το όρισε ως απαγκιστρωμένο από τον χρόνο. Μίλησε για τον κύκλο των εποχών και περιέγραψε τον ορατό κόσμο ως απομίμηση του αιώνιου που ακολουθεί των νόμο των αριθμών ή χρόνο. Την ανθρώπινη εξέλιξη την όρισε σε σχέση με την ανελικτική ή όχι πορείας της ψυχής και γενικά όλοι οι νέο-πλατωνικοί είχαν θεωρήσεις ψυχικής ανέλιξης και άρα της ανθρώπινης φύσης που δεν ήταν μία απλή συνάρτηση του χρόνου. 

Παρ΄ όλα αυτά ουδείς δεν διαφώνησε ότι οι καταστάσεις πολλές φορές φαίνεται να επαναλαμβάνονται με διαφορετικά προσχήματα και εκφάνσεις. 

Στο κατώφλι των ισχυρών της γης. Ποτάντικο Χιλς.

25 Νοεμβρίου 1980. Οι τροχοί του Λήαρ Τζετ στριγγλίσαν στον αεροδιάδρομο. Το Τζετ ήταν δώρα στην Ατλαντική συμμαχία του Βαρώνου Χάινριχ Φον Τύσσεν-Μπορνεμίτσα. Κατέβηκα γρήγορα τις σκάλες. Με συνόδευε ο αναλυτής-συνεργάτης μου, Ντέιβιντ Κόλμαν, και η επίσης συνεργάτης-αναλύτρια Τζέην Άλλεν. Η κ. Χάνσεν είχε μείνει πίσω αντικαθιστώντας με επαρκώς.

Ο γερουσιαστής Τζέημς Μπάκλεϋ, κληρονόμος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, είχε έρθει με το ελικόπτερό του για να με παραλάβει. Για τους συνεργάτες μου είχε διαθέσει μια από τις λιμουζίνες του, με ανάλογους άντρες ασφαλείας. Προσγειωθήκαμε στην ταράτσα του ξενοδοχείου - Σέρατον- της Νέας Υόρκης. Μας οδήγησαν στην σουΐτα 2004, όπου και θα διέμενα, στην διπλανή έμενε ο Μπάκλεϋ.

Έπρεπε όμως να βιαστώ αφού σε δύο ώρες θα με οδηγούσαν στην οικογενειακή κατοικία των ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ στο Ποτάντικο Χιλς. Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουνα την κατοικία του Προέδρου της Τριμερούς. Πάντα επισκεπτόμουν το γραφείο 5600, στον 39ο όροφο του κέντρου Ροκφέλλερ. Τρείς φορές, αν θυμάμαι καλά, με είχε προσκαλέσει σε γεύμα εργασίας στ διαμέρισμά του, στην γωνία της 25ης λεωφόρου και της 69ης οδού. Σε εκείνο το διμέρισμα με τα εικοσιπέντε δωμάτια, ο Ροκφέλλερ δέχεται φίλους. Ποτέ όμως μέχρι τότε δεν με είχει καλέσει στην οικογενειακή του κατοικία.

«Είναι ανάκτορο έκτασης 1800 εκταρίων (ένα εκτάριο=10.000 τετραγωνικά μέτρα», και 160 δωματίων, γεμάτο με πίνακες ζωγράφων και με τεράστιες εκτάσεις με γκαζόν, να κατηφορίζουν ως τις όχθες του ποταμού Χάντσον.».
Μαζί με τον Μπάκλεϋ φτάσαμε στο ανάκτορο του Ροκφέλλερ. Από το ελικοδρόμιο, με ειδικό όχημα, το οποίο σημειωτέον δεν έκαιγε βενζίνη ή οποιοδήποτε παράγωγο που θα μόλυνε την γύρω ατμόσφαιρα, φτάσαμε στην είσοδο της κατοικίας. Ο ευγενικός οδηγός μας οδήγησε μέσα από έναν τεράστιο γυάλινο διάδρομο που έμοιαζε με θερμοκήπιο. Ένιωθα γύρω μου την ρυθμισμένη σταθερή θερμοκρασία, ενώ εκατοντάδες κάμερες μας παρακολουθούσαν άγρυπνα.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αθέατα μεν, αλλά της φήμης και της αξίας του. Σίγουρα, για να μπορέσει κανείς να καταλάβει ποιοι ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ αυτόν τον ΚΟΣΜΟ, πρέπει να επισκεφθεί αυτούς τους ανθρώπους. Εκεί διαφαίνεται αμέσως ότι όλοι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ του ΚΟΣΜΟΥ είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ αυτών των επίγειων ΘΕΩΝ ή εκείνων που πήραν την μοίρα του κόσμου στα χέρια τους και παίζουν τον ρόλο του Θεού στην ΓΗ.

