“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι Σύνδεσμοι των Ναζί με τους Σιωνιστές

Τ.Κ.: Οι ισχυρότεροι πολιτικοί στον κόσμο της επιφάνειας γνωρίζουν την ύπαρξη της Νέας Σουηβίας;  

Douglas Dietrich (D.D): Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Ο τελευταίος χρόνος που δούλεψα για το Υπουργείο Άμυνας ήταν το 1992 και ο Μπιλ Κλίντον κατέβαινε για Πρόεδρος. Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Κλίντον, διεκόπη η επικοινωνία με τη Νέα Σουηβία. Αυτό που αντιλαμβάνομαι, μέσω των διασυνδέσεων που διατήρησα μέσα στο Υπουργείο Άμυνας, είναι ότι ο Κλίντον δεν είχε καν ακούσει για τη Νέα Σουηβία. Οι σημαντικότεροι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα για την ύπαρξη της. Αυτή η γνώση μπορούσε να επιτευχθεί μόνο μέσω των Μυστικών Υπηρεσιών και μόνο οι ενεργοί πολιτικοί του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα είχαν ακούσει γι' αυτήν.
Τ.Κ.: Επομένως και η γερμανική κυβέρνηση μπορεί να μην το γνώριζε.

Douglas Dietrich (D.D): Σωστά. Οι μόνοι άνθρωποι που το γνώριζαν ήταν ο Ράινχαρτ Γκέλεν, η οργάνωση του, μερικοί από τους παλαιούς Ες Ες, οι Μυστικές Υπηρεσίες, όπως η CIΑ και η Μοσάντ, ή εγκληματικά δίκτυα, όπως η Οντέσσα.
Γιατί η Μοσάντ; Λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ακόμη και μετά την ένωση της Ανατολικής με τη Δυτική, η Γερμανία εξακολουθεί να πληρώνει εκατομμύρια δολάρια αποζημιώσεις στο Ισραήλ. Τώρα, για ποιον λόγο το ανέχονται οι Γερμανοί; Ένας από τους λόγους είναι ότι η Γερμανία ήταν εκείνη που ίδρυσε το κράτος του Ισραήλ, μέσω του Τρίτου Ράιχ.
 Τ.Κ.: Τι;
Douglas Dietrich (D.D): Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα γι'αυτό, αλλά στις 20 Απριλίου 1945, αφού επισκέφθηκε τον Αδόλφο Χίτλερ να του ευχηθεί για τα γενέθλια του, ο Χάινριχ Χίμλερ οδήγησε αρκετές ώρες μόνος του για να συναντηθεί με τον Νόρμπερτ Μασούρ, αντιπρόσωπο του Παγκόσμιου Ισραηλινού Συμβουλίου. Γιατί; Επειδή σε όλη τη διάρκεια του Πολέμου υπήρχε μόνο μία ομάδα Ισραηλινών, τους οποίους ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι υποστήριζαν σθεναρά: οι Σιωνιστές.
Οι μέσοι Ευρωπαίοι Ισραηλίτες ήταν υψηλής μόρφωσης και είχαν επενδύσει πολλά στον κοινωνικό τους περίγυρο. Για ποιον λόγο θα έκαναν αυτό που ζητούσαν οι Σιωνιστές και θα μεταφέρονταν σε μια λωρίδα ερήμου στη Μεσόγειο; Οι Σιωνιστές ήταν μια ομάδα εξτρεμιστών, ένα ακτιβιστικό κίνημα που είχε δημιουργηθεί τη δεκαετία του '20, ολόψυχα αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας εβραϊκής πατρίδας στην Παλαιστίνη. Επομένως, ποιος υποστήριζε τους Σιωνιστές; Οι Ναζί και οι Φασίστες, επειδή οι Σιωνιστές ήταν οι μόνοι εβραίοι που ήταν πρόθυμοι να φύγουν από την Ευρώπη!
Τα αγροτικά σχολεία των Ες Ες του Χίμλερ εκπαίδευσαν τους Σιωνιστές στην αγροτική καλλιέργεια. Ξαφνικά, όταν εγκαταστάθηκαν στο Ισραήλ, καλλιεργούσαν πορτοκάλια στην έρημο. Πώς νίκησαν τους Άραβες σε διάφορες ένοπλες συρράξεις; Είχαν εκπαιδευθεί από το επιτελείο του Ρόμελ σε τακτικές Πάντσερ. Γιατί έχουν μία απαρτχάιντ κυβέρνηση; Είναι ένα καθεστώς λευκών αποίκων. Εφαρμόζει μια πολιτική φυλετικών διακρίσεων εναντίον των Παλαιστινίων. Διατηρεί τη μεταναστευτική δουλεία, ακριβώς όπως έκανε το Τρίτο Ράιχ στη Γερμανία.
Η Τύχη της Διοίκησης των Ναζί

Τ.Κ.: Αναρωτιέμαι τι μπορεί να συνέβη στην αλυσίδα διοίκησης των Ναζί, με όλα αυτά τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης του Τρίτου Ράιχ, όταν πήγαν στην εξορία. Παρέμεινε ο Χίμλερ, ο Γκαίρινγκ ή και ο ίδιος ο Χίτλερ στην εξουσία ή πέρασαν την εξουσία σε άλλους;
Douglas Dietrich (D.D): Ο Μάρτιν Μπάρμαν και ο Τζόζεφ Γκαίμπελς φαίνεται ότι υπήρξαν οι εξέχοντες αρχηγοί του Ράιχ των Χιλίων Ετών στη Νέα Σουηβία, μέχρι περίπου το 1997. Φαίνεται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ έγινε κάτι σαν τον Μάο Τσε Τουνγκ προς το τέλος της ζωής του - περισσότερο παρείχε ιδεολογικά κίνητρα, παρά λειτουργούσε ως διοικητής.
Η τύχη του Χάινριχ Χίμλερ παραμένει μυστήριο. Οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι αυτοκτόνησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε. Αγαπούσε πολύ την κόρη του και δεν θα μπορούσε ποτέ να γυρίσει στην Πατρική Γη για να την επισκεφθεί.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο Γκαίμπελς ήταν αρκετά φανατικός, ώστε να αφήσει τη γυναίκα του και την οικογένεια του να πεθάνουν στο Βερολίνο, όταν έφυγε για να μεταστεγάσει την Εθνική Σοσιαλιστική κυβέρνηση στην εξορία. Το θεώρησε ως μέρος της θυσίας χάριν του Πολέμου, γιατί αυτός ήταν ένας ολοκληρωτικός πόλεμος και εκείνος ήταν ο ιδεολόγος του ολοκληρωτικού πολέμου για το Τρίτο Ράιχ. Η γυναίκα του ήταν Βουδίστρια, έτσι μπόρεσε να σκοτώσει τον εαυτό της και τα παιδιά της χωρίς ενοχές. Σύμφωνα με τη δική της πίστη, όλοι θα μετεμψυχώνονταν σύντομα.
Ο Χανς Κάμλερ παραμένει μυστήριο, ακόμα και στις σημειώσεις μου - έχω γράψει τόμους σημειώσεων γι' αυτόν.
Τ.Κ.: Επομένως, υπάρχει και άλλο υλικό στις σημειώσεις σου, που περιμένει να βγει στο φως;
Douglas Dietrich (D.D): Ναι, γιατί πολλά από εκείνα για τα οποία κράτησα σημειώσεις μετά τα ξέχασα. Είναι θαύμα που θυμάμαι όσα θυμάμαι. θυμάμαι ότι έκαιγα τόνους υλικού. Είχαμε έναν αποτεφρωτή κόστους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, παρόμοιο με εκείνον που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της CIΑ, στο Λάνγκλεϊ, Βιρτζίνια. ΗΜ
 http://dia-kosmos.blogspot.gr/