“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΓΑΛΛΙΑ: Κότα... ένας ακόμη στρατηγός.... και τώρα δηλώνει «αντιρατσιστής»!

Ο Γάλλος εν αποστρατεία στρατηγός Piquemal, βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι «λυπάται» που πήγε στην διαδήλωση στο Καλαί, επειδή ο ίδιος «δεν γνώριζε» ότι το κίνημα PEGIDA θα ήταν εκεί και ότι η PEGIDA είναι μια οργάνωση της «ακροδεξιάς», ακόμα και «φασιστική» και ότι αυτός ήθελε απλά να «εξετάσει την κατάσταση στο Καλαί» για να δει αν δεν υπήρχε λύση στο πρόβλημα και ότι τέλος πάντων δεν είναι σε καμία περίπτωση «ρατσιστής» ή «ξενοφοβικός» και ότι στην Λεγεώνα των Ξένων που υπηρέτησε υπάρχουν 140 εθνικότητες οπότε «αν υπάρχει κάποιος δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι ρατσιστής, αυτός είμαι εγώ» και μπλα μπλα μπλα...

Εδώ ένα ηχητικό από τις δηλώσεις του στο RTL, και προηγουμένως μια δήλωση του δικηγόρου του, ο οποίος ακούγεται και αυτός σαστισμένος όπως ο πελάτης του ο στρατηγός..

Εν ολίγοις, ο στρατηγός γονάτισε μπροστά στην αστυνομία της σκέψης. Κάποιοι στο Twitter επεσήμαναν ότι στο παρελθόν ο στρατηγός είχε εργαστεί για τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η βασική φιλοσοφία του ήταν σοσιαλιστική, όχι εθνικιστική.

Τι έπαθε ο «πατριώτης» στρατηγός; Φοβήθηκε για την ζωή του; Όχι, φοβήθηκε μήπως τον πουν «ρατσιστή». Προς το παρόν λοιπόν, «σωτηρία» από στρατηγούς γιοκ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/02/blog-post_11.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/