“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ!

Η μέντορας της Προέδρου της Ελληνικής Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, είναι η Laura Boldrini, Πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής!

Πολλοί νόμισαν ότι η εμφάνιση, η ομιλία στο πάλκο του Gay Pride, η δέσμευση να παρελάσουν γκέι και λεσβίες από την Ελληνική Βουλή τον επόμενο χρόνο, ήταν μια "άστοχη" κίνηση της επαναστάτριας Ζωής.

Η Laura Boldrini, με την οποία γνωρίστηκε πρόσφατα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Ρώμη, έχει σπουδάσει κι αυτή Νομική, συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό του Renzi, ως βουλευτής της Οικολογικής Αριστεράς" (Sinistra Ecologia Libertà), που έχει αρχηγό τον Nichi Vendola, δεξί χέρι στην Ιταλία του Αλέξη Τσίπρα και του ιταλικού κόμματος "Λίστα Τσίπρα", που θέλει να αλλάξει την Ευρώπη.

Η Laura Boldrini, για την πρόσφατη γιορτή των γκέι και λεσβιών στην Ρώμη [αντίστοιχη της Αθήνας], που πήρε το μικρόφωνο η Ζ. Κωνσταντοπούλου εκφωνώντας λόγο - επισήμανε:
“Μια σημαντική ημέρα για τα δικαιώματα. Η πολιτική δίνει απαντήσεις σε μια κοινωνία που αλλάζει”

Τώρα κατάλαβες γιατί πρωτοστάτησε η Ζωή στις εκδηλώσεις των γκέι και λεσβιών της Αθήνας;

Ο σύντροφος Nichi Vendola (αρχηγός κόμματος SEL)... στα δεξιά του Τσίπρα και δίπλα του ο αριστερός λενινιστής σύντροφος Πριμηκύρης, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στην Ιταλία, για τη “Λίστα Τσίπρα| - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη και το πανεθνικό ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ.

Λοιπόν, ο σύντροφος Nichi Vendola, είναι γκέι και πρόκειται σύντομα να παντρευτεί τον ερωτικό σύντροφό του, τον Καναδό Eddy Testa, σύμφωνα με δική του ανακοίνωση.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/