Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Πάνω από 120 ομιλητές

Σχόλιον: Είναι βέβαια εκτός άλλων ομιλητών, πολλοί του ΕΛΙΑΜΕΠ... που έπαιξαν ρόλο από θέσεις κλειδιά στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. Και αυτοί θα μιλήσουν για το πως θα υπάρξει ανάπτυξη και υγιείς ανταγωνισμός και πως θα βγεί η Ελλάδα από αυτήν την κατάσταση!...ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ!....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΔΩ

Ο ρόλος που μπορεί να παίξει η τόνωση της επιχειρηματικότητας για το μέλλον της οικονομίας και της αξιοποίησης του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, θα συζητηθεί με ιδιαίτερη έμφαση στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Φεβρουαρίου στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Σε ένα διπλό πάνελ με την συμμετοχή καταξιωμένων επιχειρηματιών, επενδυτών και θεσμικών φορέων θα κατατεθούν προτάσεις και θέσεις σχετικά με τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στην χώρα μας.
Πηγή
Τον Τούρκο πρέσβη που έδιωξαν με τις κλωτσιές από το Ισραήλ με ποιά ιδιότητα είναι στην Ελλάδα; Συνεργάζεται με το ΕΛΙΑΜΕΠ και άλλα ανθελληνικά κέντρα;

Επικίνδυνη δραστηριότητα έχει αναπτύξει στην Ελλάδα ο σκληροπυρηνικός Τούρκος πρεσβευτής Κερίμ Ουράς, επιβεβαιώνοντας το αρχικό δημοσίευμα του defencenet.gr ότι "θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα" μαζί του. 

Ο συγκεκριμένος Τούρκος διπλωμάτης, είναι ο ίδιος που αποπέμφθηκε από το Ισραήλ όταν συνέβη το επεισόδιο με το "Μαβί Μαρμαρά" και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και αναπτύσσει δραστηριότητα που αντίκειται 100% στις σχέσεις καλής γειτονίας των δύο χωρών για να το πούμε πολύ κομψά.

Με μία άλλη διατύπωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι άκρως επικίνδυνος αφού υποθάλπτει εξτρεμιστικούς κύκλους και η χάρη του πλέον πλην Θράκης φτάνει μέχρι τα Δωδεκάνησα. Στα εγκαίνια των νέων γραφείων του συλλόγου "Αδελφόσύνης" στη Ρόδο, τα έξοδα τα κάλυψε η τουρκική πρεσβεία και βέβαια παραβρέθηκε ο ίδιος ο Κερίμ Ουράς.

Ηδη ο σύλλογος έχει ζητήσει δύο δασκάλους να έρθουν από τη Θράκη στη
Ρόδο
 για να διδάξουν την τουρκική γλώσσα "γιατί οι νέοι Τούρκοι έχουν ξεχάσει τα τουρκικά"!

Οι επιλεγέντες θεωρούνται φανατικοί ισλαμιστές νεο-οθωμάνοι και έχουν στο παρελθόν διατελέσει πρόεδροι της ανύπαρκτης κατά το ελληνικό δίκαιο, "'Ενωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης".
Πριν από ένα μήνα μέλη της «Αδελφοσύνης» μετέβησαν στη Θράκη, όπου και συμμετείχε σε ... σεμινάρια παντουρκισμού του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.

Τα σεμινάρια αφορούσαν μεταξύ άλλων τον τρόπο ίδρυσης συλλόγων, τον προσηλυτισμό και το άνοιγμα των τουρκικών σχολείων. Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία αυτά έκλεισαν από την στρατιωτική κυβέρνηση το 1972, με όσα είχαν απομείνει να κλείνουν το 1991 λόγω ανεπαρκούς αριθμού
μαθητών. Φυσικά καμία "δημοκρατική" κυβέρνηση δεν τόλμησε να κάνει αυτό που είχε κάνει η στρατιωτική, τότε. 

Είναι σαφές ότι πλέον επιχειρείται η δημιουργία παράλληλων δομών εξουσίας, και στα Δωδεκάνησα, όπως αυτά που έχουν δημιουργηθεί με ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων (ή και ενθάρρυνση εν προκειμένω, από την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου). Το μόνο θετικό είναι ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Δωδεκανήσου στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν γυρίσει την πλάτη στους εξτρεμιστές...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ;
Επίσκεψη του Τούρκου Πρέσβη στην Σαντορίνηhttp://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

ΝΑΤΟ: Ξεσπάει πόλεμος στα Βαλκάνια...και το Σχέδιο Φαιδώρα!...

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