“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σαρκοζί: Η Γαλλία είναι σε πόλεμο-- Όταν ο Καντάφι μας χρηματοδοτεί είναι καλά!...

Πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, πήρε το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Λίβυο δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει Γάλλος δικαστής, όπως γράφει ο Independent.

Η Γαλλία είναι σε πόλεμο και τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική πολιτική της χώρας πρέπει να το αντανακλά αυτό, τόνισε ο Νικολά Σαρκοζί.

«Πρέπει να καταλάβουμε πώς είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες επιθέσεις και να κατανοήσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, μιλώντας για το αιματοκύλισμα του Παρισιού.

«Η εξωτερική πολιτική μας πρέπει να αντανακλά το γεγονός ότι είμαστε σε πόλεμο, όπως και η εσωτερική πολιτική ασφαλείας», πρόσθεσε ο Σαρκοζί, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα υποστηρίξει τη δραστική ενίσχυση των μέτρων για την προστασία των ζωών των Γάλλων.

«Το έθνος μας πρέπει να είναι ενωμένο. Η ιστορία μας είναι γεμάτη δυσκολίες και πάντα ξέραμε πώς να τις ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε και αυτή με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και δύναμη», κατέληξε.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/