“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τα κομματόσκυλα του πολυτεχνείου, εβραίοι πολιτικοί!.... Κίναιδοι και προδότες!...


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΕΝΕΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen E-Mail: chaziteo@t-online.deTel.+Fax: 0049 2102 32513
16.11.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Την ως ανω γενεα αντιπροσωπευουν οι σημερινοι…
α. Πολιτικοι τυπου Σημιτη ‘η Αβουρι, Παπανδρεου, Καραμανλη, Μπακογιαννη, Σαμαρα κ.α.
β. Νομικοι τυπου Βενιζελου ‘η Τουρκογλου, Λοβερδου κ.α.
γ. Ηρωες τυπου Δαμανακη, Τατουλη, Τρεμη κ.α.
δ. Οικονομολογοι τυπου Προβοπουλου, Στουρναρα, Χαρδουβελη κ.α.
ε. Συνδικαλιστες τυπου Παπαναγοπουλου, Πολυζωγοπουλου κ.α.
ζ. Αρχαιολογοι τυπου Περιστερη, Μενδωνη, Παλαγγια κ.α.
η. κλπ. κλπ. κλπ…………
δηλαδη, ανδρες και γυναικες που, ως στρατευμενοι μεσω των Συνασπισμων των Βλακων (Τριμερης Επιτροπη, CFR, Bilderberg, Μασονικες- Ροταρυ- και αλλες στοες) της σιωνιστικης ιδεολογιας, προδιδουν και ξεπουλουν τοσο στην Ελλαδα οσο και στην Κυπρο τα παντα στους δανειστες και τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.
Η ως ανω γενεα των «αγραμματων σκουπιδιων» που πρωτα πλουτισε με τους «εθνικοσοσιαλισμους», εγινε μετα οπαδος του πιο σκληρου «νεο-φιλελευθερισμου» και σημερα βαπτιζει τον «ληστρικο-καπιταλισμο», δηλαδη το κοινωνικο εγκλημα της ληστειας των δημοσιων ταμειων και του ξεπουληματος των παντων, σε «αναπτυξη», «διαρθρωτικες αλλαγες», «επενδυσεις» κ.α. πολλα σκατα.

Τα μελη της ως ανω γενεας, δηλαδη της σημερινης αχρηστης πολιτικης εξουσιας και της διανοησης, ως τυφλωμενες και ανικανες υπαρξεις, αναλωνονται σε παρασιτικες πρακτικες και σε ιδεολογικες συζητησεις που στερουνται καθε θεμελειωδους επιστημονικης υποστασης.

Αυτος ειναι ο κυριος λογος που εκτιμουν λανθασμενα τους λογους υπαρξης και πορειας της Ε.Ε. και της Ευρωζωνης που μεχρι σημερα στοιχησαν μερικες εκατονταδες δισεκατομμυρια Ευρω την πατριδα μας και αυριο θα στοιχησουν και την ιδια της την υπαρξη.

Λογω της ανικανοτητας των ως ανω καθαρματων και προδοτων, παραμενουν ακομη αγνωστες γι’ αυτους οι προ’υ’ποθεσεις που συγκροτουν και συγκρατουν ενα γνησια ελευθερο κρατος.

Δεν κατανοησαν ακομη τιποτε απο τον ανελεητο ανταγωνιστικο χαρακτηρα του διεθνους κρατικου συστηματος, απο τις στρατηγικες των ηγεμονικων δυναμεων του πλανητη μας, απο τον ρολο του εθνικου συμφεροντος στο αναρχο σημερα διεθνες συστημα και απο τον εξαρτημενο χαρακτηρα των διεθνων θεσμων.

