“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ένα ακόμη σκάνδαλο με ΣΤΟΑ απο πίσω (4) .. O Καμμένος απο την ΑΟΖ τα γύρισε στα στρατιωτικά μυστικά.

Υδρογόνο απο νερό (III):. Ένα ακόμη σκάνδαλο με ΣΤΟΑ απο πίσω

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη 




Έγινε και αυτό στο Υπουργείο Άμυνας του Kamenos και Defence χωρίς μασονία απο πίσω δεν υπάρχει. 
 
Θυμάμαι ένα καθηγητή φασίστα στα Ιωάννινα που είχε χαρακτηρισθεί εθνικός θησαυρός απο τον Αβέρωφ (υπ. Άμυνας τότε). Τα λεφτά για την έρευνα του, του τα έδινε το ΝΑΤΟ. Τι είχε φτειάξει; Μια σκατούλα με τον Όσιρι. 

 
Θυμάμαι και πώς το ΝΑΤΟ έδωσε λεφτά σε κάποιον για να διορισθεί με το ζόρι στο Δημόκριτο. Επίκουρος καθηγητής στις ΗΠΑ ήταν o “Μήτσος” σε θέμα χαμηλής τεχνολογίας, τα ΝΕΑ του Ψυχάρη όμως για Καθηγητή τον παρουσίασαν. 


Θυμάμαι το όνομα του χριστιανού δημοσιογράφου στον οποίο δόθηκε η συνέντευξη, που βρέθηκε μετά στον Γαλατά που είχε Κανάλι τηλεόρασης και έφερε το Παπαδήμο. Όλα τα θυμάμαι.

Τώρα η σειρά του Καmenos. Ένας εφευρέτης χωρίς πτυχίο που δεν ξέρει τί είναι κεραία Yagi, με μηδέν θεωρητικό υπόβαθρο, που ανακάλυψε αυτό που μόνο στην Ελλάδα είναι άγνωστο, γιατί τα ΜΜΕ προβάλλουν πάντα όσα οι εφοπλιστές επιτρέπουν, μπήκε με το κατάλληλο σκηνικό υπο τη σκέπη του υπουργείου Άμυνας με απόφαση του Kamenos (πρώην υπουργού εμπορικής ναυτιλίας) και η πατέντα του μετονομάσθηκε σε κρατικό μυστικό (μυστικό του κώλου είναι) για να εντυπωσιάσει το “χάπατο” και για να ελέγχεται ότι κινείται στο θέμα!  


Διαβάστε και εδώ. Διατίθεται στον εφευρέτη μέχρι και χώρος στο Ναύσταθμο με χρήματα φορολογουμένων επιλεγμένος εκτός κανόνων επιλογής και του παρέχονται τα έξοδα για να υποβάλλει πατέντες (προπολεμικής τεχνολογίας, το τονίζω) επειδή το πρότειναν στον Kamenos πέντε αγράμματες πεταλούδες μιας Στοάς Αγραμμάτων, που κοιμάται όρθια. Πολύ χαμηλό το IQ στη χώρα. Eγώ πάντως θα συνεχίσω να ανεβάζω το μέσο όρο φανερώνοντας όσα δεν φαίνονται… 




Δεν έφταναν οι δημοσιογράφοι, οι κουμπάροι και οι σύμβουλοι που κάνουν πάρτυ στο υπουργείο Άμυνας, βαφτίσανε στο υπουργείο μια ανήθικη απόφαση ως εθνική πράξη (!), όπως θεώρησε ως εθνική πράξη η διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να χαρίσει 100 εκ. ευρώ σε επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας το 2006 επι Καραμανλή του Πατούσα.

