“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι πολιτικοί, ξεπουλούν στους τουρκομουσουλμάνους τη Θράκη και την Ελλάδα ολόκληρη

Του Σάββα Καλεντερίδη

Στις προηγούμενες εκλογές έγινε κάτι που δεν έχει συζητηθεί αρκετά, σε σχέση πάντα με το μέγεθος και την αξία του ως πολιτικό και εθνικό γεγονός. Στη Ροδόπη, δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, έβαλαν σε εκλόγιμες θέσεις μόνο μουσουλμάνους υποψηφίους. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι χριστιανοί ή οι μη μουσουλμάνοι Έλληνες ψηφοφόροι του συγκεκριμένου νομού, όταν ψήφισαν αυτά τα δυο κόμματα, γνώριζαν με βεβαιότητα ότι στέλνουν στη βουλή ως αντιπρόσωπό τους μουσουλμάνο βουλευτή!

Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια αθλιότητα από πλευρά των κομμάτων και των κομματικών μηχανισμών την περίμενα, αλλά τέτοια αφέλεια ή ενσυνείδητη προδοτική ψήφο από Έλληνες μη μουσουλμάνους, δεν την περίμενα.
Μια ψήφο που έστειλε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στην Βουλή των Ελλήνων και κανέναν χριστιανό, πάντα από το νομό Ροδόπης!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βάλω σε ένα τσουβάλι και τους τρεις εκλεγέντες μουσουλμάνους βουλευτές της Ροδόπης. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, ο ένας εξ αυτών είναι πραγματικός δημοκράτηςκαι επηρεάζεται λίγο ή ελάχιστα από το τουρκικό προξενείο ή από άλλα κέντρα εξουσίας που εδρεύουν στην Τουρκία.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη στη Ροδόπη είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει φθάσει η Ελλάδα. Δυο κόμματα κάνουν προδοτικές επιλογές, τις οποίες ακολουθούν και εγκρίνουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι τους.

Όμως οι προδοτικές συμπεριφορές δεν σταματούν εδώ.

Πληροφορούμεθα ότι το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB), που έχει ιδρυθεί στην Θράκη και ακολουθεί τα βήματα ενός πουλημένου πράκτορα της Άγκυρας που δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας αλλά τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους, του Αχμέτ Σαδίκ, οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την εκλογική κάθοδο, με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Για όσους αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, τους πληροφορούμε ότι το κόμμα αυτό και ο γιος Σαδίκ διακινούν αστείρευτα μαύρα χρήματα του τουρκικού κράτους, με τα οποία επεκτείνουν την επιρροή της Άγκυρας σε χώρους και περιοχές πέραν της μουσουλμανικής μειονότητας και της Θράκης.

Στόχος του κόμματος αυτού είναι οι σλαβόφωνοι και βλαχόφωνοι διαφόρων νομών της Μακεδονίας, διάφορες ομάδες αναρχικών και αντιεθνικιστών, που μισούν οτιδήποτε είναι Ελληνικό και πατριωτικό, ενώ είναι έτοιμοι να ταυτιστούν και να συνασπιστούν με οτιδήποτε είναι αθελληνικό, και φυσικά οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί που αποκτούν και θα αποκτήσουν σταδιακά κατά δεκάδες χιλιάδες ελληνική υπηκοότητα, με βάση τους σχετικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί από τα κόμματα της… προόδου στη Βουλή των Ελλήνων.

Η αβελτηρία της κ. Τασίας, του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της προστασίας των ελληνικών συνόρων απέναντι στην εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος, έχει δημιουργήσει ένα σοβαρότατο θέμα στην πατρίδα μας, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ατομικής ισχύος βόμβα στα θεμέλια του κράτους και του έθνους.

Με βάση το ρυθμό εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια και όχι δεκαετίες, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αλλοιωμένη εθνοφυλετικά και δογματικά, μια χώρα όχι Ελληνική αλλά πολυεθνική και μάλιστα με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.

Πάνω σε αυτήν την προοπτική δουλεύουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη και όχι μόνο, αυτήν την προοπτική που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να δουν οι εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που μας κυβερνούν και του Ποταμιού, που θέλει να ονομάζεται και νέα πολιτική δύναμη.

Μακάρι όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό να αποδειχτεί ότι είναι υπερβολές, τις οποίες ευχαρίστως δέχομαι να τις φορτωθώ στην πλάτη μου, χαρακτηριζόμενος υπερβολικά ευαίσθητος ακόμα και ακραίος.

Όμως πραγματικά θα είμαι ευτυχής αν το άρθρο αυτό αποτελέσει έναυσμα για έναν εθνικό αναστοχασμό, ανάμεσα στους απλούς Έλληνες πολίτες που πονούν αυτόν τον τόπο και κυρίως ανάμεσα στους πολίτες της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ιδιαίτερα σε εκείνους που χωρίς τη θέλησή τους, παρασυρμένοι από άφρονες και προδοτικές κομματικές ηγεσίες και μηχανισμούς, γίνονται εργαλεία της σοβινιστικής και ισλαμοφασιστικής πολιτικής της Άγκυρας.

Για τους δύσπιστους να αναφέρω ότι στις πρόσφατες εκλογές, μέσα στο εκλογομαγειρίο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, σχεδιάστηκε η μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού ψηφοφόρων από το ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι, για να πετύχουν το 3-0 στην Ροδόπη.

Έτσι ενεργούν τα οργανωμένα κράτη, στον αντίποδα της ανοργανωσιάς και εθνικής αναισθησίας του ελληνικού κράτους, των κυβερνώντων και των κομμάτων.

Και όλα αυτά γίνονται γιατί το πολίτευμά μας είναι ανάπηρο και καχεκτικό, ενώ εξακολουθεί να μην στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, πολιτικούς που λαμβάνουν τέτοιες προδοτικές αποφάσεις.

Ως πότε όμως;

Το άρθρο δημοσιεύεται στην εφημερίδα "δημοκρατία"

http://dia-kosmos.blogspot.gr/