Μας υποδέχθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Τριμερούς Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, ο οποίος απευθυνόμενος σε μένα για να με βγάλει από την δύσκολη θέση, μου είπε: «Έλα να σου δείξω ελληνικά αγάλματα είναι η πιο όμορφη συλλογή μου».

Πράγματι σε μια τεράστια αίθουσα υπήρχε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Η αρχαία ελληνική τέχνη σ’ όλο της το μεγαλείο. Όταν συνήλθα κάπως του είπα σιγανά: «χαίρομαι που εκτιμάτε το ελληνικό πνεύμα». Γέλασε διφορούμενα!...
Μια άλλη τεράστια αίθουσα φιλοξενούσε εικόνες αμύθητης αξίας, χειρόγραφα, βιβλία, δισκοπότηρα, καντήλια κλπ. Τα αυθεντικά χειρόγραφα της ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ τα είχε σε ξεχωριστή θέση. Τον ρώτησα γιατί δεν τα δωρίζει στο ίδρυμα Ροκφέλλερ ή σε κάποιο πνευματικό κέντρο από εκείνα που χρηματοδοτεί. Εκατόν επτά από τα Εκατόν ενενήντα ένα σημαντικώτερα ιδρύματα των ΗΠΑ, χρηματοδοτούνται και ανήκουν στον Ροκφέλλερ. «-Δεν τα περιποιούνται όπως πρέπει. Άλλωστε δεν γνωρίζει ο κόσμος την πραγματική τους αξία…».

Μας ξενάγησε και σε άλλα μέρη του σπιτιού και τελικά περάσαμε σε μια άλλη μεγάλη αίθουσα η οποία εχρησιμοποιείτο για τραπεζαρία. Εκεί βρίσκονταν πολλοί καλεσμένοι και συνομιλούσαν. Μπαίνοντας ο Ροκφέλλερ ακολουθούμενος από μας, οι καλεσμένοι του σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χαιρετήσουν. ‘ηταν αρκετοί εκεί που δεν εγνώριζα. Ήταν όμως και πολλοί γνωστοί. Μεταξύ αυτών ξεχώρισα τους:

  • Ουίλλιαμ Μύλλερ, πρόεδρο της Τέξτον Ινκ.,

  • Αρμάνδο Χάμμερ, πρόεδρος της «Οξυντένταλ» με την συζυγό του Φράνσις,

  • Ντάνιελ Λούνβιχ, ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου στόλου πετρελαιοφόρων,

  • Στέφεν Μπέχτελ, πρόεδρο της πολυεθνικής κατασκευαστικής εταιρείας «Μπέχτελ»,

  • Ρέτζιναλντ Τόουνς, πρόεδρο της Τζένεραλ Ελέκτρικ,

  • Τζώρτζ Σούλτς, διευθύνοντα σύμβουλο της «Μπέχτελ»,

  • Άλντεν Κλώζεν, πρόεδρο της παγκόσμιας τράπεζας ,

  • Τζώρτζ Μπους, (κατοπινό πρόεδρο των ΗΠΑ),

  • Ουώλτερ Ράϊστον, ρπόεδρο της τράπεζας «Σίτυ Κορπορέϊσον», 

  • Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ, διευθυντής της Τριμερούς,

  • Χένρυ Κίσσιγκερ,

  • Αλεξάντερ Χαίηγκ, 

  • Ρόναλντ Ρήγκαν,

  • Πωλ Ώστιν, πρόεδρος της Κόκα Κόλα και οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ των «ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ».

  • Ήταν βέβαια ο αρχηγός της NSA και ο αρχηγός των επιτελείων ΣΤΡΑΤΟΥ των ΗΠΑ. Πήραμε τις προδιαγεγραμμένες θέσεις μας στο τραπέζι. Εμένα με είχαν βάλει ανάμεσα στον Χάμμερ και στην ευγενική σύζυγό του, Φράνσις. 
Οι συζητήσεις αφορούσαν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικοοικονομικό ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

Κυριαρχούσε η εφαρμογή της οδηγίας της ύφεσης. Τα τελευταία γεγονότα που παρ’ ολίγο να οδηγήσουν την Ελλάδα και την Τουρκία σε πολεμική σύρραξη λόγω της «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ» των τριών. «Τέτοια φαινόμενα πρέπει να απομονώνεται», δήλωσε ο Μπέχτελ. Ο Ουώλτερ Ράϊστον επαίνεσε τον ρόλο του ΝΑΤΟ στην υπόθεση αυτή και εξήρε την αφοσίωσή μας στην υπόθεση της ύφεσης. Ο Α. Χάμερ είχε ύφος θριαμβευτή. Ο πρόεδρος της Τριμερούς μασούσε και ανέκφραστος καθώς ήταν, δεν μπορούσε κανείς να μαντέψει τι σκεπτόνταν.

Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Άλντεν Κλώζεν, έφερε έντεχνα την συζήτηση στο πως θα πετύχαιναν την απελευθέρωση του επιχειρηματία Κρώφορντ που είχε συλληφθεί από την Μόσχα, ως ύποπτος κατασκοπίας. Το ζήτημα ήταν να επετύγχαναν την απελευθέρωση του Αμερικανού χωρίς να θιγεί η ύφεση Ανατολής-Δύσης. Ο Ροκφέλλερ ως άλλος Σολομώντας, έδωσε την λύση: «Μόνον ο Χάμμερ είναι σε θέση να πετύχει κάτι τέτοιο..». Ο Χάμμερ υποσχέθηκε να φέρει σε πέρας την «υπόθεση» χωρίς να κινδυνεύσουν οι ισορροπίες (ένα μήνα αργότερα ο Κρώφορντ καταδικάσθηκε …..να εγκαταλείψει την Σοβιετική Ένωση!).

Ο Τόμας Γουώτσον Τζούνιορ, εξήντα δύο ετών τότε, ήταν πρόεδρος της IBM, πίστευε στην αλήθεια της ύφεσης και στην δυνατότητα μιας σύγκλισης μεταξύ κομμουνιστικού και καπιταλιστικού συστήματος. Επίσης ήταν πεπεισμένος για την ισχύ του ονόματός του και την επιρροή του στους Αμερικανούς και Σοβιετικούς παράγοντες. Πολλοί από τους κυριώτερους συνεργάτες του, όπως ο υπουργός άμθνας των ΗΠΑ Χάρολντ Μπράουν, είχαν σημαντικές θέσεις στην κυβέρνηση Κάρτερ. Λόγω αυτών, και άλλων προσόντων, ο Τόμας Γουώτσον πήρε εντολή εκεί -σε εκείνο το γεύμα- να εγκαταλείψει την πολυτελή κατοικία του σε προάστιο της Νέας Υόρκης και να εγκατασταθεί στην ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ Πρωτεύουσα, όπου θα χρησιμοποιούσε την δύναμη της πειθούς του, την οποία αφειδώς διέθετε. Θα έμπαινε στο κομμουνιστικό έδαφος με την αναντίρρητη πίστη των Ιεραποστόλων στους ειδωλολάτρες.

Για την Τριμερή Επιτροπή και τον Τόμας Γουώτσον Τζούνιορ η αναπόφευκτη παρακμή των ιδεολογιών επέβαλε να ενισχυθεί ο άξονας Ουάσιγκτων-Μόσχας.

Κάποια στιγμή, εντελώς ξαφνικά, ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ απευθύνθηκε σε μένα και με ρώτησε τι γνώμη είχα για την ύφεση. Η ερώτηση με ξάφνιασε. Όχι τόσο η ουσία της, αλλά η κίνηση του Ροκφέλλερ. Όλων τα μάτια στράφηκαν επάνω μου. Τι μπορεί να πει κανείς σε τέτοιες στιγμές και μάλιστα ενώπιον τόσων «ειδικών» απιτελικών και εκτελεστικών επί του θέματος. Για μερικά δευτερόλεπτα δεν μπορούσα να πώ κουβέντα. Συγκέντρωσα όλο το θάρρος για να μπορέσω να πω ότι... «….».

Ο Πρόεδρος της Τριμερούς είπε τελικά ότι θα πήγαινε ο Τόμας Γουώτσον να εγκατασταθεί στην Μόσχα, αλλά θα καθοδηγείτο από τον Χάμμερ. Ο Γουώτσον δεν κέρδισε πλήρη ελευθερία κινήσεων όπως είχε προγραμματίσει …με τα κομπιούτερς του. Ο άνθρωπος νικάει τις μηχανές τις περισσότερες φορές!....

Σοφή και Σολομώντεια ήταν η λύση του Ροκφέλλερ και, όπως αποδείχθηκε, σωστή και η «επιθετική» τακτική από την πλευρά μου, διότι το ΚΡΕΜΛΙΝΟ, και ιδιαίτερα ο Μπρέζνιεφ, δεν ήταν διαθετειμένοι να ξεχάσουν ότι το 1933, όταν ο πρόεδρος του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και πατέρας του Τόμας Γουώτσον, είχε χρησιμοποιήσει το σλόγκαν που τώρα επαναλάμβανε ο γιός του για δικό του όφελος ότι: «Η Παγκόσμια ειρήνη μέσω του εμπορίου ανά τον κόσμο».

Όμως ο ιδρυτής της IΒΜ και πατέρας του Τόμας, εξαίρεσε τότε την κομμουνιστική Ρωσσία και υποστήριξε τον ΜΠΕΝΙΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ πριν πάρει από τον ΧΙΤΛΕΡ το γερμανικό παράσημο του –ΤΑΓΜΑΤΟΣ του ΑΕΤΟΥ με πολλά ΑΣΤΡΑ!... Αυτή η μικρή λεπτομέρεια υπενθύμισα στον Χάμμερ και στον Ροκφέλλερ σε μια ιδαίτερη συζήτηση, με το σκεπτικό ότι η ύφεση είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες μπορούσαν να την τινάξουν στον αέρα.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, με το οποίο ασχολήθηκε τότε η ομάδα των ισχυρών της ΓΗΣ ήταν το μποϊκοτάρισμα της συμφωνίας μεταξύ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και ΙΤΑΛΙΑΣ. 

Ήταν η σύμβαση που είχαν συνάψει η ΓΑΛΛΙΑ, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, και η ΙΤΑΛΙΑ, η οποία προέβλεπε την ετήσια παράδοση από την ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ –ΟΚΤΩ ΔΙΣ. Κυβικών αερίου, για είκοσι πέντε χρόνια, ενώ οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ θα προμήθευαν σε αντάλλαγμα σημαντικό μέρος του απαραίτητου υλικού για την κατασκευή 5,500 Χιλιμέτρων του αγωγού ΑΕΡΙΟΥ!....

Συνεχίζεται.
Αθανάσιος Στριγάς
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/



ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (Α') Στο κατώφλι των ισχυρών της γης. Ποτάντικο Χιλς.
Β΄

Η σημασία της σύμβασης για την Ευρώπη που διερχόταν κρίση ζωτική: δέκα δισεκατομμύρια δολλάρια, περισσότερο από είκοσι εκατομμύρια εργατοώρες για τις επιχειρήσεις της. Αποφασίστηκε να προβληθεί στους Ευρωπαίους το αιτιολογικό ότι όλα αυτά θα κατέληγαν σε μια … ανεπίτρεπτη εξάρτηση από την Σοβιετική Ένωση!... Αποφασίστηκε επίσης όπως η νέα κυβέρνηση Ρήγκαν να επέβαλε εμπάργκο, με στόχο αυτή τη φορά, τα αμερικανικά υλικά που κατασκευάζονται στην Ευρώπη κατόπιν ειδικής άδειας.

Αυτονόητο είναι ότι οι ΗΠΑ θα επέβαλλαν πρώτα εμπάργκο για τα υλικά που κατασκευάζονταν στις ΗΠΑ και θα προορίζονταν για την κατασκευή του Ευρωσιβηρικού αγωγού αερίου.


Στον Τζων Μακ Κλόϋ, σύμβουλος των προέδρων των ΗΠΑ και αφανώς διορισμένου ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ανατέθηκε η εποπτεία ζητήματος αυτού. Αργά το απόγευμα, σε στενό κύκλο δέκα ανθρώπων, συζητήθηκε, σε διπλανή αίθουσα, ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ και στην συνέχεια η ανακατάληψή του από αμερικανικά στρατεύματα.

Επιλεγμένα ΚΑΡΤΕΛ ΟΠΛΩΝ από τις ΗΠΑ και Ευρώπη θα εφοδίαζαν και του ΔΥΟ εμπόλεμους. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ- εκτός των άλλων- θα πωλούσε στο ΙΡΑΚ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για να φανούν τα αποτελέσματά τους!... 
ΜΑΖΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ δηλαδή!.....
Το ΙΣΡΑΗΛ δεν θα έπρεπε να αναμειχθεί σε αυτόν τον πόλεμο.
Καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ

Ο Καγκελλάριος της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ θα έπρεπε να παραιτηθεί για λόγους ΥΓΕΙΑΣ ή να ΕΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΟ!.... 
Είχε κάνει δύο βασικά λάθη ο ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ: το πρώτο ήταν ότι είχε αφήσει έξω από τον Ευρωσιβηρικό αγωγό αερίου την ΡΟΥΓΚΑΖ Α.Ε., ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ της ΕΞΟΝ του ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, υποκύπτοντας στα εθνικιστικά καλέσματα της Γερμανικής ΑΡΑΛ, και δεύτερον είχε διατάξει την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της ομάδας Μπάαντερ Μάϊνχοφ στο Μογκαντίσου της Σομαλίας.!....
Το δυσάρεστο καθήκον ανατέθηκε στον Τζόζεφ Καλιφάνο (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ) για να μεταφέρει προσωπικά στον ΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΟ ΣΜΙΤ την ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ!...

Του τονίσθηκε επίσης, με τρόπο που δεν επιδεχόταν αντίρρηση ότι η ανάμειξή του στον πόλεμο ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ, ΉΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΈΝΗ, για να τηρηθούν οι ισορροπίες μέσα στα δύο ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

Πάντα εύρισκαν ένα εξιλαστήριο θύμα για να τηρηθούν οι…. ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. Πάντα οι…μικροί κανείς από τους μεγάλους. Εν πάση περιπτώση, θα πραγματοποιείτο επαναμοιρασμός των Πετρελαίων και χρειαζόταν ένας ανεξάρτητος ….παρατηρητής…(Λές και δεν υπήρχαν άλλοι!!!!!!).

Πριν από όλα έπρεπε να επισκεφθεί ο ΚΑΛΙΦΑΝΟ την βασιλική οικογένεια του Σαούντ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με μια προσωπική επιστολή του ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ!.. Η ΕΝΤΟΛΗ ήταν να ..»πεισθεί» ο Σαουδάραβας να…χάσει ένα ΔΙΣεκατομμύριο Δολλάρια!... Εκτός απροόπτου ίσως και παραπάνω. Στην συνέχεια, μαζί με τον χρηματιστή Ντέιβιντ Μέρντοκ να πήγαιναν στο Τέξας να «προσφέρουν» δάνειο ενός δις. Δολλαρίων στην τεξανική οικογένεια Χάντ για την επένδυση που ήθελαν (μαζί με την Σαουδαραβική οικογένεια) να πραγματοποιήσουν για να συγκεντρώσουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ παραγωγή ΑΣΗΜΙΟΥ του κόσμου στα χέρια τους!....

Αν καταλάβατε καλά με όλα αυτά τα πολύπλοκα, οι δέκα εκείνοι ισχυροί της ΓΗΣ, είχαν αποφασίσει εκείνο το απόγευμα να καταστρέψουν οικονομικά την οικογένεια Χαντ, παρ’ όλο που είχε προσφέρει πολλά στην πραγματοποίηση του αμερικανικού ονείρου. Όμως η οικογένεια αυτή δεν επρόκειτο ποτέ να συνειδητοποιήσει την υπόθεση της ύφεσης (μέχρι και στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΚΕΝΝΕΝΤΥ είχε ναμειχθεί η οικογένεια).

Το βράδυ (9:00 μμ) ο Καλιφάνο αναχώρησε για το ξενοδοχείο ΣΕΡΑΤΟΝ όπου θα διανυκτέρευε. Μισή ώρα αργότερα οι άνθρωποι της NSA του έφεραν να μελετήσει φακέλλους σχετικούς με τις υποθέσεις που του είχαν αναθέσει – ΕΠΙΒΑΛΕΙ. Με τους συνεργάτες του, που είχαν ήδη ενημερωθεί και λάβει σχετικές οδηγίες από την NSA και άλλες υπηρεσίες, εργάσθηκαν μέχρι τις 4 το πρωΐ.

Συνεργάσθηκαν μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Λίγο αργότερα, άνθρωποι της NSA τους μετέφεραν στο C.F.R. στο νεϋορκέζικο κτήριο των τεσσάρων ορόφων, στην γωνία της λεωφόρου Παρκ και της 69ης οδού. Υπήρχε πιθανότητα να μιλούσε εκεί ο Καλιφάνο και γι’ αυτό μαζί με τους συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει έναν λόγο πέντε λεπτών.

Τους οδήγησαν στην μεγάλη αίθουσα, όπου υπήρχαν θέσεις μόνον για συγκεκριμένους ακροατές!..... Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, κάθισε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της Τριμερούς ΝΤ. ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ενώ δεξιά του κάθισε η κ. Μακγκίνες-Κίσσιγκερ, δίπλα της ο σύζυγός της, Χένρυ Κίσσιγκερ και δίπλα του ο Άλντεν Κλώζεν, πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Αριστερά και δίπλα στον ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, πήρε θέση ο διευθυντής της Τρομερούς Ζ. Μπρεζίνσκυ και δίπλα σ’ αυτόν ο Σαϋρους Βανς.

Δίπλα από τον Βανς κάθισαν οι πρόεδροι των Πολυεθνικών ΤΖΩΝ ΝΤΙΡΗ, ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΕΛΕΚΤΡΙΚ, της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ. Εκεί κάθισε και Α. Χάμμερ έχοντας δίπλα του την Τρίτη σύζυγό του Φράνσις. Παρόν ο Πωλ Βόλκερ, πρόεδρος της Φέντεραλ Ριζέρβ, οι πρόεδροι των ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΩΝ, οι πρόεδροι των ΚΑΡΤΕΛ ΟΠΛΩΝ. Εκεί ήταν ακόμη, οι Τζώρτζ Σούλτς, Τζώρτζ Μπους, Ρόναλντ Ρήγκαν, Ουώλτερ Ράϊστον, Σ. Μπέχτελ, Αλεξάντερ Χαίηγκ, ο ΑΝΑΤΟΛΙ ΝΤΟΜΠΡΥΝΙΝ, ο χρηματιστής ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ο μονσινιόρ Μολινάρι από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, δεν είχε κληθεί εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας!...

Αθανάσιος Στριγάς
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.
http://dia-kosmos.blogspot.gr/