ΤΟ ΚΚ€ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΑΡΗ & ΔΟΛ

ΚΚΕ: Φταίει ο καπιταλισμός ηλίθιε και μαλάκα «Έλληνα» ψηφοφόρε!....
Όποιος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στη Βουλή, βγάζει το συμπέρασμα πως εκεί μέσα – στο Ναό της Δημοκρατίας (;;;) – βγαίνουν οι μάσκες όλων των πολιτικάντηδων!!

Έτσι, προ ημερών στην ψήφιση των άρθρων του νέου πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου, το ΚΚΕ ψήφισε υπέρ της ασυλίας από τους πιστωτές, τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο, των Ψυχάρη και ΔΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα:

Το άρθρο 53 λοιπόν, που αφορούσε το Μέγαρο Μουσικής, ένωσε όλες τις πτέρυγες της Βουλής – του “Συνταγματικού Τόξου” – και βεβαίως, το υπερψήφισαν όλοι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (με μόνη εξαίρεση την Άννα Βαγενά), του ΚΚΕ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού”, αλλά και του κόμματος κομήτη, της “Ενώσεως Κεντρώων”, δηλαδή του “υπερδημοκράτη” Λεβέντη!!

Το αξιοπερίεργο – για τους αφελείς – είναι πως το ΚΚΕ ψήφισε τουλάχιστον τα μισά άρθρα από το πολυνομοσχέδιο.

Είδατε, πως τα βρίσκουν όλοι στα “δύσκολα”;

Τότε που πάνε περίπατο οι ιδεολογίες;

Τότε που το κοινό συμφέρον, όλους τους ενώνει;

Και άσε τον κόσμο να πιπιλάει την καραμέλα πως, μεταξύ τους αυτά τα κόμματα έχουν ιδεολογικές διαφορές!!

Υ.Γ.:

Το συγκεκριμένο άρθρο 53, προβλέπει παράταση της προστασίας από τους πιστωτές και την παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για όλες τις πράξεις και άλλα πολλά και ευεργετικά, στο ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ (με 245 εκατομμύρια ευρώ) Μέγαρο Μουσικής, του Ψυχάρη.

Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 15 Νοεμβρίου 2015

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

Η καταστροφή του Τσερνομπίλ ήταν μια τρομοκρατική επίθεση-Chernobyl Nuclear Disaster: A Terrorist Attack By The Usual Suspects