“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, παραβρέθηκε και μίλησε στο Ίδρυμα Κλίντον. Του ιδρύματος που ηγείται ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Ο οποίος ως πρόεδρος των ΗΠΑ το 1999, ενέκρινε τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας, οι οποίοι διήρκησαν περί τους 3 μήνες και είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των Σερβικών στρατευμάτων από το Κόσσοβο, αλλά και την ανάπτυξη ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στο Κόσσοβο μέσω της “Συμφωνίας του Κουμάνοβου” (απόφαση 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ) που αναγκάσθηκε να αποδεχθεί ο Μιλόσεβιτς. Να σημειωθεί πως, αυτοί οι Νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!

Ωστόσο, την εποχή εκείνη ο Αλέξης Τσίπρας ως γραμματέας της Νεολαίας του “Συνασπισμού” μαζί με τον Νίκο Σοφιανό, γραμματέα της ΚΝΕ, μίλησαν στην κοινή συνέντευξη Τύπου πολιτικών νεολαιών στις 22 Νοεμβρίου 1999, καταγγέλλοντας την πολιτική των ΗΠΑ στη Γιουγκοσλαβία, αλλά και την καταστολή της πορείας από την Αστυνομία που είχε πραγματοποιηθεί ενάντια της τριήμερης επίσκεψης του Μπιλ Κλίντον στην Αθήνα (17-20 Νοεμβρίου). Έτσι, μετά από πολλά χρόνια - για πρώτη φορά – η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευε τις συγκεντρώσεις και τις πορείες. Και αποτέλεσμα της πραγματοποιηθείσας πορείας, ήταν να ξεσπάσουν μεγάλα επεισόδια σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Από εκείνη την εποχή θα πρέπει επίσης να κρατήσουμε, δυο σημαντικά στοιχεία: 

Πρώτον, στη διαδήλωση της 19ης Νοεμβρίου συμμετείχε ο “Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου” με όλο του το ηγετικό επιτελείο. Τον Πρόεδρό του την εποχή εκείνη Νίκο Κωνσταντόπουλο, τον μετέπειτα Πρόεδρό του Αλέκο Αλαβάνο, τον Μανώλη Γλέζο, τον Σπύρο Λυκούδη, τον Φώτη Κουβέλη, τον Πέτρο Κουναλάκη και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που σήμερα ως αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου επικροτεί και εφαρμόζει τις πολιτικές που τότε μετά βδελυγμίας αποκήρυττε!!

Και δεύτερον, Πρωθυπουργός της Χώρας το 1999 ήταν ο Κώστας Σημίτης, Υπουργός Άμυνας, ο φυλακισμένος σήμερα Άκης Τσοχατζόπουλος και Εξωτερικών – βεβαίως, βεβαίως – ο Γιώργος Παπανδρέου. Δηλαδή, το αμερικανάκι που φρόντισε για την έλευση Κλίντον στην Ελλάδα και ως Πρωθυπουργός οδήγησε την Πατρίδα μας στην υπαγωγή της στα Μνημόνια!!

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν, Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κλίντον στη Νέα Υόρκη, σε μια βραδιά που την επιμέλεια είχε η Πρόεδρος των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και η οποία μοιράζει περίεργες χορηγίες του Ιδρύματος δεξιά και αριστερά. Η κ. Αγγελοπούλου υπήρξε η εκ δεξιών του Κώστα Σημίτη και τα τελευταία χρόνια του Αλέξη Τσίπρα. Που ουδέποτε εκλήθη να καταθέσει κοστολόγιο της Ολυμπιάδας και έτσι, αποτελεί το μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο χώρας που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν κατατέθηκε ποτέ καμιά οικονομική έκθεση πεπραγμένων της Ολυμπιάδας των Αθηνών. Τυχαίο; Δεν νομίζω, γιατί έτσι καλύφθηκαν υψηλά πολιτικά πρόσωπα που διασπάθισαν και εν πολλοίς ενθυλάκωσαν το χρήμα της χώρας και του λαού της. Όπως δεν είναι τυχαίο πως, στο ακίνητό της στο Μαρούσι “φιλοξενεί” τη Siemens έναντι παχυλού τιμήματος!!

Μίλησε λοιπόν, ο μεταλλαγμένος Αλέξης Τσίπρας, στο Ίδρυμα Κλίντον με ακροατήριο και χειροκροτητές τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Τζωρτζ Σόρος. Τον Ουγγρο-αμερικάνο κερδοσκόπο – επενδυτή που προετοιμάζει την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης στην Υφήλιο. Ο “άνθρωπος” που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετάβαση της Ουγγαρίας (1984-1989) από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό. Ο “άνθρωπος” που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος ενός δις δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992. Ο “άνθρωπος” που υπήρξε και εξακολουθεί να είναι φίλος και συμβουλάτορας του Γιώργου Παπανδρέου.

Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα μέσω των οποίων εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα – για όλους μας - για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν και εξακολουθούν να παίζουν πολιτικά πρόσωπα της Πατρίδος. Που δεν ενεργούν σύμφωνα με τα συμφέροντά της, αλλά ενεργούν κατ΄ εντολή των κοσμοκρατόρων του Σκότους. Γι΄ αυτό θα προσπαθήσω να διαφωτιστούμε περαιτέρω, καταθέτοντας τα παρακάτω!!

Η περιουσία του Ιδρύματος Κλίντον αγγίζει τα 2,2 δις $ και φέρονται ως μεγάλοι χορηγοί του ιδρύματος η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ομάν που διαλύουν σήμερα τη Συρία. Είναι γνωστό πως το ίδρυμα ειδικεύεται στο να διαλύει κράτη που δεν “γουστάρουν” οι ΗΠΑ. Έχει στενούς δεσμούς με τους ολιγάρχες της Ουκρανίας (φιλοδυτικούς και σιωνιστές) που πρωταγωνίστησαν στην αντισυνταγματική καθαίρεση του Βίκτορα Γιανούκοβιτς από το αξίωμα του Προέδρου της Ουκρανίας (22/2/2014) και στον πόλεμο με τη Ρωσία. Επικεφαλής των ολιγαρχών - φιλοδυτικών μεγιστάνων του χρήματος που ασκούν μεγάλη επιρροή στα ΜΜΕ και αποτελούν τους βασικούς παράγοντες στην εξελισσόμενη κρίση μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, είναι ο Βίκτωρ Πίντσουκ. Λέγεται πως, αυτός είναι ο προσωπικός χορηγός της Χίλαρυ Κλίντον και πως της έμβασε, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, πάνω από 8 εκατ. $ υπό μορφή χορηγιών του Ιδρύματος Κλίντον. Έτσι, ο βασικός ρόλος που έχει αναλάβει το Ίδρυμα Κλίντον, είναι να αποδομήσει πολιτιστικά την Ουκρανία για να εξαφανισθούν οι πανάρχαιοι δεσμοί που την ενώνουν ιστορικά με την Ρωσία. Δηλαδή, εφαρμόζει ένα είδος πολιτιστικής προπαγάνδας. Άλλωστε, αυτή η περίπτωση θυμίζει καταπληκτικά την προσπάθεια των Βρετανών και εν συνεχεία των Ηνωμένων Πολιτειών να πείσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό, πως είναι άλλο να είσαι Κύπριος και άλλο να είσαι Έλληνας!!

Επιστρέφοντας στα δικά μας, θα τολμήσω να καταδείξω τον τελικό στόχο του ιδρύματος κατ΄ εντολή του βαθύ κράτους των ΗΠΑ που θέλει να διαφεντεύει τον Πλανήτη. Είναι η παρά φύση και σταδιακή εισβολή του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, η οριστική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε με την υπουργοποίηση έμπιστων ανθρώπων του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όπως οι Μπόλαρης και Τζάκρη. Όπως επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών (διόλου τυχαία τοποθέτηση) Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών προσωπικός σύμβουλος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι, εν κατακλείδι θα ωριμάσει στην τελική εξύφανση του σχεδίου, η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή με απώτερο σκοπό τη συνένωση των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ σε μια διευρυμένη κεντροαριστερή παράταξη, όπως το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Όλοι αυτοί είναι αμερικανόδουλοι και θα πνίξουν την όποια μελλοντική ανασύνταξη της κεντροδεξιάς που παραδοσιακά ήταν υπέρ της πολιτικής της Δύσεως.Γι΄ αυτό στοχευμένα φρόντισαν να πετάξουν εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, όλους εκείνους τους διαφωνούντες με αυτή την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος, που οι περισσότεροι ήταν υπέρ μιας ρωσόφιλης πολιτικής κατεύθυνσης. Ας σημειωθεί επίσης πως, δεν είναι καθόλου τυχαία η πολιτική επανάκαμψη του Κώστα Λαλιώτη μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Σηματοδοτεί την επιστροφή του “παλαιού” και σκληρού ΠΑΣΟΚ που ήταν το πλέον εθελόδουλο πολιτικό κόμμα της Ελλάδος στην πολιτική των ΗΠΑ.

http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/787-2015-10-18-22-49-26
http://dia-kosmos.blogspot.gr/