Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΚ€ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ & ΔΟΛ

ΚΚΕ: Φταίει ο καπιταλισμός ηλίθιε και μαλάκα «Έλληνα» ψηφοφόρε!....
Όποιος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη Βουλή, βγάζει το συμπέρασμα πως εκεί μέσα – στο Ναό της Δημοκρατίας (;;;) – βγαίνουν οι μάσκες όλων των πολιτικάντηδων!!

Έτσι, προ ημερών στην ψήφιση των άρθρων του νέου πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου, το ΚΚΕ ψήφισε υπέρ της ασυλίας από τους πιστωτές, τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο, των Ψυχάρη και ΔΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα:

Το άρθρο 53 λοιπόν, που αφορούσε το Μέγαρο Μουσικής, ένωσε όλες τις πτέρυγες της Βουλής – του “Συνταγματικού Τόξου” – και βεβαίως, το υπερψήφισαν όλοι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (με μόνη εξαίρεση την Άννα Βαγενά), του ΚΚΕ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού”, αλλά και του κόμματος κομήτη, της “Ενώσεως Κεντρώων”, δηλαδή του “υπερδημοκράτη” Λεβέντη!!

Το αξιοπερίεργο – για τους αφελείς – είναι πως το ΚΚΕ ψήφισε τουλάχιστον τα μισά άρθρα από το πολυνομοσχέδιο.

Είδατε, πως τα βρίσκουν όλοι στα “δύσκολα”;

Τότε που πάνε περίπατο οι ιδεολογίες;

Τότε που το κοινό συμφέρον, όλους τους ενώνει;

Και άσε τον κόσμο να πιπιλάει την καραμέλα πως, μεταξύ τους αυτά τα κόμματα έχουν ιδεολογικές διαφορές!!

Υ.Γ.:

Το συγκεκριμένο άρθρο 53, προβλέπει παράταση της προστασίας από τους πιστωτές και την παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για όλες τις πράξεις και άλλα πολλά και ευεργετικά, στο ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ (με 245 εκατομμύρια ευρώ) Μέγαρο Μουσικής, του Ψυχάρη.

Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 15 Νοεμβρίου 2015

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/