“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το διεθνές δικαστήριο της Χάγης θα προβεί στην σύλληψη του Εβραίου Τζώρτζ Σόρος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας: Συνωμοσία του Τζορτζ Σόρος η προσφυγική κρίση!

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, υπέρμαχος της σκληρής γραμμής στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης, υποστήριξε ότι η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι.

«Η Ευρώπη προδόθηκε, εάν δεν υπερασπιστούμε (τα συμφέροντά της), η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή» δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Βουδαπέστη.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός καταφέρθηκε εναντίον του Αμερικανού επενδυτή ουγγρικής καταγωγής Τζορτζ Σόρος, υποστηρίζοντας ότι τα σχέδια «που έχουν καταστρώσει πολύ οργανωμένοι χρηματιστές, εκείνοι που σκέφτονται πέρα από τα εθνικά κράτη και αξιωματούχοι που ποτέ δεν εξελέγησαν» θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα.

Ο Βίκτορ Ορμπάν κατηγόρησε επιπλέον την ευρωπαϊκή Αριστερά ότι εργάζεται με στόχο την αποδυνάμωση των εθνικών κρατών προς όφελος της διεθνούς διάστασης και του κοσμοπολιτισμού.

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς» ότι ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο «υπηρεσιών πληροφοριών το οποίο λειτουργεί επαρκώς» δεν ήταν προετοιμασμένες στο να αντιμετωπίσουν την καθημερινή εισροή χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη, υπογράμμισε.

«Οι πολίτες υποψιάζονται ότι αυτό δεν ήταν μια σύμπτωση» προσέθεσε.

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είπε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο ότι ο Σόρος προσφέρει μεγάλη στήριξη στους ακτιβιστές «που θέλουν να υποστηρίξουν ο,τιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη».

«Ποιος στην Ευρώπη ψήφισε υπέρ του να επιτρέψουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να φθάνουν παράτυπα κατά χιλιάδες και να προωθούνται κατόπιν» στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διερωτήθηκε.

Πηγή


http://dia-kosmos.blogspot.gr/