Δεν γνωριζουν τιποτε απο την Θουκυδιδεια επιστημονικη παραδοση των διεθνων σχεσεων βαση της οποιας θα μπορουσαν ευκολα να προβλεψουν τις εξελιξεις μετα την σκοπιμη καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης, δηλαδη το ανοιγμα ενος μακρυχρονου πεδιου πολιτικης και οικονομικης ασταθειας με επικεντρα την Εγγυς- και Μεση Ανατολη, την περιοχης του παλαιου Ανατολικου Ζητηματος και γενικα της Ευρασιας και να λαβουν εγκαιρα τα μετρα ασφαλειας για την πατριδας μας.

Γνησιοι Ελληνες ηγετες, θα σφυρηλατηζαν εγκαιρα την εσωτερικη ενοτητα της ελληνικης κοινωνιας, θα συσπειρωναν κοινωνικοπολιτικα ολους τους Ελληνες γυρω απο τα εσχατα εθνικα συμφεροντα, θα ενισχυαν την ισχυ του ελληνικου κρατους σε ολο το φασμα της εσωτερικης ζωης και της ελληνικης διπλωματιας και θα υιοθετουσαν μια εθνικη αποτρεπτικη στρατηγικη οχι μονο στα κεντρικα μετωπα της Ελλαδος και της Κυπρου, αλλα και σε αυτο της Μικρας Ασιας, οπου ζουν 48 μειονοτητες.

Ο 21ος αιωνας θα ονομασθει ο Αιωνας των Μειονοτητων.

Αυτο το χαρακτηριστικο αρχισε να αναδεικνυεται μετα την πτωση του λεγομενου υπαρκτου σοσιαλισμου, με οτι αυτο συνεπαγεται στις χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης, οπου οι καταπιεσμενες εθνοτητες ξεσηκωθηκαν και οι πληθυσμιακες μειονητες ζητουν αυτονομια, αναγνωριση της εθνικης ταυτοτητας, της γλωσσας τους και των ιδιαιτεροτητων τους.

Το ζητημα αυτο της πρωης Σοβιετικης Ενωσης παρουσιαζεται περισσοτερο οξυ στην Μικρα Ασια.

Στην περιοχη αυτη οι Αλεβιτες συγκροτουν το 20 % περιπου του τουρκικου πληθυσμου και την δευτερη θρησκευτικη δυναμη μετα τους Σουνιτες. Σε ολη την ιστορικη τους πορεια οι Αλεβιτες της Τουρκιας και οχι μονο, ειχαν την εντονοτερη επιδραση του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Οι αλλες εθνοτητες της Μικρας Ασιας αποτελουνται απο Τουρκους Γιουρουκους Σουνιτες, τουρκμενιους Σουνιτες, τουρκμενιους Αλεβιτες, Ταχτατσηδες Αλεβιτες, Αμπνταλ Αλεβιτες, Αζερους τουρκους Σι’ι’τες, Αζερους Τουρκους, Γιουγκουρους, Κιρκισιους, Καζακους, Ουζμπεκους, Ουζμπεκους Ταταρους, Νογκας Ταταρους, Μπαλκαρ και Καρακα’ι’, Κουμουκ, Μουσουλμανους προσφυγες απο την Βουλγαρια (Μουχακιρ και Πομακοι). Μουσουλμανους προσφυγες απο την υπολοιπη βαλκανικη Χερσονησο (Πομακοι, Τσιτσακ, Καρατζιοβαληδες, Βοσνιοι, Χερσεκοι), Βαλααδες, Θεσσαλονικεις, Νταγκιστανοι, Σουδανοι, Εσθονοι, Κουρδοι (20 εκατομμυρια!), Γεζιτες, Γιεζιντι (1 εκατομυριο!), Ζαζα Σουνιτες (2 εκατομμυρια!), Ζαζα Αλεβιτες, Οσσετοι, Αρμενιοι, Χεμσινλι, Αλβανοι, Κοζακοι του Κουμπαντ, Ρωσοι Μολοκανοι, Πολωνοι, Αθιγγαννοι, Ελληνες Χριστιανοι και Μουσουλμανοι, Αραβες Σουνιτες, Αραβες Νουσα’ι’ρι, Αραβες Χριστιανοι, Εβραιθοι, Αραμαιοι, Συριοι Χριστιανοι, Συροχαλδαιοι Χριστιανοι, Τσερκεζοι (1 εκατομμυριο!), Τσετσενοι και Ινγκουζι, Γεωργιανοι, Λαζοι (1,5 εκατομμυριο!).

Στην Μικρα Ασια υπαρχουν περιπου 20 εκατομμυρια Ελληνογενεις!

Η Ελλαδα οσο ποτε αλλοτε χρειαζεται στην εξουσια Ελληνες με οραματα για δραστηριοποιηση των 100 εκατομμυριων Ελληνογενων που ειναι απλωμενοι σε ολη την υφηλιο.

Ως «Ελληνογενεις» οριζονται ολοι εκεινοι οι ανθρωποι που εχουν μακρυνη ‘η κοντινη προελευση απο το ελληνικο γενος, οπως διαμορφωθηκε απο τοτε που αρχισε να επικρατη η ιδιαιτερη ελληνικη ταυτοτητα σαν διαφορετικοτητα εναντι των αλλων πληθυσμιακων ομαδων.

Στις «Ηοιες» γνωστες και με το ονομα «Καταλογος» (κεφαλαιο «Πηγαι» της Θεογονιας του Ησιοδου) γινεται λογος για την «Βοιβηιδα» λιμνη (αποσπ. 122, Rzach), η οποια και σημερα διασωζεται κοντα στο Πηλιο, Αυτη η λιμνη συνδεεται με τεχνητη διωρυγα με την Νεσσωνιδα λιμνη (Καρλα). Ειναι φανερο οτι οι λιμνες αυτες υπηρξαν σε παλαιότερες γεωλογικες εποχες μερος της μεγαλης ως πελαγος λιμνης περι της οποιας ομιλει ο Ηροδοτος (Ζ 129) και την οποια ο ιδιος επισκεφθηκε το 445 π.Χ.

Ο Αριστοτελης στα «Μετερεολογικα του» (Α14) σημειωνει: «Και γαρ ουτος (ο κατακλυσμος ο επι της εποχης του Δευκαλιωνος) περι τον ελληνικον εγενετο μαλιστα τοπον αυτη δ’ εστι η περι την Δωδωνη και τον Αχελωον.

Ουτος γαρ πολλαχου το ρευμα μεταβεβληκεν. Ωικουν γαρ οι Σελλοι (Ελλοι) ενταυθα και οι καλουμενοι τοτε μεν Γραικοι νυν δε Ελληνες».

Κατα την γεωλογια στην περιοδο της Πλειστοκαινου της τεταρτογενους εποχης, κατα την οποια εγινε η ολοκληρωση και η τελικη διαμορφωση του ελληνικου χωρου προ 8000 ετων, η παρουσια του ανθρωπου γυρω απο την μεγαλη λιμνη δεν αμφισβητειται απο τα απολιθωματικα ευρηματα που χρονολογουνται πολυ προ των 100.000 χρονων. Μερικα δε απολιθωματικα οστα δειχνουν φανερα ιχνη επεξεργασιας απο ανθρωπινα χερια.

Η ανάμνηση της μεγαλης λιμνης, ως πελαγος, λιμνης της Θεσσαλιας και της εκροης αυτης στο αρχιπελαγος του Αιγαιου διασωζομενης σε πολλες λεξεις της ελληνικης γλωσσας, δια της οποιας γραφθηκαν τα Ομηρικα επη και ο Ησιοδειος κυκλος, αλλα και στις παραδοσεις οι οποιες διεσωθηκαν επισης με τους ιστορικους και φιλοσοφους της κλασικης εποχης, θα επρεπε να μας εχει πειση οτι οι δυο μεγαλες καταστροφες (Κατακλυσμος του Ωγυγου και Δευκαλιωνος), οι οποιες καθοριζουν ορια πολιτισμων με κυριο αποδεικτικο υλικο την αναπτυξης της ελληνικης γλωσσας, ειναι πλεον δυνατο να χρονολογηθουν, ωστε να παυση μια για παντα η στρεβλωση της αληθειας και να αποκατασταθη το κενο της ιστοριας των κατοικων του ελληνικου χωρου.

