Στις 4 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα ο Kerry για Λαθρομετανάστες Ενέργεια και Κυπριακό

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν το Κυπριακό, το προσφυγικό και τα ενεργειακά ζητήματα κατά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, John Kerry στην Αθήνα, η οποία, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το real.gr η επίσκεψη θα είναι μονοήμερη. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα συνοδεύσει και τον Barack Obama κατά την επίσκεψή του στην Αττάλεια της Τουρκίας την προσεχή Παρασκευή 20 Νοεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής των G-20.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αττάλεια ο Barack Obama θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες για επίλυση του Κυπριακού εντός της προσεχούς άνοιξης.

Το Κυπριακό είναι το δεύτερο θέμα μετά το προσφυγικό που θα συζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα την προσεχή Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Εκτός του Κυπριακού ο John Kerry κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα θα συζητήσει για το προσφυγικό και τα θέματα ενέργειας, ενώ αναμένεται να κάνει και δηλώσεις για την μείωση του ελληνικού χρέους.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects