Οι γριές του Σύριζα σε συντονισμό με τον Τ. Σόρος!....

"Δεν πρέπει να υπερισχύσουν φωνές που θέλουν μια Ευρώπη φρούριο απέναντι στους πρόσφυγες", ανέφερε, σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ράνια Σβίγκου είπε ότι οι δηλώσεις Γιούνκερ, καθώς και του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας, αλλά και όσων έχουν την παραπάνω άποψη είναι σε πολύ θετικό κλίμα και υπογράμμισε ότι η Ευρώπη, εκτός από την καταπολέμηση της τρομοκρατίας θα πρέπει να διαφυλάξει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες.

"Να μην επικρατήσουν ούτε η μισαλλοδοξία ούτε ο φόβος και να απομονωθούν φωνές που προσπαθούν να ακουστούν σε διάφορες χώρες. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας για όλους τους λαούς της Ευρώπης, πρέπει να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της τρομοκρατίας και ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες" τόνισε, μιλώντας στο Πρακτορείο fm.

Η ίδια είπε επίσης ότι είναι πολύ πιθανόν η Ευρώπη μετά τα γεγονότα στη Γαλλία να συρθεί σε μια υπαρξιακή κρίση σχετικά με το μέλλον της και τόνισε ότι για το λόγο αυτό θα πρέπει να δοθεί μάχη στο επίπεδο των ιδεών και των αξιών.

Σε ερώτηση, αν η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις προσφυγικές ροές στην περίπτωση που κάποιες χώρες κλείσουν τα σύνορά τους, ανέφερε:

"Νομίζω ότι τέτοιες φωνές τελικά δεν θα υπερισχύσουν στην Ευρώπη. Είναι σαφές ότι οι πρόσφυγες φεύγουν από τη Συρία για να γλιτώσουν από τον ISIS. Δεν μπορούμε να τους συγχέουμε με τους τρομοκράτες από τους οποίους προσπαθούν να ξεφύγουν" επισήμανε.

Στο μεταξύ, αναφερόμενη στο ζήτημα των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων είπε ότι οι πιέσεις από τους δανειστές για κόκκινα δάνεια και τα άλλα ανοιχτά ζητήματα είναι ισχυρές και υπογράμμισε ότι δεν θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα αν μείνουν απροστάτευτοι οι δανειολήπτες κατοικιών. "Δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να λυθεί κανένα οικονομικό πρόβλημα για τη χώρα, ούτε να δοθούν ανάσες ως προς την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάπτυξη, αν ξεσπιτωθούν οι οικογένειες από τα σπίτια τους" κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe

Θα υπάρξει "Προκήρυξη" για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Οι Άθλιοι: Η Οδός Ενόπλου-Η προδοσία κάποιου καθρέφτη!....

Νέα δίκτυα 5G: Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες!...

Υπάρχουν μερικές συμπτώσεις που δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες: Απόρρητο σχέδιο (Ανοικτός δρόμος 88)

Πέρσι, περίπου τέτοια εποχή βρισκόμουν στο Free Thinking Zone.

Olof Palme, Uwe Barschel, William Colby and 'Stay Behind' Program

Πως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, συνέτριψε τους τραπεζίτες.