Με αφετηρια τα περιπου προ 100.000 χρονια εμφανισθηκαν τα πρωτα ελληνικα φυλα των Πρωτοελληνων ‘η Πελασγων. Ο Σαμιος ποιητης Ασιος ελεγε:
«Αντιθεον δε Πελασγον εν υψικομοισιν ορρεσι γαια μελαιν’ ανεδωκεν, ινα θνητων γενος ειη».
Τα αρχικα «πατρώα γένη» των Ελληνων, τα οποια ειχαν κοινο γεννητορα, μετασχιμαστισθηκαν δι’ ενωσεων σε ελληνικη Φυλη, γνωστη με τα ονοματα: Αρκαδες (πρωτο-Ποντιοι, Πρωτο-Κρητες, Πρωτο-Κυπριοι), Αχαιοι, Επειοι, Λαπιθες, Μινυες, Λοκροι, Φωκεις, Ιωνες, Αιολεις, Δωριεις (Πυλαιοι, Δουμανες, Παμφυλοι), Μακεδονες, Αιτωλοι, Βοιωτοι, Αβαντες, Μολασσοι, Περραιβοι, Αινιανες, Αθαμανες, Θεσσαλοι κ.α. Η πρωτη αναφορα στους ορους Ελλας και
Ελληνες καταγραφεται απο τον Ομηρο (προγραμμα Η/Υ, Π.G).

Η αχρηστη γενεα του Πολυτεχνειου που ασκει σημερα στην Ελλαδα εξουσια και χεζεται απο φοβο επανω της απο τις τουρκικες απειλες κατα της Κυπρου, της δυτικης Θρακης και του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, ειναι ανικανη να κατανοηση οτι ο 21οςμ.Χ. αιωνας θα ειναι ο πλεον καθοριστικος για την υπαρξη της σημερινης τεχνητης επικρατειας της Τουρκιας, η οποια μετα την εθνικοαπελευθερωτικη εξεγερση των Κουρδων υπο τον Οτσαλαν (τον οποιον προδωσαν και παρεδωσαν οι ηλιθιοι Ρωμιοι της γενεας του Πολυτεχνειου στους Τουρκους) και την μειζονα αντισταση των Αρμενιων, τιθεται προ του διληματος ‘η να θεμελιωση αυτη κανονες ισοτιμης δημοκρατικης συνυπαρξης με τις σημαντικες σε αριθμο αυτοχθονες εθνοτητες (με ομοσπονδιακες ρυθμισεις ‘η χορηγηση ανεξαρτησιας) ‘η, εαν δεν αρνειται να αποδεχθη τις δημοκρατικες αρχες, να εγκαταλειψη τον γεωπολιτικο χωρο της μικρας Ασιας και να αποσυρθη ενδοτερα διεκδικωντας την δυτικη Θρακη και το ημισυ του Αρχιπελαγους του Αιγαιου με τα νησια του και ολοκληρη την Κυπρο.

Η Κυπρος ομως μαζι με την Κρητη προβλεπεται να ενσωματωθη στο «Μεγαλο Ισραηλ».

Αλλως οχι μονο θα διχοτομηθει αλλα θα ελεγχθει πληρως απο την Τουρκια.

Η σημερινη κυπριακη κυβερνηση με τον προδοτη προεδρο της εκλεγει οχι για να κυβερνηση αλλα για να καταλυση το κυπριακο κρατος.

Δεν υπηρχε κανενας λογος εν μεσω ασταθειας στην Ανατολικη Μεσογειο και κυριως σε ολο το φασμα της εσωτερικης και εξωτερικης πολιτικης της Τουρκιας του Ερντογαν και Νταβουτογλου, που ταλαντευεται σημερα επικινδυνα, ασταθμητα και απροβλεπτα, να προσφερη η Κυπρος και η Ελλαδα στην Τουρκια σανιδα σωτηριας καθιστωνταν την για την ΑΟΖ επικυριαρχη στην Ανατολικης Μεσογειου.

Οι ηλιθιοι της γενεας του Πολυτεχνειου της Ελλαδος και της Κυπρου προσεφεραν ετσι την Κυπρο στο πιατο ως δωρο στους Τουρκους. Ουδεις απο τα βοδια αυτα γνωριζει οτι η επιβιωση της Κυπριακης Δημοκρατιας απαιτει την καταργηση των αναχρονιστικων και παρανομων «εγγυησεων», την διαφυλαξη του ενιαιου χαρακτηρα της, την αποχωρηση των εποικων που συνιστουν εγκλημα πολεμου και τον αποκλεισμο εσωτερικων διαιρεσων (οι ετσι ονομασθεντες Τουρκοκυπριοι ειναι εξισλαμισθεντες Ελληνες!).

Ουδεις απο τα βοδια αυτα σκεφθηκε οτι η συνταγη-κατασκευη της δικοινοτικης, διζωνικης ομοσπονδιας που επιδιωκει η Τουρκια στην Κυπρο, πρεπει πρωτα να εφαρμοσθη απο την Τουρκια στις 48 μειονοτητες της στην Μικρα Ασια.

Ουδεις απο τα βοδια αυτα σκεφθηκε να απαιτηση την επαναδιαπραγματευση της προξενικης συμφωνιας με την Τουρκια και να καταργηση τα αχρηστα ελληνικα προξενεια της Ανδριανουπολης,και Σμυρνης και να ιδρυση νεα στην Τραπεζουντα και στο Ντιαρ Μπακιρ ως αντιβαρα στο τουρκικο προξενειο Κομοτηνης.

Ουδεις απο τα βοδια αυτα κατανοησε οτι οικονομικα, γεωπολιτικα και ανθρωπολογικα κανενα κρατος δεν μπορει να αυτοσυντηρηθη και να επιβιωση εαν δεν λαβει υποψη τον ανελεητο διεθνη ανταγωνισμο και κατ’ επεκταση ολα τα αναγκαια μετρα ενισχυσης της ισχυος για την επισφαλη επιβιωση του.

Ο 21ος μ.Χ. συνεπως θα συνοδευεται απο αναμετρησεις των ισχυρων ηγεμονικων δυναμεων σε καθε σημειο του πλανητη μας. Αυτες θα δημιουργουν εκει που τους συμφερει συμπληγαδες αιματερων συγκρουσεων οπου θα ανταγωνιζονται για ελεγχο ζωτικου χωρου και πλουτοπαραγωγικων πηγων.

Στην πραγματικοτητα αυτη οφειλεται η σημερινη διαλυση του Ιρακ και της Συριας.

Κατι συνεπως πρεπει να γινη για να αποφυγη η πατριδα μας τον ολεθρο που ερχεται λογω ανικανοτητας της γενεας του Πολυτεχνειου που ασκει σημερα στην Ελλαδα εξουσια.
Εαν δεν φυγει κοσμογονικα η γενεα αυτη απο την διαχειρηση των κοινων στην πατριδα μας, δεν εχει τιποτε το καλο να περιμενη η ελληνικη κοινωνια.

Προκειται για μια γενεα ψωριαρηδων της Μεταπολιτευσης που καταδικαζει την Ελλαδα στην απολυτη φτωχεια και σε ενα νεο εμφυλιο αιματοκυλισμα.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/