Δεν σεβάστηκαν την ενός λεπτού σιγή οι Βόσνιοι!...«Σύντομα θα τρέξει αίμα στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη»

Οι οπαδοί της Βοσνίας δεν τήρησαν το ενός λεπτού σιγής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι πριν από τον επαναληπτικό με την Ιρλανδία.

"Να ξέρετε ότι σύντομα θα έρθουμε σε εσάς, είμαστε ήδη, εδώ, ανάμεσα σας, σύντομα θα τρέξει αίμα στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη, Θεού θέλοντος. Σύντομα θα κυματίζει η σημαία της ενότητας του Αλλάχ (Tawhid) σε όλη την Ευρώπη" αναφέρεται σε απειλές που δημοσιεύθηκαν στη δικτυακή πύλη.

http://www.sdna.gr


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι οπαδοί της Βοσνίας που ταξίδεψαν στο Δουβλίνο για τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με την Ιρλανδία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016. Μερίδα από τους οπαδούς των φιλοξενουμένων δεν σεβάστηκε το ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των Ιρλανδών και την γενική αποδοκιμασία στα social media από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονται στο γήπεδο.
dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects