“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΫ -Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ NSA!.. Β'



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΡΟΣ  Α'

Οι εντολές από τον Α. Παπανδρέου δόθηκαν στον Καραμανλή:



Να υπογράψει τις συμφωνίες για τα πυρηνικά μέχρι το τέλος του χρόνου και την συμφωνία με το ΝΑΤΟ για τους διαδρόμους στο Αιγαίο.

Πριν πάθει αποπληξία ο Γέρος Παπανδρέου, επειδή ο Ανδρέας τον χρειαζόταν για μερικά χρόνια, του εξήγησε περίπου την αποστολή του. Του υποσχέθηκε πως θα τον έβγαζε από την αφάνεια και θα γινόταν Πρωθυπουργός,. Εκεί τον έπεισε τον γέρο-Παπανδρέου, κι έτσι άρχισε και πάλι να παίζει πολιτική.

Οι δηλώσεις του υπέρ της Αμερικής, ξεπερνούσαν και τον Καραμανλή. Ο Καραμανλής πήρε το μήνυμα από τον ίδιο τον Αϊζενχάουερ, στις 14 Δεκεμβρίου 1959, όταν επεβλήθη από τον Α. Παπανδρέου η επίσκεψή του την ημερομηνία αυτή.

Πολύ πριν η NSA και η CIA στην Αθήνα τον ειδοποίησαν να ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ με τις εντολές του Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Τον βραχυκύκλωσαν. Τον εξεβίασαν αισχρά.

Από την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα ο Εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου συνέβησαν τα ακόλουθα γεγονότα:

Ο ΜΑΞ ΜΕΡΤΕΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ πολέμου, περιβόητος για τις ΣΦΑΓΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ και ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΕΣ κατά των εβραίων στη Θεσσαλονίκη, στην κατοχή, τότε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Δυτικής Γερμανίας, έρχεται στη Θεσσαλονίκη. (Υποτίθεται ότι η γερμανική δικαιοσύνη δίκαζε τους εγκληματίες πολέμου και ΔΙΟΡΙΣΑΝ στο Υπουργείο που τους δίκαζε, έναν όμοιό τους…).

Τέλος πάντων, ο ΜΕΡΤΕΝ σαν καλός ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. ΤΟ Βατικανό τον «σύστησε» στη CIA και η CIA τον διέταξε να έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο 1959, για διακοπές. Οι Εβραίοι και οι Έλληνες όσοι είχαν απομείνει ζωντανοί από δαύτον, κινήθηκαν, αλλά ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Α. Τούσης περιμένει. Δεν τον συλλαμβάνει.

Παρά τον σάλο που σκόπιμα έχει δημιουργηθεί, ο ΜΕΡΤΕΝ παραμένει στην Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν καταλαβαίνει. Κι όμως όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου φθάνει στη Αθήνα, ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Ταρασουλέας, τον συλλαμβάνει και τον στέλνει δεμένο στην Αθήνα. Ο Καραμανλής τα χάνει.

Το ίδιο βράδυ τον επισκέπτεται ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ της CIA στην Αθήνα, Λώφλιν Κάμπελ, με εντολή της NSA και ενημερώνει τον Καραμανλή. Ο ΜΕΡΤΕΝ πρέπει να δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου. Είναι απαίτηση της Ουάσιγκτων.

Σε τρία λεπτά από την αναχώρηση του ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ, τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ ειδοποιούν τον Καραμανλή ότι πρέπει να ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ το ΜΕΡΤΕΝ.
«Η 17Η Νοέμβρη πυροβόλησε στα πόδια τον αντιεισαγγελέα του Α. Πάγου το 1990. έχει κάποια σχέση;» .
Στο μεταξύ το Μαΐο του 1959 ο Σ. Μαρκεζίνης επισκέπτεται το Κρεμλίνο. Τον Ιούνιο 1959, πηγαίνει ο Σοφοκλής Βενιζέλος. Και οι δύο δηλώνουν επιστρέφοντας, ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει απύραυλη!... το καλοκαίρι μάλιστα του 1959 ο Σοφοκλής Βενιζέλος αρθρογραφεί σε αθηναϊκή εφημερίδα και τάσσεται υπέρ της απύραυλης Ελλάδας, επαινεί την πολιτική της Μόσχας και φαίνεται πως και ο ίδιος αλλά και ο Σ. Μαρκεζίνης, συστήνουν στην Ελληνική κυβέρνηση, να αρχίσει να απομακρύνεται από το ΔΥΤΙΚΟ στρατόπεδο…..

Είχαν και οι δύο σταλεί από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στη Μόσχα, για να σπρώξουν το χέρι του Καραμανλή, να υπογράψει την εγκατάσταση των πυρηνικών στη χώρα μας..

Την επομένη της σύλληψης του ΜΕΡΤΕΝ, ώρα 10:00 π.μ., ο Α. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο. Του δήλωσε ορθά-κοφτά, πως ο ΜΕΡΤΕΝ έπρεπε να δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου από τα ελληνικά δικαστήρια……ΑΛΛΟΙΩΣ θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση (Ο Παπανδρέου), να δημοσιοποιήσει κάποια στοιχεία!.....

Στην συνέχεια του είπε ότι έχει εντολές από τα -ᾹΦΕΝΤΙΚΑ- επάνω, κι έχει σκοπό να τις διεκπεραιώσει. Και για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του, έδειξε την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του ΚΑΙ ΈΝΑ ΧΑΡΤΊ. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ήταν της NSA το χαρτί ήταν έγγραφο από τον Λευκό Οίκο, υπογεγραμμένο από τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Γύρισε την πλάτη στον κοκκαλωμένο Καραμανλή κι απομακρύνθηκε γοργά. Φοβόταν κι όλας!... έπαιξε άσχημα. ΑΛΛΑ……Αλλά το Φθινόπωρο του 1959 συμβαίνουν πολλά στον κόσμο που θα σημαδέψουν την ΕΛΛΑΔΑ για τα επόμενα 30 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΝΙΞΟΝ και ο ΚΕΝΝΕΝΤΥ ετοιμάζονται για τις εκλογές που θα γίνουν το Νοέμβριο του 1960. Την επόμενη χρονιά δηλά δή. Αν κέρδιζε ο Ρ. Νίξον ή θα ήταν ακόμα φυλακή ή θα είχε φύγει κρυφά για την Αμερική, όπου θα είχε διοριστεί νυχτοφύλακας σε ελληνικό εστιατόριο. (Ο Παπανδρέου).

Όμως κέρδισε ο Τζων Κέννεντυ και ο γέρο-Παπανδρέου, έγινε Πρωθυπουργός υπό ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, κινούμενος, κατευθυνόμενος Ποδοπατούμενος από τον Γυιό του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.....

ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΛΛΗΨΉ ΤΟΥ ΜΕΡΤΕΝ στην Αθήνα, η NSA ανάβει το πράσινο φώς στο υποκατάστημά της την CIA, η οποία φέρνει με πραξικόπημα στην εξουσία τον Μομπούτου στο Κογκό. Ο εκλεγμένος Λαϊκός ηγέτης Πατρίς Λουμπούμπα, αφού διαπομπεφθεί, θα εκτελεστεί!.... Αυτό συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου 1959. Σε δύο ημέρες, δηλά δή στις 16 Σεπτεμβρίου 1959, εκτελείται στην κρεμάλα ο ΜΕΝΤΕΡΕΣ.

Παράλληλα ο Ε. Αβέρωφ, ο Γρίβας και ο Σοφοκλής Βενιζέλος αποστασιοποιούνται και θέλουν να δημιουργήσουν κόμμα.

Η NSA εξασφαλίζει τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και τα άλλα στοιχεία που κατέχει ο ΜΕΡΤΕΝ …(συνεργασία επί κατοχή Καραμανλή-Μέρτεν), κατά του Καραμανλή, σε μια δραματική συνάντηση στις φυλακές Αβέρωφ, όπου κρατείται. Τον διαβεβαίωσαν ότι θα απολυθεί. ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ BND-γερμανικής ΚΥΠ-, ο περιβόητος ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΕΛΕΝ.

Ο Καραμανλής, υπόσχεται να ξεκαθαρίσει την υπόθεση ΜΕΡΤΕΝ, και τον ελευθερώνει με ΝΕΟ ΝΟΜΟ!.... Έχει πανικοβληθεί. Δεν έχει πληροφόρηση. Δεν ξέρει και ελίσσεται…. Δέχεται να υπογράψει τις συμφωνίες για τα πυρηνικά με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Δέχεται την επίσκεψη του Αϊζενχάουερ στις 14 Δεκεμβρίου, που του επέβαλε ο Παπανδρέου και περιμένει.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ βρίσκεται στις ΗΠΑ και εκτός από την αναφορά του, παίρνει μέρος σε ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ της NSA, και περιμένει την έκβαση των εκλογών. Είναι τρομοκρατημένος χειρότερα από τον Καραμανλή. Αν χάσει ο Κέννετυ;

Αλλά κέρδισε και πήγαν όλα καλά. 

Οι ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ του έδωσαν ένα ΤΣΕΚ ΕΝΟΣ (1) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ για τον εαυτό του και ΔΕΚΑ (10) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, για την δημιουργία του κόμματος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Μετά την υπογραφή των συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ και Ελλάδας-ΝΑΤΟ, στις 31 Δεκεμβρίου 959, επιστρέφει πάλι στις ΗΠΑ, το Σεπτέμβριο 1960. γίνεται αμέσως δεκτός από τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λ. Οίκου.

Σε τέσσερις πυκνογραφημένες σελίδες συνόψιζε ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Προς το τέλος της αναφοράς του, ανέφερε πως η πρεσβεία των ΗΠΑ στην ΑΘΗΝΑ, είχε διαβρωθεί από ανθρώπους με γραφειοκρατική αντίληψη ανθρώπων που ανήκαν περισσότερο στην Νέα Υόρκη: (χρηματιστήριο πιστωτικοί ιδιωτικοί οργανισμοί), του ΤΕΞΑΝΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ, της ανεξάρτητης εταιρίας πετρελαίων τους ΧΑΜΜΕΡ με προσβάσεις στη ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ και γι’ αυτό επηρεαζόμενη από εκεί.

Μέχρι το καλοκαίρι του 1960, είχαν ανακληθεί όλοι οι διπλωμάτες από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, που δεν ήταν ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ με τον Α. Παπανδρέου.

Στην Αμερική, ο Α. Παπανδρέου, στην διάρκεια του σεμιναρίου που διοργάνωσε η NSA και παρευρέθησαν διάφοροι Αμερικανοί και ξένοι ενταγμένοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του σεμιναρίου καθηγητή του Χάρβαρντ κ. Μακτζώρτζ Μπάντυ, που ήταν διευθυντικό στέλεχος της NSA.

Κατόπιν, επί διοικήσεως Κέννεντυ, διορίστηκε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας στο Λ. Οίκο………!.!...
Ο Α. Παπανδρέου του ανέλυσε την κατάσταση στην Ελλάδα και επανέλαβε και σ’ αυτόν ότι, με το προσωπικό της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με ορισμένους της DIA και της JUSMAG, ήταν αδύνατη η συνεργασία. Κατόπιν προσκλήθηκε από την ομάδα εργασίας του ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, μέλος της οποίας ήταν ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, άμμεσα προστατευόμενος του ΝΕΛΣΩΝΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και κατοπινός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και Υπουργός Εξ. Των ΗΠΑ.

Εκεί ο Α. Παπανδρέου, περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. 

Οι δημόσιοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, είπε, είχαν γίνει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ανήκουν όλοι στην κυβέρνηση της Δεξιάς-με ελάχιστες εξαιρέσεις- και για να πραγματοποιήσει οπιαδήποτε επένδυση κανείς, είναι αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, επεί δή θα βάλουν τόσα εμπόδια (ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) μέχρι να καταπονηθεί ο επίδοξος επιχειρηματίας και να φύγει.

Όλα στην Ελλάδα περνάνε από τις ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, που έχουν βαθειές ρίζες στην ελληνική διοίκηση και επομένως οι υπόλοιποι θεωρούνται παρείσακτοι!..........ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!...




ΤΕΛΟΣ Β’ ΜΕΡΟΥΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!... 


 http://dia-kosmos.blogspot.gr/