“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως οι Σιωνιστές χειρίζονται τους {Λαούς-μάζες} με προπαγάνδα!...

Οι φιλόζωοι Άγγλοι…και η Κύπριοι αγωνιστές!...

Στις 7 Νοεμβρίου του 1957 οι Σοβιετικοί κατέπληξαν τον κόσμο στέλνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα δορυφόρο γύρω από την ΓΗ. Είχε προηγηθεί ο Σπούτνικ στις 4 Οκτωβρίου.

Η Δύση έπαθε ΣΟΚ….

Οι Ρώσσοι ξεπερνούσαν σε τεχνολογία τους Αμερικανούς. Ο πρώτος δορυφόρος ο Σπούτνικ ήταν μη επανδρωμένος, ο δεύτερος όμως είχε για επιβάτη μία σκυλίτσα, τη Λάϊκα. Η Λάϊκα έγινε το πιο διάσημο σκυλί του πλανήτη, αν και, έξι ώρες μετά την εκτόξευση, πέθανε μέσα στην καμπίνα από έλλειψη οξυγόνου.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΔΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ….

Προσπαθώντας να αντισταθμίσει το ΣΟΚ και το στραπάτσο του γοήτρου, στηρίχθηκε στα ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ αισθήματα της δυτικής κοινής γνώμης. Κατηγόρησαν τους Ρώσσους ότι βασάνισαν και οδήγησαν στο θάνατο την σκυλίτσα!/….

Μαζικές διαδηλώσεις διοργανώθηκαν στο Λονδίνο….

Οι Βρεττανοί ήταν από τότε οι καλύτεροι φίλοι των Αμερικανών μέσα στην Ευρώπη. Φιλοζωικές οργανώσεις , σχολεία, πανεπιστήμια, σύλλογοι και κυρίες της αγγλικής κοινωνίας κατέβηκαν έξαλλοι στους δρόμους κατά των άκαρδων και φονιάδων Ρώσσων!...

Βέβαια πριν δύο ημέρες πριν τις διαδηλώσεις στο ΛΟΝΔΙΝΟ.. στην ΚΥΠΡΟ οι ΑΓΓΛΟΙ απαγχόνισαν δεκάδες-εκατοντάδες Κύπριων αγωνιστών, στις πλατείες για παραδειγματισμό, καταδικασμένοι από ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!....

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, στα στρατιωτικά ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ!

Ο ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΚΤΑΣ!....
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Ντενκτάς στο γάμο του γιού του, που τέλεσε σε κλεμμένο ξενοδοχείο Έλληνα πρόσφυγα, να δέχεται τα συγχαρητήρια των νεογραικύλων Νίκου Αναστασιάδη (προέδρου του δεξιού κόμματος ΔΗΣΥ) και του Μίχου Παπαπέτρου παλαιού πρωτοκλασάτου στελέχους του ΑΚΕΛ που αποσκίρτησε από το προδοτικό αυτό κόμμα όταν ό Εζεκίας Παπαιωάννου διόρισε τον Χριστόφια Γ.Γ του ΑΚΕΛ αντί τον ίδιο. Κατά την προεδρία του εκλεκτού των εγγλέζων, του Γλαύκου Κληρίδη, ο εσχατόγερος τον διόρισε κυβερνητικό εκπρόσωπο όπου και πλειοδότησε σε μειοδοσία! Αμφότεροι οι νεογραικύλοι της εικόνας υποκλίνονται με περισσή δουλικότητα και με παράξενους συμβολισμούς προς τον σφαγέα του Ελληνισμού της Κύπρου! Τι να θέλουν να δηλώσουν άραγε τα εσώψυχα των γραικύλων στον νεοπασά του οποίου τώρα η σκατένια ψυχή θα κάνει παρέα στο λοιπό σκυλολόι


Οι Εγγλέζες αριστοκράτισσες διαδήλωσαν για το σκυλί, αλλά τα κουφάρια που άφηνε κρεμασμένα ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ούτε που τα είδαν..

Μιά σταγόνα Ματωμένης Ιστορίας


http://dia-kosmos.blogspot.gr/