“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Νιαζί Κιζιλγιουρέκ και Σια-CIA Αναγνωστοπούλου!.... Ποιά η σχέση τους;

Ο Νιαζί Κιζιλγιουρέκ σύμβουλος καιτης κατοχικής διοίκησης Ακκιντζί!

Τι θα κάνει τώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τον πετάξει έξω από την «ομάδα των συμβούλων» του ή ακόμα; Εμείς τον θυμούμαστε από τα πρώτα χρόνια που μας ήλθε στο Λονδίνο από την τότε Ανατολική Γερμανία και μετέπειτα για τις δραστηριότητές του (μαζί με ορισμένους άλλους Άγγλους) για μια Ομόσπονδη Κύπρο, για τις ενέργειες του εναντίον του Θεάτρου Τέχνης στο Κάμπτεν Τάουν, τις διαδηλώσεις του (και όχι μόνο) μαζί με μια χούφτα περιθωριακών δικών μας και Τουρκοκυπρίων που απαιτούσε να κατεβεί η σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Θέατρο Τέχνης γιατί δεν τον εκπροσωπούσε!!! 


Και δεν αναφέρομαι ακόμα στο σκάνδαλο με την διαβόητη έκθεση για τους Κύπριους που χρηματοδότησε το δημαρχείο του Κάμπτεν (για πολιτικούς λόγους...αντίγραφο της οποίας κατέχει η γράφουσα) για το οποίο σκάνδαλο έγραψαν οι βρετανικές εφημερίδες [ΣΗΜ. εκτεταμένα ρεπορτάζ και εδώ στα ΝΕΑ] και για την οποία έφυγε άρον άρον από το Λονδίνο...

Και βρέθηκε να έχει εξέχουσα θέση στο Πανεπιστήμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, να πληρώνεται από το κυπριακό δημόσιο μιας Σημαίας που δεν τον εκπροσωπούσε και να «βαφτιστεί» και ... σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη...

Φανούλα Αργυρού


ΣΗΜ. “ΝΕΩΝ”: Ο απατεώνας καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου Niyazi Kizilyurek είχε και έχει στενές σχέσεις με τη CIA Αναγνωστοπούλου, την εθνομηδενίστρια αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/