“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΙΤΣΕ ΒΕΛΛΕ!..Deutsche Welle

Στο άρθρο με τίτλο...Μόσχα-Κίεβο: νέες εντάσεις ..υπογραμίζουμε τις λέξεις κλειδιά στην Μαύρη προπαγάδα!...

Διακοπή στην ηλεκτροδότηση, εμπορικές κυρώσεις, ενεργειακό εμπάργκο: Ρωσία και Ουκρανία ερίζουν και πάλι. Πολλοί ανησυχούν ότι η νέα όξυνση στις σχέσεις των δύο χωρών θέτει πλέον σε κίνδυνο τη συμφωνία του Μινσκ.

Η Κριμαία ζει μαύρες ώρες- με την κυριολεκτική έννοια του όρου: εδώ και μία εβδομάδα, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από το ουκρανικό δίκτυο έχει διακοπεί, καθώς άγνωστοι (όχι οι Ισλαμοναζί της Δύσεως)..κατέστρεψαν στύλους του δικτύου στη νότια Ουκρανία. Έτσι, έχει σταματήσει και η τροφοδοσία προς τη χερσόνησο της Κριμαίας, η οποία προσαρτήθηκε βίαια (είδε κανείς βία,Σφαγές και αίμα  στην Κριμαία-Ταυρίδα; ΟΧΙ) στη Ρωσία τον Μάρτιο του 2014. Από την πλευρά τους οι Ρώσοι υπόσχονται να παράσχουν οι ίδιοι ηλεκτρικό ρεύμα και ήδη τοποθετούν υπόγεια καλώδια στη Μαύρη Θάλασσα με τελικό προορισμό την Κριμαία, αλλά το έργο δεν πρόκειται να αποπερατωθεί πριν τον Δεκέμβριο. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ο πιο ισχυρός "μοχλός πίεσης" που διαθέτουν οι Ουκρανοί, αλλά δεν τον είχαν χρησιμοποιποιήσει μέχρι στιγμής. Ήδη πάντως, εδώ και έναν χρόνο, έχει σταματήσει η ύδρευση της Κριμαίας από τον ποταμό Δνείπερο, ενώ έχει διακοπεί και η συγκοινωνιακή σύνδεση με τρένα ή ακόμη και με λεωφορεία.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, η κυβέρνηση του Κιέβου διέκοψε ακόμα και τις εμπορικές ροές προς την Κριμαία, υλοποιώντας ουσιαστικά και η ίδια την πολιτική που είχαν προσπαθήσει να επιβάλουν κάποιοι ριζοσπάστες ακτιβιστές. Οι ενέργειες για εμπορικό αποκλεισμό της Κριμαίας είχαν αρχίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν οι ακτιβιστές (έτσι λέγονται οι Ισλαμοτατάροι ουκρανοί και Τούρκοι..) σταμάτησαν ουκρανικά φορτηγά που μετέφεραν εμπορεύματα στην Κριμαία. Κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις ενέργειες φαίνεται να είναι οι Τάταροι της Κριμαίας, μία φιλοουκρανική μειονότητα 250.000 ανθρώπων, η οποία διαμαρτύρεται έντονα για διώξεις, συλλήψεις, ακόμη και δολοφονίες  (που δεν υπάρχουν βέβαια, αλλά καλό είναι να γίνεται προπαγάνδα)...που, όπως υποστηρίζουν, υποκινούν οι ρωσικές αρχές.


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/