“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

H BP Συνεχίζει τη Συνεργασία με την Rosneft Παρά τις Δυτικές Κυρώσεις

Η BP παραμένει σταθερή στην απόφασή της για επενδύσεις στη Ρωσία, παρά τις κυρώσεις και δε σχεδιάζει να μειώσει το μερίδιο που κατέχει στη ρωσική κρατική πετρελαϊκή Rosneft, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μπομπ Ντάντλεϋ, χθες, Παρασκευή, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

«Παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στις επενδύσεις μας στην Ρωσία και στη συνεργασία με τη Rosneft. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, έχουμε εργαστεί όλο αυτό το διάστημα ευθυγραμμιζόμενοι με τις κυρώσεις, αλλά αυτό δεν διαταράσσει τη δουλειά μας με τη Rosneft σε μία σειρά πρότζεκτ ούτε το δικό μου ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της Rosneft,» δήλωσε ο Ντάντλεϋ.

Η πετρελαϊκή πολυεθνική αναμένει ότι οι τιμές του αργού θα κυμαίνονται στα 50 με 60 δολ. το βαρέλι τα επόμενα 2-3 χρόνια, πρόσθεσε ο Ντάντλεϋ.

«Γίνομαι μάρτυρας της τέταρτης σοβαρής πτώσης των τιμών του πετρελαίου κατά η διάρκεια της καριέρας μου. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε . Νομίζω ότι θα πρέπει να καταστρώνουμε πλάνα με την παραδοχή ότι οι τιμές πετρελαίου θα παραμείνουν στα 50 με 60 δολ. το βαρέλι για 2 με 3 χρόνια.

Η Rosneft έχει επεξεργαστεί ένα πλάνο για το 2015, και πιστεύω ότι το πλάνο αυτό είναι πραγματικά συνετό», πρόσθεσε ο Ντάντλεϋ.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments