“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ξεμασκάρωμα της ερχόμενης κλιματικής αγυρτείας ή απάτης στο Παρίσι- Η Μεγάλη ΛΗΣΤΕΙΑ των σιωνιστών!...

Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ουδεις μπορει να απατηση τους νομους της φυσεως! Ο θερμοστατης του πλανητη Γη ειναι ενα εξαιρετικα ευαισθητο οργανο. Μεταξυ των κατοικων της Γης και του θανατου αυτων η αποσταση ειναι μικρη. Ηδη ορισμενες μικρες μεταβολες στις δυναμικες πορειες στην Γη μπορει να εχουν επιδρασεις, τις οποιες δεν μπορει να συλλαβη ο ανθρωπινος εγκεφαλος

Ειναι αξιον απωρειας γιατι οι περισσοτεροι πολιτες της Ε.Ε. δεν εχουν μεχρι σημερα την παραμικρη γνωση σχετικα με τους μηχανισμους που μπορουν να επιδρασουν αρνητικα στον θερμοστατη της Γης και να σημανουν την εποχη του θανατηφορου καυσωνα ‘η του θανατηφορου ψυχους. Για τον λογο αυτο αλλωστε εξαπατωνται και στον τομεα αυτο απο τους «Μεγαλοαπατεωνες του χρηματος».

Το προβλημα της κλιματικης απατης ως προς τους πραγματικους λογους της κλιματικης μεταβολης δεν οφειλεται στο γεγονος, οτι η επιστημη καλυπτουσα ολη την επιφανεια της δραστηριοτητας της ειναι πραγματι τυφλη και επι δεκαετιες ακαρπη, αλλα διοτι οι γνωσεις της και οι σοβαρες ενδειξεις των ερευνων της παραμορφωνονται συστηματικα απο τα γραπτα και ΜΜΕ, απο τους πολιτικους, αλλα και απο τα χρηματικα μεσα που διαθετουν για την επιτευξη του σκοπου αυτου παραπλανησης οι «Μεγιστανες του χρηματος».

Οι ετσι ονομασθεντες ειδικοι στα ηλεκτρονικα ΜΜΕ αρνουνται συστηματικα και δυσεξιτηλα να σχολιασουν την πραγματικοτητα. Με την συστηματικη μετατοπιση της σημασιας των εννοιων ‘η με μεταλλαξη των χαρακτηριστικων π.χ. «επικοινωνιακη ασυμμετρια» στην θεση «απατη», οι πολιτες των μελων κρατων της Ε.Ε. με μικρα βηματα μετεκπαιδευτηκαν πνευματικα και σε τετοιο βαθμο ωστε να θεωρουν την κλιματικη απατη ως κατι το τελειως κανονικο, απορρεουσα απο τους νομους της φυσεως και γι’ αυτο αμεταβλητη.

Προς ολοκληρωση της απατης αποκρυπτονται οι πραγματικοι λογοι των κλιματικων διακυμανσεων και το γεγονος οτι τα 500 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας διοχετευουν ετησιως στην τροποσφαιρα της γηινης ατμοσφαιρας 30 φορες περισσοτερο διοξειδιο του ανθρακος απ’ οτι οι ανθρωποι με τις γηινες δραστηριοτητες τους. Εδω δεν εληφθη υπ’ οψη η συνεχης δημιουργια διοξειδιου του ανθρακος απο την εδω και εκαντονταετιες ανεξελεγκτης αυτοαναφλεξης και καυσης λιθανθρακοφορων κοιτασματων στην Ινδια και στην Κινα.

Απο την αρχη της βιομηχανικης επαναστασης το 1850 εως σημερα διοχετευθηκαν στην τροποσφαιρα της γηινης ατμοσφαιρας με τις ανθρωπινες δραστηριοτητες περιπου 100 δισεκατομμυρια τοννοι ανθρακος δια του παραχθεντος διοξειδιου του ανθρακος. Οι ποσοτητες αυτες αυξανονται καθε χρονο κατα 7 δισεκατομμυρια τοννους. Απο τον φυσικο δρομο, δηλαδη απο τα ενεργα γηινα ηφαιστεια και απο την σηψη του φυτικου κοσμου διοχετευονται ετησιως στην τροποσφαιρα της γηινης ατμοσφαιρας περιπου 200 δισεκατομμυρια τονοι ανθρακος, δηλαδη σχεδον 30 φορες περισσοτεροι απ’ οτι απο τις ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Εκει συνεπως, οπου επικρατει η πλανη και το ψευδος, δημιουργουνται αυτοματα τετοιες καταστασεις που κανουν την ανθρωπινη ζωη δια του φοβου ανυποφορη και τοσο δυσαρεστη ωστε να διευκολυνουν την λεηλασια τους. Τα νεας μορφης κερδη των «Μεγιστανων του χρηματος» κρυβονται στην κλιματικη απατη και στην εννοια «Carbon Captura and Storage (CCS)». H ως ανω εννοια περιεχει τις τεχνολογιες για την ηλιθια δεσμευση ποσοτητων διοξειδιου του ανθρακος απο την τροποσφαιρα της γηινης ατμοσφαιρας και αποθηκευση αυτων σε εκμεταλλευθεντα ηδη αποθεματικα πετρωματα φυσικου αεριου.

Για εντιμους και ανεξαρτητους επιστημονες υπαρχει μονο μια απαντιση: Οι αποψεις των ψευδοεπιστημονων για τους λογους της κλιματικης αλλαγης αντιμετωπιζονται μονο με αντικρουομενες αποψεις που απορρεουν απο ερευνητικα αποτελεσματα και απο την μελετη των πολλαπλων κλιματικων αλλαγων κατα της διαρκεια της γεωλογικης ιστοριας του πλανητη μας. Ειδικα οι αποψεις των ετσι ονομασθεντων ειδικων των ηλεκτρονικων ΜΜΕ δεν πρεπει να λαμβανονται καν υπ’ οψην.

Παρ’ ολες τις ηλιθιες αποψεις των ψευδοεπιστημονων τιποτε δεν εμποδισεν την κερδοφορια με τα πιστοποιητικα εκπομπων διοξειδιου του ανθρακος στα χρηματηστηρια και απο την συμπληρωματικη φορολογια (στη Ελλαδα δια των λογαριασμων της ΔΕΗ) των πολιτων, που οδηγησαν σε μερικες χωρες και στην καταρρευση των ασφαλιστικων τους ταμειων.

Κατα την ανιχνευση παραπτωματων απατης γνωριζουν οι εγκληματολογοι των σωματων ασφαλειας εναν χρυσον κανονα: «ακολουθησε την ροη του χρηματος». Προς τα που πηγαινει και εξαφανιζεται μετα το χρημα; Αυτο πρεπει καπου να εντωπισθη! Προς τα που οδηγει συνεπως το θερμο αχναρι; Αυτοι που το καρπονονται προσπαθουν να εξαλειψουν τα ιχνη τους. Οι κυβερνησεις ομως των χωρων μελων της Ε.Ε. που οφειλαν να ανιχνευουν αποτελεσματικα ολα ανεξαιρετως τα ιχνη, ειναι μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενες με μελη που ειναι τιμαριωτες των «Μεγιστανων του χρηματος». Και εδω κρυβεται το μεγαλυτερο προβλημα της εποχης μας!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
27.11.2015
berlin-athen.eu

http://dia-kosmos.blogspot.gr/