“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στην «Αυγή της Οδύσσειας» ...για το αιματοκύλισμα της Ευρώπης!....

Στην «Αυγή της Οδύσσειας» η Αλγερία και το Κουβέιτ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011, 21:53

Η Αλγερία και το Κουβέιτ υποστηρίζουν την πλήρη εφαρμογή της απόφασης των Ηνωμένων Εθνών που εξουσιοδότηση για προσφυγή στη βία κατά των δυνάμεων του Λίβυου ηγέτη, Muammar Gaddafi, μετά από έκκληση του αμερικανού αντιπροέδρου, Joe Biden, στις δύο αυτές χώρες, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Λευκό Οίκο.

Στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας αναφέρεται ότι ο κ. Biden είχε συνομιλίες το πρωί με τον πρωθυπουργό της Αλγερίας, Ahmed Ouyahia, και τον εμίρη του Κουβέιτ, Sabah al-Ahmad al-Sabah, με θέμα την επέμβαση της δυτικής συμμαχίας κατά των πιστών στρατιωτικών δυνάμεων στον συνταγματάρχη Gaddafi.

«Ο αντιπρόεδρος μίλησε με τον αλγερινό πρωθυπουργό και τον εμίρη του Κουβέιτ που ανέφεραν την υποστήριξή τους στην πλήρη εφαρμογή της απόφασης του Ο.Η.Ε. και στην αναγκαιότητα να προστατευθεί ο λιβυκός λαός», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/