“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κονδύλια ύψους 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων απελευθερώνει η Παγκόσμια Τράπεζα κατά της κλιματικής αλλαγής. Σε προπαγάνδα βεβαίως!..

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο Αφρικανικό Κλίμα περιλαμβάνει επενδύσεις που αφ’ ενός θα καταστήσουν τη «Μαύρη Ήπειρο» ανθεκτική έναντι των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και αφ’ ενός θα διευκολύνουν την πρόσβαση σε οικολογικές μορφές ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Μακτάρ Ντιόπ, αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας αρμόδιο για την Αφρική, ..θα είναι μια ευκαιρία να κινηθούμε σε ένα αναπτυξιακό μονοπάτι βασισμένο στην έξυπνη γεωργία, στο ανθεκτικό στο κλίμα έδαφος, στη διαχείριση δασών και παράκτιων ζωνών. 


Μια ευκαιρία να στηρίξουμε τις οικονομίες των ωκεανών.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη βελτίωση της διαχείρισης (ελέγχου και ιδιωτικοποίησης) των υδάτων στο Νίγηρα, τη λίμνη Τσαντ και τις λεκάνες του Ζαμβέζη, μέσω της μείωσης της διάβρωσης των ακτών και της ενίσχυσης της αντιπλημμυρικής προστασίας.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/