Το Σιωνιστικό-Σταλινοναζιστικό κέντρο δίνει το συντονισμό!. Και ο εγκληματίας J.C Juncker την ίδια δήλωση!...

Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 
J.C Juncker: Ο υπεύθυνος για τις επιθέσεις είναι ένας εγκληματίας κι όχι ένας πρόσφυγας

Οι επιθέσεις στο Παρίσι δεν θα πρέπει να προκαλέσουν ριζική αλλαγή στην ευρωπαϊκή πολιτική στο θέμα της υποδοχής των προσφύγων, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker, πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής της G20 στην Αττάλεια, στην Τουρκία.

"Αυτοί που διέπραξαν τις επιθέσεις αυτές είναι ακριβώς αυτοί από τους οποίους προσπαθούν να γλιτώσουν οι πρόσφυγες και όχι το αντίθετο και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να ξαναδούμε στο σύνολό της την ευρωπαϊκή πολιτική όσον αφορά το θέμα των προσφύγων", σημείωσε ο Juncker σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους.

"Δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τις διαφορετικές κατηγορίες των ανθρώπων που έρχονται στην Ευρώπη", πρόσθεσε κατά τις δηλώσεις αυτές που έκανε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στην τουρκική πόλη Μπέλεκ στην επαρχία της Αττάλειας.

Ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στη σορό ενός από τους δράστες των επιθέσεων της Παρασκευής στο Παρίσι είχε περάσει από την Ελλάδα.

"Ο υπεύθυνος για τις επιθέσεις στο Παρίσι... είναι ένας εγκληματίας κι όχι ένας πρόσφυγας, όχι ένας άνθρωπος που ζητάει άσυλο", σημείωσε ο Juncker.

"Θα καλούσα αυτούς στην Ευρώπη που προσπαθούν να αλλάξουν την μεταναστευτική ατζέντα που έχουμε υιοθετήσει (...) να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το θέμα αυτό", υπογράμμισε και κατέληξε: "Βλέπω τη δυσκολία αλλά δεν βλέπω την ανάγκη να αλλάξουμε τη γενική μας προσέγγιση".

Υψηλόβαθμοι Πολωνοί και Σλοβάκοι αξιωματούχοι επέκριναν το σχέδιο αναδιανομής των προσφύγων της ΕΕ μετά τις επιθέσεις στην γαλλική πρωτεύουσα, σημειώνοντας ότι το αιματηρό αυτό περιστατικό υπογραμμίζει τις ανησυχίες των Ευρωπαίων για την υποδοχή μουσουλμάνων προσφύγων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Jerusalem Post: το Ισραήλ και η Γερμανία είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους

SERCO: A Corporate Octopus With Tentacles Wrapped Around The Globe

Θα υπάρξει "Προκήρυξη" για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;

«Οι Εβραίοι της Αμερικής οδηγούν τους πολέμους της Αμερικής»:

Οι Άθλιοι: Η Οδός Ενόπλου-Η προδοσία κάποιου καθρέφτη!....

Νέα δίκτυα 5G: Τι προειδοποιούν οι επιστήμονες!...

Υπάρχουν μερικές συμπτώσεις που δεν μπορούν να περνούν απαρατήρητες: Απόρρητο σχέδιο (Ανοικτός δρόμος 88)

Πέρσι, περίπου τέτοια εποχή βρισκόμουν στο Free Thinking Zone.

Olof Palme, Uwe Barschel, William Colby and 'Stay Behind' Program

Πως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, συνέτριψε τους τραπεζίτες.