Γιατί δεν κάνουν ένα καλό χαρακίρι στη Στοά να ξεβρωμίσει ο τόπος; Πρέπει να εφαρμοσθεί και εκεί η ευγονική. Πολύ γενόσημο έχει μαζευτεί εκεί μέσα. H Mητρόπολη Πειραιά πάλι τί καπνό φουμάρει; Διορίζει μασόνους πολυθεσίτες στο Σταθμό της Εκκλησίας;

Θυμάστε πώς το θέμα της ΑΟΖ προωθήθηκε με τον ίδιο τρόπο; 


Θυμάσθε ότι η Φούσκα της Τράπεζας της Ανατολής έσκασε μύτη απο το zougla.gr; 

Θυμάσθε πόσες εθνικοφρόνισες του Μεικτού IQ υποστήριζαν τον Σώρα και μετά εξαφανίστηκαν απο προσώπου γής; 

Θυμάσθε το θαυματουργό πουλόβερ που θεράπευε πάσα ασθένεια (βλέπετε εδώ); 

Κάτι καμένο μυρίζει πάλι, κάτι πραγματικά καμμένο…

Η Στοά ξεφτυλίσθηκε. Έκανε ένα σοβαρό επιστημονικό θέμα σκατά, ένα θέμα που θα μπορούσε να προσφέρει στην Ελληνική οικονομία. Είναι αγράμματοι εκεί μέσα και απο τεχνολογία είναι λίγοι και μεταξύ τους. Το θέμα θα ταξιδέψει παντού και η Στοά θα γίνει διεθνώς ρεζίλι. Φτάνει πια με το βασίλειο της σκαρταδούρας.

H Γαλλία να ηρεμήσει. Να μη σιγοντάρει άλλο τους φελούς. Είχα προειδοποιήσει ότι και εκεί τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Βγήκα αληθινός και πάλι. Η Ελλάδα με όσα κάνει φέρνει την εκδίωξή της απο τη Σένγκεν και πάει άπατη την ώρα που στη ΝΔ ψάχνουν να βρούν ένα “σοβαρό” της Στοάς για να τον κάνουν Πρόεδρο της. Εδώ έγινε ο Tsipras PM.

“Σοβαρός” σημαίνει κάποιος που να είναι υπάκουος, βλάκας και που να μη τον γνωρίζει κανένας, κάτι σαν Τzιτzικώστας ας πούμε ή κάτι πιο “σοβαρό” σε πειραγμένο ακαδημαικό όνομα με “13 εργασίες” που έλεγε και ένας Πρόεδρος του Δημόκριτου, που κάτι ήξερε απο αυτά. Μέσα στο σκατό ήταν και αυτός. Δεν παρήγαγε τίποτα ποτέ. Αν μαλακώσουν και άλλο τα Ρόδα, καλός και ο Άδωνις με τα μανικετόκουμπα.

Υπάρχει όμως και μια άλλη Ελλάδα, που οι ξένοι που κυβερνούν τη χώρα θέλουν να αγνοείται. 



Στη φωτογραφία, μια συσκευή που παράγει υδρoγόνο, οξυγόνο και ρεύμα ταυτόχρονα. Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να σχεδιασθεί με πολλούς τρόπους. Αυτό που βλέπετε είναι η Ελλάδα της Προηγμένης Τεχνολογίας και όχι της Πατσαβούρας και της Αντιγραφής. Είναι η Ελλάδα της Αρετής και της Συνέπειας, αυτή που η Στοά κρύβει γιατί είναι βουτηγμένη στο σκαστό και στις μαντινάδες, ενώ ταίζει “κιοσέδες” για να βασιλεύει με τους τεμπέληδες χωρίς νού. Είδαμε την επιλογή Γιάνη. Τζίφος. Η Στοά να αφήσει το δούλεμα στο λαό και να κάνει στην άκρη. Τη βλέπω κρεμασμένη σε τσιγκέλια στο Σύνταγμα.

Η χώρα δυστυχώς έχει παραδοθεί στους εχθρούς της και στους ξένους. Ας κάνει πλέον ο καθένας ότι προστάζει το σύνταγμα. Δεν υπάρχει κράτος Δικαίου στη χώρα αυτή. Αυτό που βλέπω δεν με εκπροσωπεί ΑΛΛΑ δεν νίβω τας χείρας μου.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/