Για τις συνθήκες ασφάλειας ζήτησε να ενημερωθεί ο Τσίπρας.. .ΣΣ. Από τους Πυρήνες της Φωτιάς;

Της Νίκης Ζορμπά

Η χθεσινή σφαγή στο Παρίσι έχει υποβάλει την κυβέρνηση σε συνθήκες σοκ.

Το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα και τον διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα και τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται να ληφθούν, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Όπερ σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός, έχοντας ήδη στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον Γάλλο πρόεδρο, θα μιλήσει αργότερα τόσο με τον ίδιο όσο και με "όποιον άλλο χρειαστεί", όπως διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές. Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Τσίπρας στον Γάλλο ομόλογό του ήταν "Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζω τη στήριξη μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον γαλλικό λαό".

Στο ίδιο πλαίσιο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όλα τα υπουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε τυχόν απαιτήσεις που θα προκύψουν εντός των επόμενων ωρών.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects